July 8, 20204 yr nema ništa zvanično za sada i meni je ta informacija vrlo bitna jer planiram kraće putovanje i moram da znam kada da krenem
July 8, 20204 yr ovi manijaci, kad su krajem aprila/početkom maja odlučili da idu izbori pa kud puklo, morali su pitati Struku bar kog obima će biti epidemija ako se svi budu više od mesec i po dana pravili da virus više ne postoji. Da znaju koliko će biti gore u odnosu na prvi talas, da smisle hendlovanja, spinovanja i ostalo bar u načelu. mene od Konarinih memoara samo zanima šta je on odgovorio kad ga je to pitalo. Ne verujem da su išli baš totalno bez ikakvih procena, a neko je tu gadno fulio
July 8, 20204 yr 1 hour ago, InvisibleLight said: konacno dobre vesti, hvala nebesima! deluje da taj kon zna sta radi.
July 8, 20204 yr u NS to rade vec nekoliko danaI to sibaju non stop na Bulevaru Evrope, ne mozes ih prebrojati...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
July 8, 20204 yr konacno dobre vesti, hvala nebesima! deluje da taj kon zna sta radi.Meni upravo suprotno deluje, da je ovo zbog sinoć pokušaj da se smire strastiSent from my SM-J710F using Tapatalk
July 8, 20204 yr 31 minutes ago, Halvard said: Ne, trebalo je da detalji budu dogovoreni na sednici kriznog štaba. Rekao je da bi neke grupe bile pošteđene, između ostalih "majke sa decom" ja imam majku od 75 godina, jel možemo i mi ušetnju, i ja sam dete. Edited July 8, 20204 yr by Arkadija
July 8, 20204 yr 6 minutes ago, Arkadija said: ja imam majku od 75 godina, jel možemo i mi ušetnju, i ja sam dete. Pa realno ako je i princ Danilo dete, pravda za Arkadiju.
July 8, 20204 yr 10 minutes ago, Arkadija said: ja imam majku od 75 godina, jel možemo i mi ušetnju, i ja sam dete. ovde bi se ukazao problem što nema zakona koji detetom smatra nekoga ko ima 30 ili 40 godina ovo me podseća na onu epizodu Mućki kad Rodni ide za Španiju kao klinac od 14 godina
July 8, 20204 yr 1 minute ago, Ted said: ovde bi se ukazao problem što nema zakona koji detetom smatra nekoga ko ima 30 ili 40 godina ovo me podseća na onu epizodu Mućki kad Rodni ide za Španiju kao klinac od 14 godina Kad može danilo da bude dete sa 22, mogu i ja da budem dete sa 51.
July 8, 20204 yr jedino što je Kon uspeo da dokaže van svake sumnje jeste činjenica da nezavistan stručnjak koji se rukovodi pravilima svoje struke ne može da egzistira u bilo kakvom telu ili organu pod skutima ovakve vlasti. on naravno i dalje pokušava da dokaže suprotno i samo se ukopava sve dublje i dublje. shto smo razumeli ranije na primeru srdjana verbica i njegovih, pa zaboravili. sent from bubamoto
July 8, 20204 yr @Arkadija moglo bi da se polemiše o tome, recimo da nekako svedemo činjeničnih 51 da budu zvaničnih 6....u skladu sa modernim tendencijama Edited July 8, 20204 yr by Ted
July 8, 20204 yr 2 minutes ago, Ted said: @Arkadija moglo bi da se polemiše o tome, recimo da nekako svedemo činjeničnih 51 da budu zvaničnih 6....u skladu sa modernim tendencijama 6 ne bih ponovo podnela, ali pristajem na 22.