Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, Duhovnost, ljubav i med said:

..... Uz rizik

mnogo nesto rizikujes :heart:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

15 minutes ago, Caligula said:

mnogo nesto rizikujes :heart:

Ne smem mnogo, spiritualni "lukašenci" mi mere svaku reč. :D A tobož su za slobodu misli, a protiv ideološke diktature.

Vrlo je neumesno iznositi statistiku i govoriti o smrtnosti, ali pošto je prvorođeni potezao taj argument, u julu je 20% više umrlih nego pre godinu dana. U junu je bilo 8%. Nažalost, plašim se da će i avgust biti iznad.

Ulaze cetvorica u kratki gsp autobus, staju na sredini, dvojica pjevaju, dvojica sviraju trubu. :s_w:  

Trenutno sam u manjem mestu u unutrašnjosti, pre mesec dana nosile se maske, sad skoro niko. 

evo vajskirhen - niko. u bavanishtu ushla u radnju sa maskom i izazvala omanji kolaps. dodushe u gaju smo stali na peshachkom prelazu nekim gospojama, jedva su shvatile da treba i da predju, to se josh nije desilo u njihovom kosmosu [emoji38]ol:

sent from bubamoto

44 minutes ago, Paul Gompitz said:

Ulaze cetvorica u kratki gsp autobus, staju na sredini, dvojica pjevaju, dvojica sviraju trubu. :s_w:  

PA MORAJU LJUDI DA ZIVE

u uzicu po radnjama i dalje znacajna vecina, u mom maksiju svi, a i na ulici se mogu videti maske.

36 minutes ago, gospa buba said:

evo vajskirhen - niko. u bavanishtu ushla u radnju sa maskom i izazvala omanji kolaps. dodushe u gaju smo stali na peshachkom prelazu nekim gospojama, jedva su shvatile da treba i da predju, to se josh nije desilo u njihovom kosmosu emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Dosli Beogradjani da siridu koronu po Banatu..

U poslednje vreme lepsa polovina ide u kupovinu dok ja vozam juniora i kaze da najveci deo ljudi ipak nosi..ali da, pobedili smo koronu, narod se opusta do sledeceg kruga Darije na Tv-u

daj bre izigravam vanzemaljca po selima za njijovo dobro :dry:

sent from bubamoto

Inače, meni prijatelj iz inostranstva rekao kako su oni rešili problem broja ljudi u marketima.
Ako je ograničenje 5 ljudi u marketu staviš 5 korpi i napišeš da ne može na kasu bez korpe. Kako ko izađe ostavi korpu, onda može da uđe neko.
I da on je provalio da kad su propisivali površinu, da nisu samo merili od zida do zida nego oduzimali površine koje su zauzimale gondole i frižideri...
Jbga to su te sitnice...

.... Shiit has hit the fan!

Bilo je tako u Tempu kod nas u vreme vanrednog stanja. Ograničen broj kolica, ne može bez  da se uđe, dezifijensi za ruke...

Kažu od ponedeljka kaHvići do 1

I publika na stadionima

Milina

šta je s tim ljudima

Background Picker
Customize Layout