Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, napadaj said:

Al' kad ti Brnabić kaže da ona neće da koristi silu protiv tebe, ali da hoće ako bude morala

Kao kad pijani govnjar tuce svoju zenu "Ne bih ja zeno tebe ali nemam izbora .."

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ona veruje, veruje

neće doći na jesen kada opada lišće

jedino ne znam ko će da uvede vanredno stanje, skupština nije konstituisna a vlada je u tehničkom mandatu

mislim uveće ga Žvaljo, ali mu sad fale i glumci da održi privid ustavnosti, istekle im funkcije u međuvremenu

Just now, Ted said:

jedino ne znam ko će da uvede vanredno stanje, skupština nije konstituisna a vlada je u tehničkom mandatu

mislim uveće ga Žvaljo, ali mu sad fale i glumci da održi privid ustavnosti, istekle im funkcije u međuvremenu

a reko da će vlada biti gotova do 25. avgusta

mada, to sa v. stanjem je jedenje govana, ne treba im

Не треба му ни ванредно стање. Могуће је и са ванредном ситуацијом. Написао је већ неко овде.

Edited by Хетерија

Taman na jesen vanredno

Kakav odvratna likusa, pff!

Ma koja vlada i koja ustavnost?

Ni njega ni njegove glasace to ne zanima (a realno ni nas koji smo protiv njega)

Svima je jasno da smo skliznuli u diktaturu jos odavno

Moguce je, al je neustavno, al realno ko da ikoga boli kurac za Ustav, posebno njih.

dovoljno je skupštinu da konstituišu to je brže neg vlada, a imaju većinu da mogu da donesu šta god hoće, a imaju i ustavni sud koji bi aminovao i streljanje građana po ulicama kao ustavnu nužnost

Po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti čl. 52 može opušteno da se uvodi karantin i zabrana kretanja

Just now, James Marshall said:

Po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti čl. 52 može opušteno da se uvodi karantin i zabrana kretanja

Po Ustavu ne moze bez vanrednog stanja, tako da je taj zakon neustavan.

Ali svejedno, na snazi je, dakle moguce je.

1 minute ago, bejzbolka said:

Moguce je, al je neustavno, al realno ko da ikoga boli kurac za Ustav, posebno njih.

nravno da ih zabole stanojko za Ustav, ali treba im privid ustavnosti, znači da glumci budu raspoređeni na svoja mesta. što sada nije slučaj

A gde piše to u Ustavu da ne može bez vanrednog stanja, ako može neko da napiše?

3 minutes ago, James Marshall said:

mala ispravka, ne može zabrana nego ograničenje kretanja. razlika je evidentna. ni po Ustavu ne može zabrana nego ograničenje. zabrana bi imala dejstvo kao faktičko lišenje slobode građana bez sudskog postupka

Edited by Ted

Background Picker
Customize Layout