July 13, 20204 yr Just now, InvisibleLight said: Mozda broje seroloske testove mozda broje i onaj toplomer, svasta je moguce kod njih.
July 13, 20204 yr Just now, Arkadija said: Maltene ju je neprijatnije gledati nego Vučića, a to je veliko postignuće. Da, ne znam koliko im je dobra strategija da ona bude u prvom planu umesto psihopate, ali valjda nemaju nikoga normalnog
July 13, 20204 yr On 12.7.2020. at 11:36, InvisibleLight said: Drugov ujak, u kcv, 2x negativan na seroloskom, upala pluca, jedva prica. Konacno su mu uzeli bris.. Moram ovo da dopunim Sad mi reko drug, pcr pokazao da je pozitivan A drzali ga u regularnoj bolnici i drzali kao negativnog sa bakterijskom upalom pluca. Sad ga prebacili u kovid. Ko zna kog je zarazio u medjuvremenu Ima niz primera da ljudima urade seroloski test za ulazak u bolnicu pa se ispostavi posle da su bili zarazeni i zarazili druge pacijente ( komentari 1 lekarke na onu fb objavu sto ssm okacila ovde)
July 13, 20204 yr Just now, dacha said: Da, ne znam koliko im je dobra strategija da ona bude u prvom planu umesto psihopate, ali valjda nemaju nikoga normalnog Pa zašto stavljaju nenormalnu onda?
July 13, 20204 yr 15 minutes ago, slepa živana said: tačno tako stojim iza svih brojeva. apsolutno! - premijerka Pre deset minuta stoji iza svih brojeva a sad prdi o tome kako nema sistem pa ne moze da izvuce valjane podatke.
July 13, 20204 yr 3 minutes ago, arkonada said: Čestitam svim ljudima koji ovo mogu da gledaju hvala! znam da sam verovatno potpuno poremećena, ali ja se svakog trenutka nadam da će neko izaći i reći, ok, dosta je bilo izmotavanja, sad ćemo ozbiljno da uradimo sredeće... i da onda najzad prestanu da nas ovako majmunišu
July 13, 20204 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: Moram ovo da dopunim Sad mi reko drug, pcr pokazao da je pozitivan A drzali ga u regularnoj bolnici i drzali kao negativnog sa bakterijskom upalom pluca. Sad ga prebacili u kovid. Ko zna kog je zarazio u medjuvremenu Ima niz primera da ljudima urade seroloski test za ulazak u bolnicu pa se ispostavi posle da su bili zarazeni i zarazili druge pacijente ( komentari 1 lekarke na onu fb objavu sto ssm okacila ovde) Ne razumjem, oni urade seroloski test i ako je negativan onda može sa drugim pacijentima. Je li tako?
July 13, 20204 yr Just now, borris_ said: Pa zašto stavljaju nenormalnu onda? Da popije 'metak' umesto žvaljavog.Ionako izgleda da ce da odjebe sa mesta pcrime minister.
July 13, 20204 yr Pa ona ne zna pravilno da kaze vanredno stanje, stalno govori vanDredno stanjeshto je to toliki problem tolikom narodu, slozenice se prave tako shto se - slozi? shto teshko mozak da radi?sent from bubamoto
July 13, 20204 yr Ogavna je pojava i izvlaci sve najgore iz ljudi, evo meni da vredjam na osnovu izgleda, sto mrzim, al za nju moram, djubre usato
July 13, 20204 yr Ajde kad Vučić krene da spinuje i pravi salta mortale, ljigav je i ima te neke kao govorničke sposobnosti, ali nekog ko se ovoliko muči sa srpskim jezikom staviti u situaciju da treba da se izvlači pričom, jbt