March 20, 20205 yr 8 minutes ago, morgana said: apropo ugostitelja pitanje je imaju li ugrozeni sektori pravo na pomoc od drzave ili ce biti otpisani jer pojedinacno kao firme nisu too big to fail. brnaba hoce da stvori odijum prema onima koji bi konkurisali za neko umanjenje poreza i sl. ponavljam, zena je rekla da drzava nema nista sa eventualnim otpustenim radnicima. takodje ponavljam, ugruvala je po 4000 din penzionerima neselektivno. wink wink nudge nudge. Propast ugostiteljstva povlači i gubitke onih koji im iznajmljuju prostor, neretko ljudi kod nas bukvalno žive od rentiranja kafića ili sličnog ugostiteljskog objekta. Ceo taj lanac sa razgranatim keteringom u Beogradu uključuje ogroman broj ljudi, ne znam kako bi država amortizovala takav plimski talas.
March 20, 20205 yr Nema više kafića. Brnaba javlja. Ed. Zapravo ima još sutra. Edited March 20, 20205 yr by dùda
March 20, 20205 yr Just now, Goranz said: Propast ugostiteljstva povlači i gubitke onih koji im iznajmljuju prostor, neretko ljudi kod nas bukvalno žive od rentiranja kafića ili sličnog ugostiteljskog objekta. Ceo taj lanac sa razgranatim keteringom u Beogradu uključuje ogroman broj ljudi, ne znam kako bi država amortizovala takav plimski talas. ne znam ni ja, ali smatram legitimnim da se sektor obrati drzavi, a nelegitimnim da drzava kreira odijum prema njemu
March 20, 20205 yr 1 minute ago, morgana said: ne znam ni ja, ali smatram legitimnim da se sektor obrati drzavi, a nelegitimnim da drzava kreira odijum prema njemu Pa zar to uspešno ne radi X godina, plasirajući priče "neki rade i za minimalac a ta i ta profesija se buni zbog..."?
March 20, 20205 yr I gde je nestao sad taj helikopter? Pobedio i vratio se u bazu?Otišao da dopuni municiju Sent from my iPad using Tapatalk
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, SNARC said: Ako mi ovaj probudi dete gadjacu ga saksijom Helikopeder? Imam utisak da lete 20m iznad zgrada Edited March 20, 20205 yr by Ravanelli
March 20, 20205 yr 1 minute ago, Ravanelli said: Helikopeder? Imam utisak da lete 20m iznad zgrada Toliko mogu i da dobacim sa zeninim muskatlama sa 10. sprata...Samo nek me radi.
March 20, 20205 yr 20 minutes ago, Блок_64 said: Mislim da nemaju ugovore na neodredjeno vec na ugovor ali to ne menja poentu. Nije da ne menja, ti što su na ugovor su verovatno kao i po drugim državnim firmama u većini slučajeva drugovi članovi.