March 20, 20205 yr 31 minutes ago, Блок_64 said: Mislim da nemaju ugovore na neodredjeno vec na ugovor ali to ne menja poentu. mijenja. ti sto rade na ugovor o djelu se zaposljavaju zbog "povecanja obima posla", ako treba da zamijene radnika koji je na bolovanju, porodiljskom i sl. uvijek mogu da ti kazu da se obim posla smanjio, te da za tvojim radom vise nema potrebe. naravno, suludo je do to saopste tolikom broju ljudi u jednom danu.
March 20, 20205 yr Koliko je neozbiljno da u 18h kažeš da je zabrana od nedelje veče a 3h kasnije daješ izjavu RTS-u da važi od sutra
March 20, 20205 yr 12 minutes ago, Tutankamon said: Kome se jebe da gleda prazan grad sniman iz helikoptera...pa jbt šta ovi ljudi rade...
March 20, 20205 yr 25 minutes ago, JozoMujica said: Nije da ne menja, ti što su na ugovor su verovatno kao i po drugim državnim firmama u većini slučajeva drugovi članovi. Da slazem se,ali su oni prvi koje ce da bole kurac da sprovedu bilo koju meru debila na vlasti.Ovaj je se koliko juce kurcio da imamo ulja,secera,brasna,nafte i para dovoljno.
March 20, 20205 yr Kikinda je izgleda srpski černobil..Ovo što se dešava sa koronom kod nas..Je mala maca šta će se dešavati po većim gradovima..Mi smo relativno mali grad,oko 35-40000 stanovnika,gde je bar 10-15% radi i inostranstvu..Svi pričaju sad o virusu,a niko da napiše kad je detektovan kod nas..Negde oko 7 ili 8 marta je u Kikindsku bolnicu stigao prvi sa simptomima..Nastala je panika,jer niko nije imao uputstva šta da rade(mislim na medicinsko osoblje)..Kontaktirali su nadležne,niko im nije odgovorio..Tada su bile one čuvene konferencije za štampu o najsmešnijem virusu i šopingu u Milanu..Verujete mi,našoj bolnici uopšte nije bilo smešno.Tog pacijenta su prvo primili u bolnici u Senti,pa je onda bio u 4 ambulante..Dok nije završio u bolnici,I posle ga prosledili za Novi Sad..Poćela je ozbilna priprema bolnice za prijem pacijenata..Prvi smo u državi zatvorili sve-kafiće,kladionice sve prodavnice osim apoteka i prehrane..Samo gledajte šta se radi u Kikindi,to čeka celu državu..Ako ste normalni i disciplinovani..I volite svoje najbliže..Zajebite kafane,kladionice šoping molove,kupovinu krpica i ostalog..Niko nemože da vas spase od ovog sranja..NI DRŽAVA,NI DOKTORI,MA NIKO..Smanjite kontakte na minumum,čuvajte svoje najbliže ličnim primerom..Ni jedan tiket,kapućino ili nove patike nisu vredne jednog ljudskog života..
March 20, 20205 yr 1 minute ago, ToniAdams said: nije u srbiji vec u srbskoj sparti U 100 evra da se Nerdule nadovezuje sledeci?
March 20, 20205 yr 50 minutes ago, Блок_64 said: Mislim da nemaju ugovore na neodredjeno vec na ugovor ali to ne menja poentu. Ima li ta vest negde da se pročita?
March 20, 20205 yr 3 minutes ago, trust said: Kikinda je izgleda srpski černobil..Ovo što se dešava sa koronom kod nas..Je mala maca šta će se dešavati po većim gradovima..Mi smo relativno mali grad,oko 35-40000 stanovnika,gde je bar 10-15% radi i inostranstvu..Svi pričaju sad o virusu,a niko da napiše kad je detektovan kod nas..Negde oko 7 ili 8 marta je u Kikindsku bolnicu stigao prvi sa simptomima..Nastala je panika,jer niko nije imao uputstva šta da rade(mislim na medicinsko osoblje)..Kontaktirali su nadležne,niko im nije odgovorio..Tada su bile one čuvene konferencije za štampu o najsmešnijem virusu i šopingu u Milanu..Verujete mi,našoj bolnici uopšte nije bilo smešno.Tog pacijenta su prvo primili u bolnici u Senti,pa je onda bio u 4 ambulante..Dok nije završio u bolnici,I posle ga prosledili za Novi Sad..Poćela je ozbilna priprema bolnice za prijem pacijenata..Prvi smo u državi zatvorili sve-kafiće,kladionice sve prodavnice osim apoteka i prehrane..Samo gledajte šta se radi u Kikindi,to čeka celu državu..Ako ste normalni i disciplinovani..I volite svoje najbliže..Zajebite kafane,kladionice šoping molove,kupovinu krpica i ostalog..Niko nemože da vas spase od ovog sranja..NI DRŽAVA,NI DOKTORI,MA NIKO..Smanjite kontakte na minumum,čuvajte svoje najbliže ličnim primerom..Ni jedan tiket,kapućino ili nove patike nisu vredne jednog ljudskog života.. Ne čeka celu državu vi ste prvi dobili, prvi najebali, sad se manje greši.
March 20, 20205 yr Author 5 minutes ago, trust said: Kikinda je izgleda srpski černobil..Ovo što se dešava sa koronom kod nas..Je mala maca šta će se dešavati po većim gradovima.. Da ne citiram ceo tekst, dugacak je. Elem, cuvajte se, ovo deluje mnogo zajebano, a nismo ni svesni kolikio nam je zdravstvo ubijeno, tehnicki pre svega. O nedisciplini da ne govorim. Nadam se da ce Kikinda sto blaze proci, koliko god je to moguce. Ovo u Nisu sa zarazenim lekarima i sestrama ne zvuci nimalo dobro
March 20, 20205 yr kakvo je ovo vojno sredstvo za dezinfekciju? da li ostavlja neke posledice po okolinu? da ne bude da su nas prskali nekim novim DDTem
March 20, 20205 yr ne znam, nisam siguran da se manje greši, previše je ljudi na ulicama, a virus je ušao u populaciju