March 20, 20205 yr 1 minute ago, Have_Fun said: jbt, slusam sam ovo sad.. Ana Brnabic je glas razuma za neke nerazumne idiote koji se bahato ponasaju po Srbiji a i sire ne verujem o.O to pravi kadar nevera jebi ga, makar neko, bilo ko
March 20, 20205 yr Just now, pasha said: Pa to je drugi problem sa kaficima. Ali ne treba histerisati sa vrha vlasti jer mozes da napravis haos u drustvu koji je ovako u teskom stanju i napet. Ja shvatam šta ti pričaš, ali to bi važilo za normalno društvo. Ne mislim čak ni samo na kafiće, pune ulice i parkovi kod mene, ljudi uživaju u lepom prolećnom danu. Ja se samo nadam da će neko obesiti za jaja onog Nestorovića jednog dana, kakvu štetu je napravio.
March 20, 20205 yr Just now, Skyhighatrist said: Evo spiska prodavnica koje rade nedeljom od 4-7 E tastatura ti se pozlatila.
March 20, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ja se samo nadam da će neko obesiti za jaja onog Nestorovića jednog dana, kakvu štetu je napravio. plus milion
March 20, 20205 yr 24 minutes ago, pasha said: Problem je sto preko 4000 mrtvih na 47000 testiranih, visok procenat smrtnosti na broj testiranih. Ja sam se nadao da ce u Italiji uspeti ovih dana da dozive vrh a onda da pocne pad zarazenih ali izgleda nista od toga. ne testiraju koga treba i gde treba očigledno. ja mislim da su oni prošli fazu gde testiranje ima ikakvog smisla. testiranje služi da se otkriju klasteri, izoluju i stave u karantin, da se lokalizuju i zadrže u određenim okvirima. kad si prošao fazu da ima smisla pričati o nekim klasterima a italija je to "prošla" utoliko što nije ni počela tu priču, testiranje gubi svoju osnovnu funkciju. 6 minutes ago, Shaq said: u italiji je vec par dana situacija, gde postoji masa ljudi kojima treba pomoc, ali posto su sve bolnice prepune, ti ljudi ostaju kuci i umiru.. nakon toga, po zakonu svi se proveravaju od cega su umrli, i zato je takav odnos, ali to naravno ne umanju realnost, a to je da su ti ljudi mrtvi. ovo nije tacno. Edited March 20, 20205 yr by Krošek
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, Anonymous said: Ja shvatam šta ti pričaš, ali to bi važilo za normalno društvo. Ne mislim čak ni samo na kafiće, pune ulice i parkovi kod mene, ljudi uživaju u lepom prolećnom danu. Ja se samo nadam da će neko obesiti za jaja onog Nestorovića jednog dana, kakvu štetu je napravio. Ja sam skapirao da sva četvorica stoje iza izrečenog.
March 20, 20205 yr 3 minutes ago, Skyhighatrist said: Evo spiska prodavnica koje rade nedeljom od 4-7 Hvala
March 20, 20205 yr Just now, ToniAdams said: Ja sam skapirao da sva četvorica stoje iza izrečenog. Pa oni su bar prestali da seru u nekom trenutku, a ovaj majmun nastavio.
March 20, 20205 yr samo da se najebem majke onom ko je smislio da se Zemun zove Beograd tako da je prakticno nemoguce izdvojiti prodavnice u Zemunu
March 20, 20205 yr 2 minutes ago, Anonymous said: Pa oni su bar prestali da seru u nekom trenutku, a ovaj majmun nastavio. Istina
March 20, 20205 yr 4 minutes ago, Krošek said: ne testiraju koga treba i gde treba očigledno. ja mislim da su oni prošli fazu gde testiranje ima ikakvog smisla. testiranje služi da se otkriju klasteri, izoluju i stave u karantin, da se lokalizuju i zadrže u određenim okvirima. kad si prošao fazu da ima smisla pričati o nekim klasterima a italija je to "prošla" utoliko što nije ni počela tu priču, testiranje gubi svoju osnovnu funkciju. ovo nije tacno. sta nije tacno? da u bolnicama nema mesta za sve? da se premuli ne testiraju?
March 20, 20205 yr Jbg,kafiće i tržne centre su mogli zatvoriti i pre par dana,nema ama baš nikakvog smisla palamuditi i naricati oko toga.