July 10, 20204 yr 1 minute ago, napadaj said: Al' kad ti Brnabić kaže da ona neće da koristi silu protiv tebe, ali da hoće ako bude morala Kao kad pijani govnjar tuce svoju zenu "Ne bih ja zeno tebe ali nemam izbora .."
July 10, 20204 yr jedino ne znam ko će da uvede vanredno stanje, skupština nije konstituisna a vlada je u tehničkom mandatu mislim uveće ga Žvaljo, ali mu sad fale i glumci da održi privid ustavnosti, istekle im funkcije u međuvremenu
July 10, 20204 yr Just now, Ted said: jedino ne znam ko će da uvede vanredno stanje, skupština nije konstituisna a vlada je u tehničkom mandatu mislim uveće ga Žvaljo, ali mu sad fale i glumci da održi privid ustavnosti, istekle im funkcije u međuvremenu a reko da će vlada biti gotova do 25. avgusta mada, to sa v. stanjem je jedenje govana, ne treba im
July 10, 20204 yr Не треба му ни ванредно стање. Могуће је и са ванредном ситуацијом. Написао је већ неко овде. Edited July 10, 20204 yr by Хетерија
July 10, 20204 yr Ma koja vlada i koja ustavnost? Ni njega ni njegove glasace to ne zanima (a realno ni nas koji smo protiv njega) Svima je jasno da smo skliznuli u diktaturu jos odavno
July 10, 20204 yr Moguce je, al je neustavno, al realno ko da ikoga boli kurac za Ustav, posebno njih.
July 10, 20204 yr dovoljno je skupštinu da konstituišu to je brže neg vlada, a imaju većinu da mogu da donesu šta god hoće, a imaju i ustavni sud koji bi aminovao i streljanje građana po ulicama kao ustavnu nužnost
July 10, 20204 yr Po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti čl. 52 može opušteno da se uvodi karantin i zabrana kretanja
July 10, 20204 yr Just now, James Marshall said: Po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti čl. 52 može opušteno da se uvodi karantin i zabrana kretanja Po Ustavu ne moze bez vanrednog stanja, tako da je taj zakon neustavan. Ali svejedno, na snazi je, dakle moguce je.
July 10, 20204 yr 1 minute ago, bejzbolka said: Moguce je, al je neustavno, al realno ko da ikoga boli kurac za Ustav, posebno njih. nravno da ih zabole stanojko za Ustav, ali treba im privid ustavnosti, znači da glumci budu raspoređeni na svoja mesta. što sada nije slučaj
July 10, 20204 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti čl. 52 može opušteno da se uvodi karantin i zabrana kretanja mala ispravka, ne može zabrana nego ograničenje kretanja. razlika je evidentna. ni po Ustavu ne može zabrana nego ograničenje. zabrana bi imala dejstvo kao faktičko lišenje slobode građana bez sudskog postupka Edited July 10, 20204 yr by Ted