March 20, 20205 yr 10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Pa ne smemo zbog nekoliko budala da ostanemo bez prava da postavimo pitanja, to je veoma vazno, a i veceras smo videli zasto je vazno. + milion
March 20, 20205 yr 1 minute ago, John Coltrane said: Brnaba je rekla da je tu zena koja je "izgubila pacijenta"!!! Valjda je tu da bi je neko nesto pitao ili samo kao ikebana? Uzasna je, nekako sam oguglao na Vucica pa se mnogo teze kontrolisem kad nju moram da gledam/slusam. I kao argument je potegla da su oni tu svakog dana po 2 sata i da nigde u svetu predsednik drzave ili vlade ne izlai svaki dan na konfu (sto je netacno). Pa sta drugo inace ima da radi dok besni pandemija i dok je u drzavi vanredno stanje?! Sve im jebem odvaratno. il sto bi neki forumasi rekli, bila je odlicna.
March 20, 20205 yr 10 minutes ago, beta kentauri said: MI 8 ili neki sličan leteći objekat patrolno nadleće gazelu. video ga
March 20, 20205 yr 9 minutes ago, kurjak said: Jbg, nedostatak maski i rukavica, potrebnije su onima na frontu
March 20, 20205 yr 10 minutes ago, kurjak said: Jel mi se čini ili ove dve iz pratnje imaju maske, samo su ih smakle?
March 20, 20205 yr Just now, ragasto said: Jel mi se čini ili ove dve iz pratnje imaju maske, samo su ih smakle? imaju
March 20, 20205 yr 49 minutes ago, Caligula said: jadni mali vlasnici kafića Ne razumem ovo, ne krećem se puno ali od dva kafića u koje ponekad svratim, oba imaju baš to - jadnog malog vlasnika koji izdržava porodicu. Vi iz prestonice slabo kapirate da ostatak Srbije ne funkcioniše isto kao Beograd i da ti što drže splavove i jebarnike po Savi i Dunavu nisu tipični predstavnici kafedžija.