Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

18 minutes ago, steins said:

Čekaj da se prebrojimo, u Kikindi su bila dva obolela koji su transportovani u Novi Sad, i imate 100, 200 ljudi u izolaciji i za dva dana prolazi 2 nedelje od prijema prvog pacijenta.

Jesam libte dobro razumeo?

Ps 24časovne smene nisu novost. Odavno se rade. Evo ja sutra ujutru idem na jednu

Stejnse, mnogo zakeraš a samo je trebalo da šeruješ sliku italijanskih medicinskih sestara, ostaneš kod kuće i #prayforkikinda

Uz svo uvažavanje Kikinđana, malo se novi član zaneo. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

17 minutes ago, steins said:

Čekaj da se prebrojimo, u Kikindi su bila dva obolela koji su transportovani u Novi Sad, i imate 100, 200 ljudi u izolaciji i za dva dana prolazi 2 nedelje od prijema prvog pacijenta.

Jesam libte dobro razumeo?

Ps 24časovne smene nisu novost. Odavno se rade. Evo ja sutra ujutru idem na jednu

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Problem sa Kikindom je što je 7 obolelih u Novom Sadu na respiratorima,4 bilo iz Kikinde..I danas imamo prvog preminulog..Pošto si lekar,shvataš bombastičnost situacije..Za nedelju dana niko se neće setiti nas,kad krenu veći gradovi..

11 minutes ago, kurjak said:

Ovo, kao i ranije brojke koje je sajt iznosio, niko nije zvanično potvrdio ali ni demantovao. No, juče, mislim, je gradonačelnik (sns, lekar, kreten) rekao da imaju oko 40 zdravstvenih radnika u karantinu. 

2 minutes ago, Valkyrie said:

Stejnse, mnogo zakeraš a samo je trebalo da šeruješ sliku italijanskih medicinskih sestara, ostaneš kod kuće i #prayforkikinda

Uz svo uvažavanje Kikinđana, malo se novi član zaneo. 

Ovo je bilo vrlo ružno i nepotrebno...Samo sam hteo da vas obavestim..

5 minutes ago, Anonymous said:

Da, posle 30 sec. u mikrotalasnoj, taman da je podgrejem malo.

jel ovo proveren info?

malo sam skeptican, buduci da koliko kapiram virus bas ne haje za vale iz mikrovalne, nego treba biti ubiven temperaturom.

1 minute ago, trust said:

Da su Italijanske med sestre umorne? Znamo to.

2 minutes ago, variola said:

Ovo, kao i ranije brojke koje je sajt iznosio, niko nije zvanično potvrdio ali ni demantovao. No, juče, mislim, je gradonačelnik (sns, lekar, kreten) rekao da imaju oko 40 zdravstvenih radnika u karantinu. 

Za bold se slažem ...

dajte za nas shto nismo pratili scenu danas, shta sutra sve ne smemo i kada?

sent from bubamoto

2 minutes ago, trust said:

Samo sam hteo da vas obavestim..

35 minutes ago, trust said:

Stvarno mislite da ja znam te podatke?

:mellow:

1 minute ago, trust said:

U pravu si, nije trebalo da budem cinična, samo ako nas obaveštavaš ne moraš to da radiš na način da nam dižeš tenziju i paniku. Shvatam da ti nije svejedno, nije nikome, ali postovi kao tvoji nisu baš do kraja informativni i zvuče bombastično.

2 minutes ago, gospa buba said:

dajte za nas shto nismo pratili scenu danas, shta sutra sve ne smemo i kada?

sent from bubamoto

nema bus plus, nema okupljanja 5+, nema tržni centri, kafići...

pio abonenti sutra u nabavku 4-7am

to je valjda sve

e

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću

u principu sve moze samo umereno

nema bus plus, nema okupljanja 5+, nema tržni centri, kafići...

pio abonenti sutra u nabavku 4-7am
to je valjda sve

e
:fantom:
e to subota ili nedelja? u nedelju ni necu nishta.

sent from bubamoto

1 hour ago, Goranz said:

Porodice sa više od pet članova moraju nekog da se reše.

Kod mene je bilo glasanje punoletnih članova, i odlučeno je da ja budem izbačen...

Možda ima mesta kod onog klijenta? Dva čoveka, jedan krevet, nijedna maska ili rukavica...

Background Picker
Customize Layout