March 20, 20205 yr 4 minutes ago, JozoMujica said: I ni ta mi granica nije jasna, kao ni ona o javnim skupovima do 100 osoba, 50 osoba u kaficima itd... Sta neko je seo pa izracunao da je 5 OK, a 6 problem? Valjda bi bilo logičnije da bude zabranjeno bilo kakvo okupljanje osim članova uže porodice. I to je tačno. Izađi na kratko, završi šta imaš i nazad kući.
March 20, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ne baš. Nije isto da li će četvoro odjednom fasovati virus ili njih 400. Matematika. Pa kako može njih 400 da se okupi ako nema povoda tipa koncert, protest...
March 20, 20205 yr Murija dobro zategla po KGu. Sede po raskrsnicama i oni i vojni i vatajuПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 20, 20205 yr 9 minutes ago, Anonymous said: Ne baš. Nije isto da li će četvoro odjednom fasovati virus ili njih 400. Matematika. nije isto, ali zasto ograniciti na 5 kad i jedan zarazeni moze da napravi sranje? treba ukinuti sva okupljanja, ne znam zasto smanjuju umeesto da zabrane
March 20, 20205 yr 18 minutes ago, Shaq said: na stranu dal je skijanje ili shoping, ali ukoliko misle da su maske i rukavice dovoljno za lecenje, a bez onih odela i vizira, ima za 10-ak dana, svi zdravstveni radnici da nam odu u qrtaz.. Devojka je prilično flegma i ne plaši se lako ali sad je dosta uplašenija tako da sam i ja postao prilično nemiran poslednjih dana po tom pitanju.. Iako ne radi na infektivnom nije svejedno
March 20, 20205 yr 1 minute ago, Ravanelli said: Meni Sombor daleko najbolji grad u Srbiji Tamo sam jebenu vojsku služio pa mi ostale traume. 1 minute ago, rock bob said: nije isto, ali zasto ograniciti na 5 kad i jedan zarazeni moze da napravi sranje? treba ukinuti sva okupljanja, ne znam zasto smanjuju umeesto da zabrane Slažem se, to sam i napisao ispod, u odgovoru Mujici.
March 20, 20205 yr Član moje porodice radi u Kikindskoj bolnici..I nije lekar..Pomozite im..Ostanite kod kuće..Od pre par dana smena ima traje 24 sata..DVADESET I ČETIRI SATA...šTA MISLITE,KOLIKO ĆE IZDRŽATI?????
March 20, 20205 yr Član moje porodice radi u Kikindskoj bolnici..I nije lekar..Pomozite im..Ostanite kod kuće..Od pre par dana smena ima traje 24 sata..DVADESET I ČETIRI SATA...šTA MISLITE,KOLIKO ĆE IZDRŽATI?????Pa koliko ima zaraženih u Kikindi?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, steins said: Koliko imate.zaraženih u Kikindi? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Nema podataka..Svi se šalju za Novi sad..Ima dosta u izolaciji..Videćemo sledeće nedelje..
March 20, 20205 yr Nema podataka..Svi se šalju za Novi sad..Ima dosta u izolaciji..Videćemo sledeće nedelje..Dobro, koliko imate u izolaciji?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 20, 20205 yr ovako nešto je Slovenija uvela, 80% plate onima koji odsustvuju sa posla zbog virusa, 40% država 40% poslodavac. ovde je problem što je država dovela u zabludu određene kategorije (roditelji sa decom do 12 godina, hronični bolesnici i stariji od 60 godina) da imaju nema posebna prava u pogledu odsustva sa rada (tipa plaćeno odsustvo) zbog epidemije. ali ta prava postoje samo na konfernciji za štampu, u nekom propisu ne postoje. što ne znači da neće biti nrednih dana, ali se kasni sa time. još gore od toga, ovu poruku je gomila ljudi razumela pogrešno, u smislu da sad imaju pravo ds sede kući i primaju punu platu dok traje epidemija.i sad podnose takve zahteve. ovo se uglavnom odnosi na javni sektor. da ne pričam o tome da rad od kuće, koji su uredbom uredili ne može da se primeni sa veliki broj poslova. kako će od kuće da radi kafe kuvarica, vozač, domar, portir isl. ili vaspitačica u vrtiću kad vrtić ne radi. ja radim od kuće jer mi za posao treba laptop, mobilni i net. supruga takođe (mislim ne treba i za posao nego radi od kuće). a tu je ćerkica od pet godina. ja sam improvizovao radno mesto u spavaćoj sobi. na stolici sedim, laptop je na dasci za peglanje (jbg.ubacili smo u spavaću sobu najveći mogući bračni krevet pa ne mogu sto da organizujem), mobilni pored i to je to. ferecera. Isto danas ovako kako si opisao u poslednjem pasusu [emoji38]Sent from my STF-L09 using Tapatalk