Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ako su ga naprednjaci radili, glava Mike Antića na maču.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Bilo bi zanimljivo videti zašto su ekspresno pomerili zatvaranje kafića sa nedelje na ponedeljak. Svakako podržavam. Dostavu još dozvoljavaju, mada dosta restorana će zatvoriti sve ako nemaju baš nikakve goste.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Stvarno mislite da ja znam te podatke??Bilo ih je oko 100..Iz bolnice možda 30,,Ovo je bez ljudi koji su došli iz inostranstva..Od nultog pacijenta je prošlo više od 2 nedelje..

Just now, *edited by mod said:

Bilo bi zanimljivo videti zašto su ekspresno pomerili zatvaranje kafića sa nedelje na ponedeljak. Svakako podržavam. Dostavu još dozvoljavaju, mada dosta restorana će zatvoriti sve ako nemaju baš nikakve goste.

misliš na subotu ?

kreteni

ako su se već tako blamirali sa donošenjem odluka, da ih ona spodoba saopštava telefonom na rts-u, oda je trebalo da ih zatvore već od sutra ujutro

ovako nas čeka subota, divan dan i masa idiota po kafićima

3 minutes ago, *edited by mod said:

Ta dostava je OK ideja, trebalo bi je ostaviti.

Videcemo ujutru po ciframa

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

4 minutes ago, *edited by mod said:

mislim da je u pitanju najgluplji mogući razlog, brnabara prezupčila pa pomešala subotu i nedelju

5 minutes ago, Host said:

Jbt, kako tek izgleda grb Mokrina?

mokrin na Gaelic-u znaci grad svinja, pa ti vidi

17 minutes ago, trust said:

Član moje porodice radi u Kikindskoj bolnici..I nije lekar..Pomozite im..Ostanite kod kuće..Od pre par dana smena ima traje 24 sata..DVADESET I ČETIRI SATA...šTA MISLITE,KOLIKO ĆE IZDRŽATI?????

Isto uvode i u zrenjaninskoj bolnici. Tamo je jedna kasarna pretvorena u odeljenje u kojem će biti pacijenti oboleli od ovog sranja, sa kojima će za početak raditi 10 ljudi, pet lekara i pet tehničara. Oni će raditi po 12 sati, ali će na drugim odeljenjima biti ljudi koji će raditi po 24h.

12 minutes ago, theanswer said:

24h jeste smena ali imaju 4 dana slobodno posle. Jel tako? 

Tako je.

Edited by napadaj

Stvarno mislite da ja znam te podatke??Bilo ih je oko 100..Iz bolnice možda 30,,Ovo je bez ljudi koji su došli iz inostranstva..Od nultog pacijenta je prošlo više od 2 nedelje..

Čekaj da se prebrojimo, u Kikindi su bila dva obolela koji su transportovani u Novi Sad, i imate 100, 200 ljudi u izolaciji i za dva dana prolazi 2 nedelje od prijema prvog pacijenta.

Jesam libte dobro razumeo?

Ps 24časovne smene nisu novost. Odavno se rade. Evo ja sutra ujutru idem na jednu

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

U Valjevu 12 obolelih od korona virusa

U Valjevu su još četiri osobe obolele od korona virusa, nezvanično je potvrđeno Kolubarskim.rs iz više izvora.

Kako nezvanično saznajemo četvorica muškaraca su hospitalizovana zbog sumnje na korona virus. Njihovi uzorci su poslati na analizu u nacionalnu referentnu laboratoriju Instituta Torlak, odakle je stigla potvrda da su testirani uzorci pozitivni na korona virus.

Kako nam je rečeno trojica muškaraca se nalaze na odeljenju Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, dobrog opšteg stanja, dok jedan ima lakšu kliničku sliku i nalazi se u kućnim uslovima.

U Valjevu je do sada registrovano ukupno 12 potvrđenih slučajeva korona virusa. U Republici Srbiji je do 18 časova registrovano ukupno 135 potvrđenih slučajeva korona virusa, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.

21 minutes ago, extragluv said:

Isto danas ovako kako si opisao u poslednjem pasusu emoji38.png

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Bogami, ja se jos uvek borim da radim nocu a danju da provodim vreme u dvoristu sa klincem, ali moracu isto ovako preko dana, ne mogu nocu da stignem i da spavam i da radim.

21 minutes ago, Anonymous said:

Ta dostava je OK ideja, trebalo bi je ostaviti.

Ti bi jeo hranu koju je spremao neko, spakovao neko i doneo ti neko u ovoj situaciji?

Obavio je zadatak, kafići se zatvaraju, sada mu više ništa ne treba.

2 minutes ago, JozoMujica said:

Ti bi jeo hranu koju je spremao neko, spakovao neko i doneo ti neko u ovoj situaciji?

Da, posle 30 sec. u mikrotalasnoj, taman da je podgrejem malo.

Background Picker
Customize Layout