March 20, 20205 yr 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: Kako da ne bude pitanja novinara? lepo. nema
March 20, 20205 yr 1 hour ago, Jumanji said: Sto mene pitas? Nemam pojma. Ne pitam samo tebe, evo i Renne kaze da jok. Onako, zanimalo me...
March 20, 20205 yr Zasto bi se zajebavao? Danas je postavljeno vazno pitanje i dobili smo odgovor koji nam dosta govori o tome kako ova vlast razmislja u kriticnoj situaciji. Zasto bi se neko zalagao za zabranu pitanja?
March 20, 20205 yr 5 minutes ago, maheem said: +1 Sad ću napravim spisak da ih i ja tužim za nešto. Šta bulazni bre ova?! Sledeći njenu logiku većina maloprodaja (str i lanci) mogu da ih tuže iz istog razloga jer im skraćuju radno vreme pa time gube promet i dobit...ali od njih se manje plaše očigledno...gazde kafića su ipak neka druga sorta....priča joj je nebulozna i odražava svu nemoć i neorganizovanost ove države (šifra:navijači). A onaj ispad besa na kraju je baš jadan... Vučićev klon, sramota me što sam gledala. Odoh da odgledam neku epizodu ,,The crown,, radi dezinfekcije
March 20, 20205 yr ne znam da li je pokidala, ali "Znamo da ćemo imati veliki broj tužbi, suđenja i moraćemo da dajemo veliku sumu novca iz budžeta da platimo te propuštene dobiti, psihološke traume i ostalo, ali je to verovatno trošak investicije u ljudske živote. Zbog toga smo odlagali, uštedeli smo neki novac, ali sada više vremena nema. Zatvaramo, borimo se za svaki ljudski život po bilo koju cenu", poručila je Brnabić" je jedna od najglupljih izjava koje sam u zivotu cuo.Kakvo smeće od žene... povraća mi se od njene pojave. Tužiće ih vlasnici kafića . Za svaki potez prvo osmisle kako da što manje političke štete pretrpe. I onda ovo đubre kaže da se bori za ljudski život...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 20, 20205 yr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja da sam brnaba naredio bi da se od sutra puca u svakog ko se kreće od 20-05 a muriju bi poslao na ušće, kališ, topčider, kej pa sve u morović +1
March 20, 20205 yr sve pogrešno, treba da bude pitanja, ne treba da bude predsednika i premijera svako veče, nego neki krizni tim stručnjaka još se Brnaba hvali kako se žrtvuju, kaže gde ima da predsednik i premijer svaki dan drže kzš. pa nema, drugi ne koriste krizu za svoju promociju
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, arheolog1981 said: Kakvo smeće od žene... povraća mi se od njene pojave. Tužiće ih vlasnici kafića . Za svaki potez prvo osmisle kako da što manje političke štete pretrpe. I onda ovo đubre kaže da se bori za ljudski život... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Nemaš pojma, drobro priča Brnaba™
March 20, 20205 yr 29 minutes ago, ToniAdams said: ne znam da li je pokidala, ali "Znamo da ćemo imati veliki broj tužbi, suđenja i moraćemo da dajemo veliku sumu novca iz budžeta da platimo te propuštene dobiti, psihološke traume i ostalo, ali je to verovatno trošak investicije u ljudske živote. Zbog toga smo odlagali, uštedeli smo neki novac, ali sada više vremena nema. Zatvaramo, borimo se za svaki ljudski život po bilo koju cenu", poručila je Brnabić" je jedna od najglupljih izjava koje sam u zivotu cuo. jedino je propustila da kaže zašto ima veliki broj tužbi i suđenja. a razlog je vrlo jednostavan. modus operandi države jeste da radi protivno zakonu i ne poštuje nikakva pisana pravila. to se ne odnosi samo na Vučićevu vladavinu, već i na one pre njega podjednako. još može da bude i zahvalna sudovima. kad bi radili full time država bi verovatno bankrotirala jer bi više od pola budžeta odlazilo na kazne i penale. Edited March 20, 20205 yr by Ted
March 20, 20205 yr Offtopic pitanje. Zar ne mogu doktori da se full zastite od virusa onim sanitarnim odelima? Jel to skupo i jel ih malo ima generalno?
March 20, 20205 yr Da li će možda privatne klinike biti uključivane u sve ovo? Tamo ima puno moderne opreme i dobrog osoblja.
March 20, 20205 yr 12 minutes ago, nautilus said: budala paniči da je zdravstveni sistem pred pucanjam na 100 obolelih. šta ako u jednom trenutku bude 10000 obolelih? jebeni raspad svega. zato sto jeste pred pucanjem. tako su ga naprednjaci ustrojili. horor su price o organizaciji i tome ko i kako koordinise i vodi lekare. horor. ali izjava da svaki preduzetnik moze da prezivi koju nedelju losijeg poslovanja... jebote