Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

8 minutes ago, morgana said:

apropo ugostitelja

pitanje je imaju li ugrozeni sektori pravo na pomoc od drzave ili ce biti otpisani jer pojedinacno kao firme nisu too big to fail. brnaba hoce da stvori odijum prema onima koji bi konkurisali za neko umanjenje poreza i sl. ponavljam, zena je rekla da drzava nema nista sa eventualnim otpustenim radnicima. takodje ponavljam, ugruvala je po 4000 din penzionerima neselektivno. wink wink nudge nudge.

Propast ugostiteljstva povlači i gubitke onih koji im iznajmljuju prostor, neretko ljudi kod nas bukvalno žive od rentiranja kafića ili sličnog ugostiteljskog objekta. Ceo taj lanac sa razgranatim keteringom u Beogradu uključuje ogroman broj ljudi, ne znam kako bi država amortizovala takav plimski talas. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

sutra se zatvaraju kafići, ne u nedelju

Nema više kafića.

Brnaba javlja.

Ed.

Zapravo ima još sutra.

Edited by dùda

Just now, Goranz said:

Propast ugostiteljstva povlači i gubitke onih koji im iznajmljuju prostor, neretko ljudi kod nas bukvalno žive od rentiranja kafića ili sličnog ugostiteljskog objekta. Ceo taj lanac sa razgranatim keteringom u Beogradu uključuje ogroman broj ljudi, ne znam kako bi država amortizovala takav plimski talas. 

ne znam ni ja, ali smatram legitimnim da se sektor obrati drzavi, a nelegitimnim da drzava kreira odijum prema njemu

nema okupljanja više od 5 ljudi

Ako mi ovaj probudi dete gadjacu ga saksijom

1 minute ago, morgana said:

ne znam ni ja, ali smatram legitimnim da se sektor obrati drzavi, a nelegitimnim da drzava kreira odijum prema njemu

Pa zar to uspešno ne radi X godina, plasirajući priče "neki rade i za minimalac a ta i ta profesija se buni zbog..."?

I gde je nestao sad taj helikopter? Pobedio i vratio se u bazu?

Otišao da dopuni municiju :evil:

Sent from my iPad using Tapatalk
2 minutes ago, SNARC said:

Ako mi ovaj probudi dete gadjacu ga saksijom

Helikopeder? 

Imam utisak da lete 20m iznad zgrada

Edited by Ravanelli

helikobakter.

1 minute ago, Ravanelli said:

Helikopeder? 

Imam utisak da lete 20m iznad zgrada

Toliko mogu i da dobacim sa zeninim muskatlama sa 10. sprata...Samo nek me radi.

20 minutes ago, Блок_64 said:

Mislim da nemaju ugovore na neodredjeno vec na ugovor ali to ne menja poentu.

Nije da ne menja, ti što su na ugovor su verovatno kao i po drugim državnim firmama u većini slučajeva drugovi članovi. :fantom:

javlja mi se refleks za povracanje kad procitam brnaba. odvratna je

Napokon zatvaraju kafane, bem ti budale. 

Background Picker
Customize Layout