July 9, 20204 yr Cekaj, Kon priznaje da se laže u podacima? Testiramo više nego što objavljujemo? Sjajno... Pa kakvi su to testovi, i što ne ulaze u statistiku? Da li rezultazi tih testova ulaze u statistiku? Jbt, čovek retard...
July 9, 20204 yr To se ne zna gde se udara...To osnovne logičke stvari ne priznaje.Pa da je problem u tome da podaci nisu validni!Da li je manje ili više, praktično je nebitno.Bitno je da neko štimuje podatke to je problem! .... Shiit has hit the fan!
July 9, 20204 yr kon je bijednik moguc intenzitet kovida na nivou spanske groznice na jesen, kaze. i trajace do 2022.
July 9, 20204 yr Quote Kako je objasnio, prosečno oko 600 ljudi dnevno traži testiranje i taj trend se održava, nema smanjenja, "a broj testiranja, bar u Beogradu je veći nego što se zvanično objavljuje". Gde se to zvanično objavljuje broj testiranja u Beogradu?
July 9, 20204 yr Juče se izgleda toliko popravila situacija da danas više nije pod kontrolom: Quote Ne može da se kaže da je situacija pod kontrolom u Beogradu
July 9, 20204 yr Ali svejedno nije kritično kao u najgorem periodu! BTW, ja se baš i ne sećam da je za vreme vanrednog stanja pominjano da situacija u Beogradu nije pod kontrolom.
July 9, 20204 yr Nije mi jasno kako svi znaju i najavljuju da od jeseni kreće još veća katastrofa kada je samo ponašanje virusa valjda nepredvidivo?
July 9, 20204 yr Just now, Milošica said: Nije mi jasno kako svi znaju i najavljuju da od jeseni kreće još veća katastrofa kada je samo ponašanje virusa valjda nepredvidivo? zato sto je losa prognoza trenutno politicki upotrebljiva, naravno. sere kon.
July 9, 20204 yr Just now, Milošica said: Ali vidim ne samo on,nego svi to pominju već nedeljama... jer s virus lakse siri u zatvorenom prostoru..
July 9, 20204 yr 7 minutes ago, Milošica said: Nije mi jasno kako svi znaju i najavljuju da od jeseni kreće još veća katastrofa kada je samo ponašanje virusa valjda nepredvidivo? To je ono što se ja pitam već mesecima. Otprilike sve što smo ikada mislili da znamo o virusu se ispostavilo netačnim, nijedna prognoza se nije obistinila, nije nam u suštini poznat ni mehanizam prenošenja, iznova i iznova se potencira koliko ne znamo ništa, e ali zato znamo da će biti katastrofalnog drugog talasa na jesen (i to oko 1. novembra!) i da virus neće nestati nikad. Mislim, sasvim je moguće da zaista bude tako, ali nakon svega što je o ovom virusu izgovoreno i onoga što se zaista dogodilo, bilo kakva predviđanja su praktično besmislena. Da ne pričam koliko je deplasirano pričati o drugom talasu kad smo usred praktično najžešćeg udara od početka epidemije. Kritično je, nema kapaciteta, bolnice su pune, sistem samo što nije pukao, ali mi se spremamo za jesen. Kakvu jesen?
July 9, 20204 yr To je neko generalno misljenje jer na jesen dolazi redovna tura gripa i svih boljki koje nosi hladno vreme. Dodatno na to, avgust i septembar su peak meseci za alergijske reakcije na ambroziju (koje su sve cesce u nas), sto znaci ljudi ima da kaslju i kijaju okolo ko blesavi, sto je opet pogodno za usputno sirenje virusa. Opet, sve je u domenu teorije.
July 9, 20204 yr 29 minutes ago, vememah said: Juče se izgleda toliko popravila situacija da danas više nije pod kontrolom Još je besramno nastavio: Quote ne može više da bude nekoherentnih izjava https://www.danas.rs/drustvo/kon-policijski-cas-krajnje-nepopularan-ali-i-najsigurniji-nacin-borbe/ Edited July 9, 20204 yr by vememah