Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

25 minutes ago, Caligula said:

Ekscentrik

bas zestok.  mracni nestorovic.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Jesi li utvrdila da li se složila statistika broja umrlih od juče? @Aleksija

Just now, Tale said:

Jesi li utvrdila da li se složila statistika broja umrlih od juče? @Aleksija

nema ih u lokalnom izvestaju zzjz. doduse, u ovom talasu nisu nijednom objavili da ima umrlih, u proslom su pisali broj samo u danima kada se dogode.

da li im je sada receno da izvestavaju samo o zarazenim, a ne i preminulim, ne znam - do sada sam mislila da nema umrlih. sada se ne vide u lokalnom izvestaju, a da li su u onom generalnom... zavisi koji iformaticar je bio dezurni, dobar ili zao, jel.

Uputstvo je da umrle isključivo javlja republički krizni štab, što je realno loše. 

2 hours ago, mraki said:

@Filozof manijak
A koje je objašnjenje za to da u ovom talasu bivaju zaraženi ljudi jačeg imuniteta, to mi tek nema logike?

Sem naravno toga da se ugroženiji više čuvaju.

Pitanje je ko je to sa jacim imunitetom. Ako mislis na one koji izgledaju zdravi i rumeni, mozes da se grdno zajebes. Zuti zutuju a rumeni putuju, stara izreka. Elem, penzioneri se generalno dobro drze, nose maske i paze na sebe, mala decica nose masovno maske i na ulici jer su im objasnili da tako treba i da je opasno bez iste. Problem su, po meni, konji™ od 18-30 koji misle da je to to sve bzzveze kao i ljudi koji rade u velikim kolektivima, oni lako najebu i pored maske jer gomila nosi povecan rizik.

Izgleda da opet nema testova ili ih stekaju za VIP-ove.Do mene ovih dana dolaze price iz raznih gradova da ljude ne testiraju : ili je prevelika guzva ili im kazu idi ciku i pi dosta tecnosti. Broj pozitivnih je daleko veci od zvanicnog

19 minutes ago, Haralampije said:

Pitanje je ko je to sa jacim imunitetom. Ako mislis na one koji izgledaju zdravi i rumeni, mozes da se grdno zajebes. Zuti zutuju a rumeni putuju, stara izreka. Elem, penzioneri se generalno dobro drze, nose maske i paze na sebe, mala decica nose masovno maske i na ulici jer su im objasnili da tako treba i da je opasno bez iste. Problem su, po meni, konji™ od 18-30 koji misle da je to to sve bzzveze kao i ljudi koji rade u velikim kolektivima, oni lako najebu i pored maske jer gomila nosi povecan rizik.

Izgleda da opet nema testova ili ih stekaju za VIP-ove.Do mene ovih dana dolaze price iz raznih gradova da ljude ne testiraju : ili je prevelika guzva ili im kazu idi ciku i pi dosta tecnosti. Broj pozitivnih je daleko veci od zvanicnog

Ili pokušavaju da izmuzu 6000 dinara za test?

Ne znam sta da kazem pametno, osim da je ovo je-zi-vo!

Strasno jbt strasno strasno strasno

javilo mi da je pozitivno jedno dete koje nikako nije smelo da se razboli. ne radi mi mozak vec 2 sata.

sent from bubamoto

javilo mi da je pozitivno jedno dete koje nikako nije smelo da se razboli. ne radi mi mozak vec 2 sata.

sent from bubamoto

Nije junior?

.... Shiit has hit the fan!

Nije tvoje?

Mislim strašno je kako god, samo pitam...

U pm... Ne kači decu, jel tako... I kako ono, svako nek se brine za sebe, živi se samo jednom? E svi koji tako misle, nek govna obilato jedu...

Strasno jbt strasno strasno strasno

Ovo nema veze sa koronom, ovo ima veze samo sa time koliko su strucni, ljudi, normalni, racionalni, koliko su fakin lekari neki, pa kako se kome zalomi. A odavno vise nismo humano drustvo. Jezivo!
cry.gif

3 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

ko bre

Nije junior?

.... Shiit has hit the fan!

nije bre. prijateljsko dete, al ne treba mu to nishta.

razboljevace se deca koja ne smeju da se razbole, al nek se srbi vesele, nema veze, samo nek se zivi punim plucima, i mlado i staro sad.gif

sent from bubamoto

Neki od onih kojima smo aplaudirali u 20h svake veceri nisu zasluzili ni da prodju pored tog aplauza. 

Svako za sebe je ovde..

Background Picker
Customize Layout