Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, Sammael said:

Da li svi nose pravilno i, ako da, da li je bila potrebna edukacija za to?

nama jeste bila potrebna, od prvog dana i sata. sa kontinuitetom. znachi neprekidno.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, gospa buba said:

nama jeste bila potrebna, od prvog dana i sata. sa kontinuitetom. znachi neprekidno.

Bila potrebna, nije sprovedena, i dalje bar 50% ljudi nosi nepravilno. Ali nikad nije kasno, zato i pitam šta su tamo radili...

Sad se pojavljuje "nova zvezda", Petar Kočović...
Kaže da iz žutog ulazimo u crveno idemo ka ljubičastom...
Uglavnom on kaže:
Spremite se za ozbiljne skokove...

.... Shiit has hit the fan!

@Sammael

ljudi nose nepravilno masku zato sto su bolidi, poput onih koji ne zele da nose masku. zato postoje kazne da podsete da postoje pravila ponasanja i da ne moze da svi pricaju u glas dok uciteljica predaje npr. vazda je bilo i bice ljudi da ne kazem bolida koji ne kapiraju da se ne vrti ceo svet oko njih da postoje i neka univerzalniji principi od sopstvenog dupeta. jedan od razloga postojanja drzave je da ih podseti na to.

Edited by precog

ali! ali! :cry:

21 minutes ago, precog said:

jedan od razloga postojanja drzave je da ih podseti na to.

Predsednik pomenute države prvi nikad i nigde ne nosi masku

Meni je OK da su krenuli da reaguju. Imaju iskustvo svih zemalja okolo, i Srbija je imala sreće da ovo dolazi sa 7-10 dana zaostatka. Ne treba da čekaju hiljade zaraženih dnevno da preduzmu kakve takve korake.

Obavezne maske svuda su prvi korak. Treba da zatvore sve kafiće, teretane i slično na 2 nedelje, sad, odmah.

Pa maske nisu obavezne svuda.

.... Shiit has hit the fan!

1:05

5 minutes ago, Time Crisis said:

Predsednik pomenute države prvi nikad i nigde ne nosi masku

ali mi tezimo da ne budemo bolidi i pridrzavacemo se univerzalnijih principa od sopstvenog dupeta cak i kad nam je drzava falicna, a predsednik radikal, zar ne?

6 minutes ago, precog said:

ali mi tezimo da ne budemo bolidi i pridrzavacemo se univerzalnijih principa od sopstvenog dupeta cak i kad nam je drzava falicna, a predsednik radikal, zar ne?

To je otprilike ravno očekivanju da će ljudi na izborima glasati za opoziciju kad vide da je stanje u državi ili opštini loše

3 minutes ago, Time Crisis said:

To je otprilike ravno očekivanju da će ljudi na izborima glasati za opoziciju kad vide da je stanje u državi ili opštini loše

pricali smo o ljudima na forumu i reakciji na vest da ce u srbiji uvesti obavezno nosenje maski i na otvorenom. te reakcije sam pokusao da povezem sa univerzalnijim principima, nisam siguran o cemu ti pricas.

raspad sistema od diskusije

2 hours ago, Malkmus said:

1:05

Baš onako jaka ekipica:thumbsup:

pa natprosecna je ekipa u svakom slucaju

jesi li ti... svestan kakvu ekipu nisu ubacili u prilog? :fantom:

mislim znas da se to tako radi, ides pitas redom pa najbolje delove umontiras a ostalo izbacis

ovo su najbolji :fantom:

12 hours ago, Sammael said:

Da li svi nose pravilno i, ako da, da li je bila potrebna edukacija za to?

Edukacija: 30.000 mrtvih.

Background Picker
Customize Layout