October 16, 20204 yr 2 minutes ago, Sammael said: Da li svi nose pravilno i, ako da, da li je bila potrebna edukacija za to? nama jeste bila potrebna, od prvog dana i sata. sa kontinuitetom. znachi neprekidno.
October 16, 20204 yr Just now, gospa buba said: nama jeste bila potrebna, od prvog dana i sata. sa kontinuitetom. znachi neprekidno. Bila potrebna, nije sprovedena, i dalje bar 50% ljudi nosi nepravilno. Ali nikad nije kasno, zato i pitam šta su tamo radili...
October 16, 20204 yr Sad se pojavljuje "nova zvezda", Petar Kočović...Kaže da iz žutog ulazimo u crveno idemo ka ljubičastom...Uglavnom on kaže:Spremite se za ozbiljne skokove... .... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr @Sammael ljudi nose nepravilno masku zato sto su bolidi, poput onih koji ne zele da nose masku. zato postoje kazne da podsete da postoje pravila ponasanja i da ne moze da svi pricaju u glas dok uciteljica predaje npr. vazda je bilo i bice ljudi da ne kazem bolida koji ne kapiraju da se ne vrti ceo svet oko njih da postoje i neka univerzalniji principi od sopstvenog dupeta. jedan od razloga postojanja drzave je da ih podseti na to. Edited October 16, 20204 yr by precog
October 16, 20204 yr 21 minutes ago, precog said: jedan od razloga postojanja drzave je da ih podseti na to. Predsednik pomenute države prvi nikad i nigde ne nosi masku
October 16, 20204 yr Meni je OK da su krenuli da reaguju. Imaju iskustvo svih zemalja okolo, i Srbija je imala sreće da ovo dolazi sa 7-10 dana zaostatka. Ne treba da čekaju hiljade zaraženih dnevno da preduzmu kakve takve korake. Obavezne maske svuda su prvi korak. Treba da zatvore sve kafiće, teretane i slično na 2 nedelje, sad, odmah.Pa maske nisu obavezne svuda. .... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr 5 minutes ago, Time Crisis said: Predsednik pomenute države prvi nikad i nigde ne nosi masku ali mi tezimo da ne budemo bolidi i pridrzavacemo se univerzalnijih principa od sopstvenog dupeta cak i kad nam je drzava falicna, a predsednik radikal, zar ne?
October 16, 20204 yr 6 minutes ago, precog said: ali mi tezimo da ne budemo bolidi i pridrzavacemo se univerzalnijih principa od sopstvenog dupeta cak i kad nam je drzava falicna, a predsednik radikal, zar ne? To je otprilike ravno očekivanju da će ljudi na izborima glasati za opoziciju kad vide da je stanje u državi ili opštini loše
October 16, 20204 yr 3 minutes ago, Time Crisis said: To je otprilike ravno očekivanju da će ljudi na izborima glasati za opoziciju kad vide da je stanje u državi ili opštini loše pricali smo o ljudima na forumu i reakciji na vest da ce u srbiji uvesti obavezno nosenje maski i na otvorenom. te reakcije sam pokusao da povezem sa univerzalnijim principima, nisam siguran o cemu ti pricas.
October 16, 20204 yr pa natprosecna je ekipa u svakom slucaju jesi li ti... svestan kakvu ekipu nisu ubacili u prilog? mislim znas da se to tako radi, ides pitas redom pa najbolje delove umontiras a ostalo izbacis ovo su najbolji
October 17, 20204 yr 12 hours ago, Sammael said: Da li svi nose pravilno i, ako da, da li je bila potrebna edukacija za to? Edukacija: 30.000 mrtvih.