Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 hours ago, Tihajeza said:

Na koju foru je dobila odmor? Mojoj švester ne daju, iako ima 800 500 dana od prošle godine i ceo od ove.

izgleda da radi na privatnoj klinici, ima link na profilu ćerke

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Dr Govno se ponovo oglasio na fb

Povodom zahteva sa protesta…
Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u “nepolitizovanom” Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i “neostrašćenom” profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao. Ovo izjavljujem sa najboljim željama i namerama. Svako dobro!

36 minutes ago, Conspirator said:

Dr Govno se ponovo oglasio na fb

Odlicno.Nemoj da mu pomazes snacice se i bez tebe.

Ne znam da li ovaj status, ali kazu pise-brise opet drKon sinoc.

http://rs.n1info.com/Vesti/a617882/Kon-Prepustio-bih-Radovanovicu-mesto-u-Kriznom-stabu.html

"U međuvremenu imam uvid u samu bazu bez ikakve mogućnosti pretraživanja. Do kraja mi je jasno šta se dogodilo. Na desetine razgovora sam obavio. Onaj koji će morati da objašnjava kako to očekuje da se radi bez medicinske dokumentacije i protivno zakonu o medicinskoj dokumentaciji, svakako nisam ja", kazao je Kon.

Da li je on govno ili potpuni debil?
Ili oba?
Ili nešto treće?

.... Shiit has hit the fan!

Pokvaren do srži

Just now, renne said:

Pokvaren do srži

Amen za ovo.

• Author

Od svega po malo...

A da li je neko pitao Radovanovica da li bi ulazio u Krizni stab uopste?

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ili oba?
Ili nešto treće?

Pukovnik jbg.

29 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ili oba?
Ili nešto treće?

Onaj koji gostuje kod Marica na Happy, je sve samo ne covek.

kako je topic utihnuo... and just like that, covid-19 was gone.

Kon:

Kako je objasnio, prosečno oko 600 ljudi dnevno traži testiranje i taj trend se održava, nema smanjenja, "a broj testiranja, bar u Beogradu je veći nego što se zvanično objavljuje".

Znači, toliko testiramo da nas je sramota što nam tako dobro ide, pa moramo da se pravimo da se drugi ne bi osećali loše :happy:

Just now, decak Kejt said:

kako je topic utihnuo... and just like that, covid-19 was gone.

jedan po jedan jahac apokalipse, ne mozemo sve da ih pohvatamo istovremeno.

Ovaj Kon je apsolutni šampion ispraznih rečenica, olinjalih fraza i sastavljanja traktata u kojima ne možeš da pronađeš doslovce jedan čvrst i jasan stav. Neopisivo mi se gade takvi likovi.

Background Picker
Customize Layout