Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 2.10.2020. at 4:33, pacey defender said:

Ne, nego treba kritika da bude najsnaznije usmerena ka onome ko rukovodi Kriznim stabom i pratecom infrastrukturom i ko na kraju krajeva donosi odluke. Vlada zvanicno i predsednik nezvanicno. I da se ne dopusti da politicari sa vlasti sruce fekalije na Kona.

A Kon svakako treba da polaze racune, nigde nisam rekao da treba da bude drugacije. 

Sam Kon je igra igru kao strucnjak i time je vise odgovoran za cvetanje anti-nauke nego bilo koji politicar.

On je posedovao naucni autoriter, a ne Vucic i ostali.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

kod sjankovića nisam uspeo da ulovim bilo kakvu empatiju, a možda ima veze sa njegovom specijalizacijom
deluje mi ko tip koji će da izađe iz operacione sale i da kaže jbg mi smo dali sve od sebe, i da se okrene i ode

msm da dođem u dz i da mi daju da izaberem izabranog lekara između srđe, konare, kisićke ja bi odabrao konaru
Ja bih baš zbog navedenog izabrao S. Jankovića.
Imao sam u familiji dva slučaja, dva hirurga, koji su bili baš na tim polovima.
I u nekim razgovorima ovaj "mekši" je rekao da bi uvek izabrao ovog "hladnijeg" da ga leči...

.... Shiit has hit the fan!

Baš to, za lekara opšte prakse empatija je bitan faktor, za hirurga... ne. Za njega je bitno da je dobar majstor.

Baš to, za lekara opšte prakse empatija je bitan faktor, za hirurga... ne. Za njega je bitno da je dobar majstor.
Da, verovatno si u pravu...
Zapravo ovi o kojima pričamo su tu na pola puta...
Realno možemo samo da pretpostavljamo[emoji769].
No meni bi svakako bio izbor pre sjanković nego konara po do sada viđenom...
A realno ko nas pita, dopašćemo onoga kojega nam daju, mi smo zapravo svi "predali knjižicu kod dr. Vučića" i to je tragedija...

@Anonymous svi članovi kriznog štaba bi morali krivično da odgovaraju za ugrožavanje javnog zdravlja (ili kako se već to formuliše pravno), al to nije naša realnost jbg, kriterijumi su sniženi (bar moji).

http://rs.n1info.com/Vesti/a656930/Kon-Savetujem-nosenje-maske-i-na-otvorenom-preporuka-moze-da-predje-i-u-meru.html

"Ja ponovo naglašavam i preporučujem nošenje maske, i to ne samo u zatvorenom prostoru nego i na otvorenom. Zaboravlja se ta preporuka. Svestan sam da mali broj ljudi nosi maske napolju, ali svojevremeno ih je mali broj nosio i u prevozu i tržnim centrima dok nisu postale obavezne. Preporuka može da pređe nekad i u meru, neka se niko ne iznenadi ako tako bude, ako sve ode u pogrešnu stranu", upozorio je dr Kon.

svakog-dana-neshto-novo-kon :hihi:

Klasično đubre.

12 hours ago, Anonymous said:

Samo da podsetim da je Kon predsednik kriznog štaba. U normalnoj zemlji bi završio u zatvoru posle čitave priče.

Nope.

Obrazovan Krizni štab za suzbijanje COVID-19

Beograd, 13. mart 2020.

Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici niz novih mera koje su usmerene na suzbijanje i sprečavanje širenja koronavirusa u našoj zemlji.

Kako bi se obezbedilo blagovremeno i usklađeno postupanje i preduzimanje aktivnosti nadležnih organa, organizacija i službi, kao i drugih subjekata koje se odnose na suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, obrazovan je Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Za korukovodioce Kriznog štaba imenovani su predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Članovi ovog tela su direktori relevantnih instituta i klinika, kao i predstavnici drugih relevantnih tela.

http://rs.n1info.com/Vesti/a656930/Kon-Savetujem-nosenje-maske-i-na-otvorenom-preporuka-moze-da-predje-i-u-meru.html

"Ja ponovo naglašavam i preporučujem nošenje maske, i to ne samo u zatvorenom prostoru nego i na otvorenom. Zaboravlja se ta preporuka. Svestan sam da mali broj ljudi nosi maske napolju, ali svojevremeno ih je mali broj nosio i u prevozu i tržnim centrima dok nisu postale obavezne. Preporuka može da pređe nekad i u meru, neka se niko ne iznenadi ako tako bude, ako sve ode u pogrešnu stranu", upozorio je dr Kon.
A da, on ih nosi vrlo revnosno.
Pa jbte...

Ma ovo mu je proseravanje,čisto da ljudi budu na oprezu.Zna i on da nema ništa od toga.

Edited by Milošica

• Author

Njemu vise niko ne veruje ni kad kaze "dobar dan" da zaista misli iskreno.

Sad video prvi put Kisicku na TV  posle par meseci...bogami se fino stesala. Izgleda da je bila na korona dijeti, barem desetak kila je otislo dok si rekao covid19-cov-sars2

Edited by svajcika

Jel vas nece zatvaraju do srede makar, drznuo sam se da kupim let? Nema na forumu cifri, predvidjanja, ima tome 10 dana. Opustili ste se mnogo!

Background Picker
Customize Layout