Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, InvisibleLight said:

Mozda broje seroloske testove

mozda broje i onaj toplomer, svasta je moguce kod njih.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Maltene ju je neprijatnije gledati nego Vučića, a to je veliko postignuće. 

Blablatrućtruć

Just now, Arkadija said:

Maltene ju je neprijatnije gledati nego Vučića, a to je veliko postignuće. 

Da, ne znam koliko im je dobra strategija da ona bude u prvom planu umesto psihopate, ali valjda nemaju nikoga normalnog

On 12.7.2020. at 11:36, InvisibleLight said:

Drugov ujak, u kcv, 2x negativan na seroloskom, upala pluca, jedva prica. Konacno su mu uzeli bris..

Moram ovo da dopunim

Sad mi reko drug, pcr pokazao da je pozitivan

A drzali ga u regularnoj bolnici i drzali kao negativnog sa bakterijskom upalom pluca. Sad ga prebacili u kovid. Ko zna kog je zarazio u medjuvremenu

Ima niz primera da ljudima urade seroloski test za ulazak u bolnicu pa se ispostavi posle da su bili zarazeni i zarazili druge pacijente ( komentari 1 lekarke na onu fb objavu sto ssm okacila ovde)

Just now, dacha said:

Da, ne znam koliko im je dobra strategija da ona bude u prvom planu umesto psihopate, ali valjda nemaju nikoga normalnog

Pa zašto stavljaju nenormalnu onda?

Pa ona ne zna pravilno da kaze vanredno stanje, stalno govori vanDredno stanje

15 minutes ago, slepa živana said:

tačno tako

stojim iza svih brojeva. apsolutno! - premijerka

Pre deset minuta stoji iza svih brojeva a sad prdi o tome kako nema sistem pa ne moze da izvuce valjane podatke.:laugh:

3 minutes ago, arkonada said:

Čestitam svim ljudima koji ovo mogu da gledaju

hvala!

znam da sam verovatno potpuno poremećena, ali ja se svakog trenutka nadam da će neko izaći i reći, ok, dosta je bilo izmotavanja, sad ćemo ozbiljno da uradimo sredeće...

i da onda najzad prestanu da nas ovako majmunišu

1 minute ago, InvisibleLight said:

Moram ovo da dopunim

Sad mi reko drug, pcr pokazao da je pozitivan

A drzali ga u regularnoj bolnici i drzali kao negativnog sa bakterijskom upalom pluca. Sad ga prebacili u kovid. Ko zna kog je zarazio u medjuvremenu

Ima niz primera da ljudima urade seroloski test za ulazak u bolnicu pa se ispostavi posle da su bili zarazeni i zarazili druge pacijente ( komentari 1 lekarke na onu fb objavu sto ssm okacila ovde)

Ne razumjem, oni urade seroloski test i ako je negativan onda može sa drugim pacijentima.

Je li tako?

Just now, borris_ said:

Pa zašto stavljaju nenormalnu onda?

Da popije 'metak' umesto žvaljavog.Ionako izgleda da ce da odjebe sa mesta pcrime minister.

Pa ona ne zna pravilno da kaze vanredno stanje, stalno govori vanDredno stanje
:isuse:

shto je to toliki problem tolikom narodu, slozenice se prave tako shto se - slozi? shto teshko mozak da radi?

sent from bubamoto

Ajde skini se vise sa tog mikrofona, jbt

Ogavna je pojava i izvlaci sve najgore iz ljudi, evo meni da vredjam na osnovu izgleda, sto mrzim, al za nju moram, djubre usato

Ajde kad Vučić krene da spinuje i pravi salta mortale, ljigav je i ima te neke kao govorničke sposobnosti, ali nekog ko se ovoliko muči sa srpskim jezikom staviti u situaciju da treba da se izvlači pričom, jbt

Background Picker
Customize Layout