March 20, 20205 yr 2 minutes ago, pasha said: To ne bi trebalo da radi niko. Razumem osecanja i sve ali to ne bi smelo u ovakvoj stresnoj i napetoj situaciji u zemlji sa vrha vlasti da se radi. KZN je upravo postala raspad!
March 20, 20205 yr 1 minute ago, pasha said: To ne bi trebalo da radi niko. Razumem osecanja i sve ali to ne bi smelo u ovakvoj stresnoj i napetoj situaciji u zemlji sa vrha vlasti da se radi. Narod se i dalje do neverovanja neozbiljno ponaša, možda njeno pucanje bude od nekakve koristi.
March 20, 20205 yr Ako nije sposobna da izdrzi pritisak ne treba je stavljati da govori. Moze da napravi paniku i haos u vecem dovoljnom haosu.
March 20, 20205 yr 5 minutes ago, Skyhighatrist said: Kidamo digitalizaciju... Nešto razmišljam ovih dana, ova situacija je crni petak za hakere, svi nekog kurca kuckaju od kuća, povezani sa firmama nekim zbrzanim procedurama, tu security rupa ima kol'ko hoćeš... Samo im ti daj ideje...
March 20, 20205 yr Pokojni Sloba nama treba. Ovo me najviše nervira kod SNSa, taj njihov dualizam da ne kažem šizofrenija, gde jednog trenutka urlaju, sledećeg se smeju, pa onda kukaju, pa u krug.....
March 20, 20205 yr Just now, pasha said: Ako nije sposobna da izdrzi pritisak ne treba je stavljati da govori. Moze da napravi paniku i haos u vecem dovoljnom haosu. Ja danas nisam video neku paniku, opuštena zajebancija, puni kafići. Možda ovo malo pripomogne.
March 20, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: Ko iznerviro brnabu? neki moron od novinara koji se pobunio što može samo jedno pitanje ab - ....... a vi vičete i bunite se..... x novinar - ne, ja tako pričam
March 20, 20205 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brnabara ušla u ngo mod. dobra je bila večeras +1 napisao i na drugoj temi
March 20, 20205 yr Just now, Anonymous said: Ja danas nisam video neku paniku, opuštena zajebancija, puni kafići. Možda ovo malo pripomogne. Pa to je drugi problem sa kaficima. Ali ne treba histerisati sa vrha vlasti jer mozes da napravis haos u drustvu koji je ovako u teskom stanju i napet.
March 20, 20205 yr jbt, slusam sam ovo sad.. Ana Brnabic je glas razuma za neke nerazumne idiote koji se bahato ponasaju po Srbiji a i sire ne verujem o.O
March 20, 20205 yr 13 minutes ago, pasha said: Problem je sto preko 4000 mrtvih na 47000 testiranih, visok procenat smrtnosti na broj testiranih. Ja sam se nadao da ce u Italiji uspeti ovih dana da dozive vrh a onda da pocne pad zarazenih ali izgleda nista od toga. u italiji je vec par dana situacija, gde postoji masa ljudi kojima treba pomoc, ali posto su sve bolnice prepune, ti ljudi ostaju kuci i umiru.. nakon toga, po zakonu svi se proveravaju od cega su umrli, i zato je takav odnos, ali to naravno ne umanju realnost, a to je da su ti ljudi mrtvi.
March 20, 20205 yr meni je od cele te ekipe iz nemanjine zlatibor 1 vrh, odmeren u izjavama, bez patetike i dramoseranja