November 5, 20204 yr Nije tvoje? Mislim strašno je kako god, samo pitam... U pm... Ne kači decu, jel tako... I kako ono, svako nek se brine za sebe, živi se samo jednom? E svi koji tako misle, nek govna obilato jedu...Ja tako nerni slom dobijem, kad "znalci" krenu da pričaju:Pametni Šveđani nisu ubili celo društvo, a jbga ti stariji, njima nije mnogo ostalo ionako...Ja odmah krenem :Odlično idi pošalji oca ili majku na infenktivnu bez skafandera nek se zarazi pa da vidimo!Nemam bre više živaca za gluposti... .... Shiit has hit the fan!
November 5, 20204 yr 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja tako nerni slom dobijem, kad "znalci" krenu da pričaju: Pametni Šveđani nisu ubili celo društvo, a jbga ti stariji, njima nije mnogo ostalo ionako... Ja odmah krenem : Odlično idi pošalji oca ili majku na infenktivnu bez skafandera nek se zarazi pa da vidimo! Nemam bre više živaca za gluposti... .... Shiit has hit the fan! Ma... Ne vredi... Najveća greška u istoriji čovečanstva je pravljenje interneta, a druga najveća pravljenje medija za masono informisanje koji su od ljudi napravili instant experte...Čuju neku budalu na TV-u i samo zato što je došlo sa TV-a, to je istina... Internet još gore... Treba ukinuti fakultete, koji će nam kurac, sve se može znati i naučiti na netu... I odma deliti svati dalje, da se ljudi što pre informišio o gluposti...
November 5, 20204 yr 1 hour ago, radisa said: Ma... Ne vredi... Najveća greška u istoriji čovečanstva je pravljenje interneta, a druga najveća pravljenje medija za masono informisanje koji su od ljudi napravili instant experte...Čuju neku budalu na TV-u i samo zato što je došlo sa TV-a, to je istina... Internet još gore... Treba ukinuti fakultete, koji će nam kurac, sve se može znati i naučiti na netu... I odma deliti svati dalje, da se ljudi što pre informišio o gluposti... plus bezbroj. baš sam na ovu temu mislio pre par sati..... Ja sam se potpuno isključio iz svega. Ovaj svet je toliko kretenizovan da se svakodnevno lomim izmedju dva osećanja - prvo je nenormalan strah u koji ću svet da pošaljem svoju decu, a drugi je misao kako bi rado pritisnuo neko crveno dugme da potamanim svako ljudsko biće na zemlji. Neverovatno koliko je ljudska rasa negde pogrešno skrenula....... jebeno neverovatno :(
November 6, 20204 yr 7 hours ago, steins said: plus bezbroj. baš sam na ovu temu mislio pre par sati..... Ja sam se potpuno isključio iz svega. Ovaj svet je toliko kretenizovan da se svakodnevno lomim izmedju dva osećanja - prvo je nenormalan strah u koji ću svet da pošaljem svoju decu, a drugi je misao kako bi rado pritisnuo neko crveno dugme da potamanim svako ljudsko biće na zemlji. Neverovatno koliko je ljudska rasa negde pogrešno skrenula....... jebeno neverovatno :( Uvek sam se (u RL, ne ovde) pomalo stideo svoje mizantropije. Ova godina me uverila da je normalno biti mizantrop.
November 6, 20204 yr Isto. Dug staž u mizantropiji, predug. Međutim, ono što mene iznenađuje je da svi imamo internet tolike godine i da smo znali da ima ekstremista, ali ne ovoliko. I odakle su izmileli? I kako će sad ljudi sa normalnim reakcijama na visok stres osećati neku neprijatnost i stigmu, a ovi koji umišljaju mikročipove, ravnu planetu i svesno dovode druge u opasnost bez trunke obzira, sasvim mirni, e oni neće osećati ništa i dalje će biti percipirani kao "normalni" :kalimero:
November 6, 20204 yr Dosad su se internetlije bavile istorijom, pravom, politikom i sportom, ova godina ih je prebacila na na medEcinu, mikrobiologiju, epidemiologiju...
November 6, 20204 yr 55 minutes ago, Malkmus said: Isto. Dug staž u mizantropiji, predug. Međutim, ono što mene iznenađuje je da svi imamo internet tolike godine i da smo znali da ima ekstremista, ali ne ovoliko. I odakle su izmileli? I kako će sad ljudi sa normalnim reakcijama na visok stres osećati neku neprijatnost i stigmu, a ovi koji umišljaju mikročipove, ravnu planetu i svesno dovode druge u opasnost bez trunke obzira, sasvim mirni, e oni neće osećati ništa i dalje će biti percipirani kao "normalni" :kalimero: Po mom mišljenju internet je bio nekako "niša" devedesetih i ranih 2000. Kao neko ko je od svojih teenage dana, neke 97. krenuo isti da koristi, mahom su ga imali ljudi koji su bili tech orijentisani i eventualno njihova okolina. Bilo je ekstremista, ali su uglavnom bili marginalizovani ili "ezoterija". Danas je svako dobio megafon u džepu ka celom svetu 24/7, pa je samo isplivala realna slika društva i čovečanstva kakvo je u srži...
November 6, 20204 yr 6 minutes ago, renne said: Zabrana okupljanja više od pet ljudi Moram popodne da eliminišem 1 člana porodice.
November 6, 20204 yr 4 minutes ago, Apollo Creed said: Moram popodne da eliminišem 1 člana porodice. ako eliminišeš dva člana onda ti se otvara i 1 roster spot za kera
November 6, 20204 yr 32 minutes ago, renne said: NIšta od onlajna još uvek Samo i srednje škole na raspustu dva dana i to je neshto, josh moze da se desi da fikus grupa zavapi u nedelju veche. ako im se predstavi tako da shvate da treba da zavape.
November 6, 20204 yr 28 minutes ago, omiljeni said: ako eliminišeš dva člana onda ti se otvara i 1 roster spot za kera Jbt, kera nisam ni računao Jel on ulazi u ovih 5 ili i njemu da spremam gajtan?