March 20, 20205 yr 3 minutes ago, JozoMujica said: Ne razumem ovo, ne krećem se puno ali od dva kafića u koje ponekad svratim, oba imaju baš to - jadnog malog vlasnika koji izdržava porodicu. Vi iz prestonice slabo kapirate da ostatak Srbije ne funkcioniše isto kao Beograd i da ti što drže splavove i jebarnike po Savi i Dunavu nisu tipični predstavnici kafedžija. A sta ja izdržavam koj kurac pa sedim kući, jato gusaka? Imam i ja porodicu koja zavisi od mene jbg. Jak izgovor za pravljenje sranja u najavi. Ovo o prestonici da i ne komentarišem. Edited March 20, 20205 yr by Caligula
March 20, 20205 yr 1 minute ago, JozoMujica said: Ne razumem ovo, ne krećem se puno ali od dva kafića u koje ponekad svratim, oba imaju baš to - jadnog malog vlasnika koji izdržava porodicu. Vi iz prestonice slabo kapirate da ostatak Srbije ne funkcioniše isto kao Beograd i da ti što drže splavove i jebarnike po Savi i Dunavu nisu tipični predstavnici kafedžija. Osililo se to među betonom i čelikom pa neće da spusti pogled ka običnom čoveku. Na tvom mestu više ne bih ni dolazio ovde da čitam mrske prestoničare.
March 20, 20205 yr @Arkadija patrolira iznad gazele i brankovog mosta. sad je otišao. vratia se šime. evo drnda mi nad glavom. Edited March 20, 20205 yr by beta kentauri
March 20, 20205 yr 42 minutes ago, levi said: sve pogrešno, treba da bude pitanja, ne treba da bude predsednika i premijera svako veče, nego neki krizni tim stručnjaka još se Brnaba hvali kako se žrtvuju, kaže gde ima da predsednik i premijer svaki dan drže kzš. pa nema, drugi ne koriste krizu za svoju promociju + Milion Treba da se pojave stručnjaci i ispred Vlade jedino Lončar..ostali ne Više neću da ih gledam. Uvek mogu posle KZŠ da uđem na N1 sajt i da saznam najvažnije...
March 20, 20205 yr 1 hour ago, Krošek said: ne testiraju koga treba i gde treba očigledno. ja mislim da su oni prošli fazu gde testiranje ima ikakvog smisla. testiranje služi da se otkriju klasteri, izoluju i stave u karantin, da se lokalizuju i zadrže u određenim okvirima. kad si prošao fazu da ima smisla pričati o nekim klasterima a italija je to "prošla" utoliko što nije ni počela tu priču, testiranje gubi svoju osnovnu funkciju. ovo nije tacno. Ovo jeste tacno, potvrdjeno iz mnogo izvora.
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, beta kentauri said: @Arkadija patrolira iznad gazele i brankovog mosta. sad je otišao. jel vata mrezom setajuce penzionere?
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, JozoMujica said: Vi iz prestonice slabo kapirate da ostatak Srbije ne funkcioniše isto kao Beograd i da ti što drže splavove i jebarnike po Savi i Dunavu nisu tipični predstavnici kafedžija. Ne zatvaraju netipicne, sto je problem, tipicni se provukli Neki lik iz Sarajeva na tv-u, negde, sa Koracem, smesi se na nase mere, oni imaju odavno lokot na dnevne aktivnosti, kaze covek..u cemu je poenta posle 20 ako se do 20 svi setkaju i u pravu je, ako ne racunamo kafice
March 20, 20205 yr 6 minutes ago, Arkadija said: Kakvo je ovo čudovište od helikoptera koji nadleće sada centar BG-a? Flightradar24 kaže XHB033, crnogorski Bell 412, eno ga, ode ka Obrenovcu i dalje ka Valjevu ..
March 20, 20205 yr 23 minutes ago, beta kentauri said: MI 8 ili neki sličan leteći objekat patrolno nadleće gazelu. 13 minutes ago, renne said: video ga 7 minutes ago, Arkadija said: Kakvo je ovo čudovište od helikoptera koji nadleće sada centar BG-a? Koji je kurac s tim helikopterom, proleteo 5 puta iznad moje kuće, jel' se sprema da puca na virus? Nisu normalni.
March 20, 20205 yr 6 minutes ago, Caligula said: A sta ja izdržavam koj kurac pa sedim kući, jato gusaka? Imam i ja porodicu koja zavisi od mene jbg. Jak izgovor za pravljenje sranja u najavi. A ko je tebi zabranio da radiš? BTW, oba kafića koja sam pominjao su zatvorena još prošle sedmice, na inicijativu samih vlasnika jer je promet pao, normalni ljudi ne vise po kafanama u vreme epidemije. Idioti će sada ionako da se presele ispred prodavnica, po parkovima, u stanovima... ko hoće da se jebe, njemu će da uđe, ovako ili onako. 5 minutes ago, Goranz said: Osililo se to među betonom i čelikom pa neće da spusti pogled ka običnom čoveku. Na tvom mestu više ne bih ni dolazio ovde da čitam mrske prestoničare. Na mom mestu ti nikako ne možeš da budeš, sori.