Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, Valkyrie said:

U pravu si, nije trebalo da budem cinična, samo ako nas obaveštavaš ne moraš to da radiš na način da nam dižeš tenziju i paniku. Shvatam da ti nije svejedno, nije nikome, ali postovi kao tvoji nisu baš do kraja informativni i zvuče bombastično.

Nije tenzija i panika..Ovo je naša realnost..Ne samo u Kikindi,već u celoj DRŽAVI..Daj bože da nisam u pravu,ali videćemo cifre obolelih(ne zaraženih) za 5 dana..

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, gospa buba said:

e to subota ili nedelja? u nedelju ni necu nishta.

sent from bubamoto

prvo rekla nedelja, pa je zvala rts da se ispravi

valjda je subota

Subota od 20h.Znaci nedelja.

22 minutes ago, ToniAdams said:

jel ovo proveren info?

malo sam skeptican, buduci da koliko kapiram virus bas ne haje za vale iz mikrovalne, nego treba biti ubiven temperaturom.

Pa mikrotalasna postigne 100 stepeni.

Just now, Anonymous said:

Pa mikrotalasna postigne 100 stepeni.

pa da ali ne, zagreva se samo ono sto u sebi ima vode

23 minutes ago, LeBron said:

Da su Italijanske med sestre umorne? Znamo to.

21 minutes ago, Skyhighatrist said:

:mellow:

20 minutes ago, Valkyrie said:

U pravu si, nije trebalo da budem cinična, samo ako nas obaveštavaš ne moraš to da radiš na način da nam dižeš tenziju i paniku. Shvatam da ti nije svejedno, nije nikome, ali postovi kao tvoji nisu baš do kraja informativni i zvuče bombastično.

Ne kapiram čemu redaljka, treba samo spuštati tenziju.

2 minutes ago, ToniAdams said:

pa da ali ne, zagreva se samo ono sto u sebi ima vode

Šta god izvučem odande mi sprži ruku na dodir, možda haluciniram.

probaj da stavis praznu solju

Pa hrana iz restorana nije prazna šolja.

ok, samo napred onda :)

Subota od 20h.Znaci nedelja.
znachi subotu divljam, nedelju ne divljam :hihi:

kao onaj shto nosi belo odelo i daje broj telefona, kao je ishao onaj dzingl? :hihi:

a u realnosti nosim kevi shta joj fali [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Mogli su ovaj virus da nazovu i Tanos (po negativcu iz Avengera koji je hteo da procisti populaciju time sto bi je prepolovio)...ostaje da se vidi koje zemlje imaju Ironman-a

Tehnološki genije koji voli da popije i provodi se po svetu? Dačić je tu 2/3, valjda je dovoljno.

Edited by Goranz

a sta je brnaba? blek uidou?

27 minutes ago, trust said:

Nije tenzija i panika..Ovo je naša realnost..Ne samo u Kikindi,već u celoj DRŽAVI..Daj bože da nisam u pravu,ali videćemo cifre obolelih(ne zaraženih) za 5 dana..

Jerry ,si ti ?! !

Background Picker
Customize Layout