Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

opet prođe iznad gazele

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Psihološki efekat da utera ljude unutra

Hoće li im neko iz hvaljene struke reći da prestanu da se glupiraju, a kintu koju upravo troše potroše na nešto pametnije.

Igraju se rata debili, čije je govno, vojno ili policijsko?

Just now, Anonymous said:

Hoće li im neko iz hvaljene struke reći da prestanu da se glupiraju, a kintu koju upravo troše potroše na nešto pametnije.

ja mislim da treba da izađeš napolje i da im poručiš to

13 minutes ago, Блок_64 said:

Jebiga,problem je u tome sto je ogroman ljudi u zadnjih nekoliko dana ostalo bez posla i prhoda i kao takve ih zabole da li ce da umru od korone ili od gladi.

Danas je NBS otpustila oko 300  zaposlenih.

Ovo ce mozda moci da se izdrzi jos deset dana a onda ce da krene gradjanska neposlusnost.

NBS as Narodna Banka Srbije? Kako otpistila zaposlene? To je direkno kršenje ZOR i to lagano ih dobijaju na sudu.

5 minutes ago, Caligula said:

:isuse:

dobro™

Ne razumem što se lupaš po čelu, reci lepo ko ti je zabranio da radiš?

Uzgred, ne branim pravo kafića da rade, naprotiv, samo mi ide na kurac smatranje kako kafane drže isključivo navijači i mafijaši, a to je tačno možda za 3-4% ugostiteljskih objekata u Srbiji.

Koji, uzgred, zapošljavaju i konobare, kuvare...

Edited by JozoMujica

1 minute ago, theanswer said:

ja mislim da treba da izađeš napolje i da im poručiš to

Što bih ja poručivao bilo kome bilo šta, ne kapram komentar?

3 minutes ago, theanswer said:

Tiodorović kaže da u Nišu među zaraženima ima i lekara

Vrti, maže, svaka druga rec "da se razumemo", jedan pacijent na respiratoru. Sto ne kaze da je to doktorka, ginekolog i da se ne zna kome je sve prenela.

3 minutes ago, Anonymous said:

Vojska, i nije govno, jbg

Just now, Anonymous said:

Što bih ja poručivao bilo kome bilo šta, ne kapram komentar?

pa nije mi jasno što ti toliko smeta jebeni helikopter u doba vanrednog stanja, kad će jebeno da leti ako ne sad

Lete za vreme bukvalno svakog derbija u fudbalu, čudo bi bilo da ih nema sad.

Edited by napadaj

ali kako je nastala reč karantin? rts  

1 minute ago, JozoMujica said:

Ne razumem što se lupaš po čelu, reci lepo ko ti je zabranio da radiš?

Uzgred, ne branim pravo kafića da rade, naprotiv, samo mi ide na kurac smatranje kako kafane drže isključivo navijači i mafijaši, a to je tačno možda za 3-4% ugostiteljskih objekata u Srbiji.

A gde sam ja rekao da treba zabraniti rad kafica zato sto ih drze mafijasi? Kakve to jebene veze u ovom trenutku ima?

Evo sta mogu da pustaju na ekran

https://news.sky.com/story/coronavirus-they-call-it-the-apocalypse-inside-italys-hardest-hit-hospital-11960597?fbclid=IwAR1VW9_OJF0gWcwnliKnqmviN3U8WvfFl_XA6XbmJdFrqy7zlM8LBp18vx8

Aman, braniti pravo na rad kafedzijama. I organizatori koncerata imaju porodice i pravo na rad, vlasnici vrtica, bioskopdzije etc. Ne radi se o pravu na rad jbt.

2 minutes ago, JozoMujica said:

Naravno, ali tih 96-97% sigurno nisu u fokusu Brnabićke i Vučića.

edit: vec pitano.

Brnaba. Neverovatno koliko odvratno stvorenje. Nisam mogao da verujem ali recicu - AV je 5 nivoa tolerancije iznad nje.

Edited by Shan Jan

Just now, Caligula said:

A gde sam ja rekao da treba zabraniti rad kafica zato sto ih drze mafijasi? Kakve to jebene veze u ovom trenutku ima?

Pa napisao si "jadni mali vlasnici kafića" što valjda implicira da su u pitanju punišići koji kafanu drže iz hobija ili da bi prali pare.

2 minutes ago, theanswer said:

pa nije mi jasno što ti toliko smeta jebeni helikopter u doba vanrednog stanja, kad će jebeno da leti ako ne sad

Zašto bi leteo? Šta se postiže? Na ulicama je 0 ljudi ionako, ili je virus opasniji noću nego danju. 

Mnogo je veći problem je ono što se radi između 05-20 nego ovo noću.

Šta ste se primili na vanredno stanje, ko da smo u ratu?

Background Picker
Customize Layout