Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Nece da lazu vise.. govorice prave cifre, a optuzice "proteste" za povecanje

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, Milosh76 said:

kako nece da lazu ako ce da optuze proteste za povecanje a povecanje nastupilo pre protesta?

znaci, lagace. da li brojeve ili razloge, who gives a fuck.

Đilas, Šolak i strani plaćenici.

1 minute ago, Milosh76 said:

znači lagaće i dalje....surprise, surprise

• Author
1 minute ago, freakns said:

kako nece da lazu ako ce da optuze proteste za povecanje a povecanje nastupilo pre protesta?

znaci, lagace. da li brojeve ili razloge, who gives a fuck.

Danas ce da slazu i kazu da je 300 zarazenih, a ustvari ih je 600.. u ponedeljak ce da kazu 600... i optuzice protest, a ustvari ne menja se mnogo broj

Edited by Milosh76

Sestra od ortaka iz bloka, koji je na Zvezdari smešten, kaže mi da mu daju Longacef, hlorokinin (ako sam dobro zapamtio) probiotike i neki lek protiv zgrušavanja krvi...
Znači mi cepamo taj hlorokinin kao deo terapije?

.... Shiit has hit the fan!

8 minutes ago, freakns said:

jel postoji sansa da neko od novinara dodje tamo i javi im da nas zabole kurac sta oni imaju da kazu i slazu?

Ne postoji. Jer znaju da bas takve najvise zanima konferencija u 15h

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Sestra od ortaka iz bloka, koji je na Zvezdari smešten, kaže mi da mu daju Longacef, hlorokinin (ako sam dobro zapamtio) probiotike i neki lek protiv zgrušavanja krvi...

Da, hlorokin je deo zvaničnog protokola.

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Hidroksihlorokin, lek protiv malarije. Da. Izbačen je u mnogim zemljama, jer nema efekta, kod nas je u protokolu lečenja i dalje.

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

još u prvom talasutm, u jednoj od emisija na nacionalnoj frekvenciji, čuo sam da se hlorokin upotrebljava u terapiji za covid

Već 15 potvrđenih umrlih danas, 10 u Pazaru, u Vojvodini 4, u Pirotu 1. :ohmy:

:Teorija zavere mode on:

.... Hlorohin proizvodi Galenika a kolaju price da je bata vlasnik iz senke...

:Teorija zavere mode off:

Ne daju svima hlorokin, ja ga ne primam. Dobijam Longacef, alfa d3, vit C i probiotike a u stomak svaki dan injekciju fraksiparina. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas "najgori dan od početka korone", kao i da će se posledice protesta koji su se tri dana unazad dešavali u glavnom gradu, tek videti.

Kako je rekao, to će se tek desiti u narednih četiri, pet dana.

- Ljudi, dajte da sačuvamo zdravlje, na silu vlast niko neće uzeti. Ako mislite da ćete da dovedete tajkuna jednog ili drugog na vlast, nećete. Osim što ćemo da pokažemo koliko smo neverovatno neodgovorni i koliko se neozbiljno ponašamo - poručio je Vučić.

Nova odluka Kriznog štaba

Krizni štab za suzbijanje epidemije kovida 19 od ponedeljka će se ponovo obraćati javnosti na dnevnom nivou.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=10&nav_category=12&nav_id=1705378

mislim da nema potrebe da izlaze na televizor vishe nikad, ovaj shtab ove drzave u ovom sastavu.

neka lokal objavljuje svoje brojeve, neka brojevi idu u 1 kolonu i dole neka svako sabere sam, toliko smo sposobni.

dosad smo lagali, ali od ponedeljka vishe ne moramo, pa necemo.

plus nishta do ponedeljka dusho :isuse:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout