Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ajmo bez paralela sa nacistima i Aušvicom, nije primereno.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 minutes ago, Jumanji said:

c12c20ee9f378c7ea96775ceebe78cbc.jpg

30 minutes ago, Halvard said:

Zdravstveni radnici prvi put ozbiljno zabrinuti? Mislim, ne sumnjam uopšte da je tako, ali zašto se onda u aprilu toliko kenjalo o italijanskom scenariju?

To nisu radili zdravstveni radnici nego PR tim ovog maloumnika. Tada smo na forumu čak konstatovali da se solidan broj zdravstvenih radnika ponaša neverovatno ležerno i na nekoj liniji sa Nestorovićem (ne svi, ali dosta njih). Sada se to očigledno menja jer je i njih realnost klepila po čelu i imaju 20 mrtvih kolega.

Odličan Žujović, ima taj gnev u sebi i ne trudi se da ga sakrije, a deluje potkovano, zanimljiv je za slušanje, dobro priča. 

Mačvanski okrug 118 novih, Vojvodina 122, Šumadijski okrug 48, ukupno 288.

ue bolnica vise nema mesta, izgleda da se i cigota na zlatiboru ukjucuje u sistem.

32 minutes ago, vememah said:

Mačvanski okrug 118 novih, Vojvodina 122, Šumadijski okrug 48, ukupno 288.

U Pirotskom okrugu još 19, dakle Vojvodina i ta 3 okruga 307.

https://www.juznevesti.com/Servisne-informacije/Raste-broj-pozitivnih-u-Pirotu-i-okrugu-19-novozarazenih.sr.html

U Novom Pazaru 4 preminulo, u Nišu 3, u Vranju 1.

b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=08&nav_category=12&nav_id=1704648
b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=08&nav_category=12&nav_id=1704738

U poslednja 24 časa preminulo je 11 osoba od korona virusa. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 341. Ovo je drugi najgori dan od početka epidemije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na respiratorima je trenutno 118 pacijenata.

U poslednja 24 časa registrovano je 357 novih slučajeva zaraze.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:875093-DRUGI-NAJGORI-DAN-U-SRBIJI-11-preminulih-357-zarazenih-118-pacijenata-na-respiratoru

Znaci "najgori" Beograd moze imati maks 50 slucajeva ako izbijemo sve ove regionalne izvestaje.

Samo treba uzeti u obzir da to što saopštavaju lokalni zavodi za javno zdravlje može da bude i ono što je ušlo u brojeve od juče i od danas. Za Vojvodinu su javili još jutros.

Ne mo'š uhvatiti ni za glavu ni za rep.

Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, ovo je drugi najgori dan u Srbiji po broju novozaraženih.

13, 14, 15. i 16. aprila bilo je zvanično registrovanih preko 400 novozaraženih.

Edited by vememah

357 novozaraženih osoba (4,17% testiranih)
8567 osoba testirano
11 osoba preminulo
118 osoba na respiratoru (+8, tj. +7,3%)
3173 aktivna slučaja (+231, tj. +7,9%)

Na koju foru je dobila odmor? Mojoj švester ne daju, iako ima 800 500 dana od prošle godine i ceo od ove.

Je l imamo na forumu nekoga da ima kontakt na Infektivnoj u Novom Sadu? Praštajte ako je bilo da ne vraćam celu temu unazad. Kolega je na respiratoru od nedelje, žena mu je isto hospitalizovana, pokušavamo da dodjemo do bilo kakve informacije o njegovom stanju. Može i na pp.

Hvala unapred [emoji120]

Background Picker
Customize Layout