Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

11 minutes ago, levi said:

sve pogrešno, treba da bude pitanja, ne treba da bude predsednika i premijera svako veče, nego neki krizni tim stručnjaka

još se Brnaba hvali kako se žrtvuju, kaže gde ima da predsednik i premijer svaki dan drže kzš. pa nema, drugi ne koriste krizu za svoju promociju

+1

mi sad ne znamo tačne podatke o ovih 135 zaraženih, iako ih oni imaju. znači nemamo po gradovima, nemamo gde leže, to nekad kažu, nekad ne kažu, ne znam što uopšte govore o 135 zaraženih kada su 2 još juče prošli testove i otpušteni i izlečeni su.  a to je samo za početak, da se vidi gde je kakva situacija u državi a ne da ljudi koji nemaju nikog u bolnicama nagađuju kakvo je stanje u lupam vršcu, kakvo u zrenjaninu itd

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Tu su i aplauzi...

1 minute ago, napadaj said:

Da li će možda privatne klinike biti uključivane u sve ovo? Tamo ima puno moderne opreme i dobrog osoblja.

sve što imaju su povukli u ispomoć, koliko će biti dovoljno videćemo

• Author

I baklje u 28om bloku cini mi se... i malo petardi i tako...

Poludecu od ovog tapsanja

u bl 62 aplauz i jedno 'dole diktator'

Just now, Tsai said:

Poludecu od ovog tapsanja

Na svu srecu ja ih ne cujem

1 minute ago, morgana said:

u bl 62 aplauz i jedno 'dole diktator'

A ti si zaglavila ovde?

edit: poludeo mi ker, laje na aplauze.

Edited by Anonymous

1 minute ago, Anonymous said:

A ti si zaglavila ovde?

edit: poludeo mi ker, laje na aplauze.

jap :)

25 minutes ago, Leia said:

Ne pitam samo tebe, evo i Renne kaze da jok. Onako, zanimalo me...

Podmuklo. Novak Đoković je odavno demantovao da ima bilo kakve veze sa Novakom Đokovićem ali ti nastavljaš hajku.

Zasto bi se zajebavao? Danas je postavljeno vazno pitanje i dobili smo odgovor koji nam dosta govori o tome kako ova vlast razmislja u kriticnoj situaciji. Zasto bi se neko zalagao za zabranu pitanja?
Zato što ima previše budala među novinarima, a ako dozvolite jednom onda treba svima dozvoliti...
Vanredno je stanje, suspendovano je mnogo od ljudskih prava, ne bi ovo bilo ništa toliko strašno...
Naravno onda i cela ekipa koja drži KZŠ morala da obuhvati što širi opseg tema...

... Shiit has hit the fan...

Just now, morgana said:

jap :)

Imam drugara iz Novog koje se isto zaglavio ovde. Hteo preko Bosne (pošto ima bosansko državljanstvo) pa do Trebinja, pa Zubaca, pa preko Orjena ilegalno u Vrbanj. Sad ne može ni to,

Novsku komunu ovde da napravite.

ali ima samo jedno pitanje, tuzice ako zatvore u subotu a nece tuziti ako zatvore u nedelju, pri tome jasno dali do znanja da je, sem licne odgovornosti, gde i oni spadaju, svaki sat vazan

Edited by villiem

Mi smo imali sviranje violinom. Tuga

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

38 minutes ago, morgana said:

prebacivanje odgovornosti i rekontekstualitacija, vise nije pitanje da li ce drzava pomoci sektoru usluga nego da li ce ih ovi tuziti. nigdje drugo narativ nije takav, ni u cg, hrvatskoj, italiji, srbija opet u vodjstvu. btw, u sat kad britanija najavljuje da ce placati do 80% plate gradjanima koji izgube posao zbog korone, govno brnabic kaze radnicima u radno intenzivnim sektorima da je na poslodavcima da im plate ili, jel, ne plate.

jajare od prvog do poslednjeg momenta, u svakom momentu gledaju kako da se zaštite i da izbegnu odgovornost 

Background Picker
Customize Layout