July 8, 20204 yr 3 hours ago, Tihajeza said: Na koju foru je dobila odmor? Mojoj švester ne daju, iako ima 800 500 dana od prošle godine i ceo od ove. izgleda da radi na privatnoj klinici, ima link na profilu ćerke
July 8, 20204 yr Dr Govno se ponovo oglasio na fbPovodom zahteva sa protesta…Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u “nepolitizovanom” Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i “neostrašćenom” profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao. Ovo izjavljujem sa najboljim željama i namerama. Svako dobro!
July 8, 20204 yr 36 minutes ago, Conspirator said: Dr Govno se ponovo oglasio na fb Odlicno.Nemoj da mu pomazes snacice se i bez tebe.
July 9, 20204 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a617882/Kon-Prepustio-bih-Radovanovicu-mesto-u-Kriznom-stabu.html Quote "U međuvremenu imam uvid u samu bazu bez ikakve mogućnosti pretraživanja. Do kraja mi je jasno šta se dogodilo. Na desetine razgovora sam obavio. Onaj koji će morati da objašnjava kako to očekuje da se radi bez medicinske dokumentacije i protivno zakonu o medicinskoj dokumentaciji, svakako nisam ja", kazao je Kon.
July 9, 20204 yr Da li je on govno ili potpuni debil?Ili oba?Ili nešto treće? .... Shiit has hit the fan!
July 9, 20204 yr Author Od svega po malo... A da li je neko pitao Radovanovica da li bi ulazio u Krizni stab uopste?
July 9, 20204 yr 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Da li je on govno ili potpuni debil? Ili oba? Ili nešto treće? .... Shiit has hit the fan! Pukovnik jbg.
July 9, 20204 yr 29 minutes ago, Frank Pembleton said: Da li je on govno ili potpuni debil? Ili oba? Ili nešto treće? .... Shiit has hit the fan! Onaj koji gostuje kod Marica na Happy, je sve samo ne covek.
July 9, 20204 yr Kon: Quote Kako je objasnio, prosečno oko 600 ljudi dnevno traži testiranje i taj trend se održava, nema smanjenja, "a broj testiranja, bar u Beogradu je veći nego što se zvanično objavljuje". Znači, toliko testiramo da nas je sramota što nam tako dobro ide, pa moramo da se pravimo da se drugi ne bi osećali loše
July 9, 20204 yr Just now, decak Kejt said: kako je topic utihnuo... and just like that, covid-19 was gone. jedan po jedan jahac apokalipse, ne mozemo sve da ih pohvatamo istovremeno.
July 9, 20204 yr Ovaj Kon je apsolutni šampion ispraznih rečenica, olinjalih fraza i sastavljanja traktata u kojima ne možeš da pronađeš doslovce jedan čvrst i jasan stav. Neopisivo mi se gade takvi likovi.