Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

[emoji38]ol:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Bez ove slike bi bilo još i normalno.

Što, slika je baš prigodna i reklama je odlična.

meni to ko zavrshi megatrend i pali [emoji38]ol:

igraj pevaj pa svrati...

sent from bubamoto

6 minutes ago, Filozof manijak said:

Što, slika je baš prigodna i reklama je odlična.

U fazonu "slobodno se zarazite,tu smo za vas cele noći"

Svakako to nisu zeleli,ali je ispalo tako.

Uostalom,nebitno.

Edited by Milošica

Ja sam to shvatio: ako ste dovoljno glupi da izlazite cele noći i zarazite se, eto, i mi radimo cele noći da vam uzmemo novac.

Ne znam šta su hteli ali ispalo je trapavo.
A sad ću da proverim da li još neko ima ovakav pogled[emoji769] kao FM...

.... Shiit has hit the fan!

glupo i neprofesionalno od strane marketinške agencije

pa shta znam.

sent from bubamoto

• Author

Privuklo je paznju, prica se o tome... kao reklama za SNS kad nas jure dinosaurusi i hoce da nas pojedu

Jesu, ali sada je situacija grdja. Prvo su dali ono povećanje od 10% plate što se ispostavilo kao nevidjena prevara pošto se to vodi kao stimulacija i odnosi se na broj radnih sati pa je ono u realnosti manje od 5%. Onda su povećali broj zdravstvenih radnika kojima sada ne daju plate jer Ministarstvo zdravlja nije nadležno za njih nego Ministarstvo za rad i socijalna pitanja (sic?!). 
Potom su napravili cirkus sa ekipama u COVID centrima pošto ih ne rotiraju a i ne plaćaju prekovremeni rad, čak zaraženima daju bolovanje od 65% 

Same ustanove su razvaljene podosta jer se gradilo, rušilo i pregradjivalo kako se kome digne, i niko ništa ne popravlja. 

Sve to dovodi do toga da popriličan broj zdravstvenih radnika /i starih i onih koji su sad naprimani/ odlazi. 

Evo na NewsMax intervju sa direktorom bolnice u NP...

Ako samo pogled na bilbord nekog natera da se zamisli, reklama je uspela.

18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Evo na NewsMax intervju sa direktorom bolnice u NP...

Ma sve što ide odozdo treba uzeti sa grumenom soli. Pisao sam da je dole divljina na kvadrat. 

Novinari su se već jednom ugruvali sa onim anesteziologom i trebalo bi da budu mnogo obazriviji. 

Jbt,mozda sam lud ali sve sam ubedjen da ce ovako do proleca,tamo neki maj i cao zdravo zanavek,cuvajte se,postujte mere,maske i ostalo,mi imamo toliko i toliko kapaciteta,posle se snalazite.Sve otvoreno kao pre korone i to je to,mada i sada je manje vise tako,nije mi jasno kako nam bolnice nisu pune,sve zivo sljaka,svadbe,proslave,sahrane,zurke,klubovi,restorani,kafici,sve sem sporta.

3 hours ago, Frank Pembleton said:

FB_IMG_1602090538538.jpg

Background Picker
Customize Layout