July 8, 20204 yr Hitna pomoć u BG dobila naredbu da neprekidno vozi pod uključenim rotacijama (zvučnim i svetlosnim ). Politkom od jutros naređuje ekipama.
July 8, 20204 yr 10 hours ago, steins said: Sa medicinskim osobljem je cirkus, samo što se o tome džentlmenski ćuti. Ni u ludilu ne mogu da skupe ekipe za COVID ponovo, nego se prebrajaju i drkaju one što su upali preko stranke i koji su u stranci. Lekari tek ne jebu, zato se oni poslušni ovih dana vozaju tamo amo po Srbiji, bolovanja su otišla tru d ruf, otvoreno se odbija sve i svašta a ovi ne smeju da zaprete radnom knjižicom pošto pola specijalista jedva čeka da im ponude knjižicu pa da odu u materinu. Koliko je bolovanja provereno u Pazaru? Igde? I sve ostalo. Juce sam bio svedok mahnite organizacije kovid i uopste regularnog osoblja. Bukvalno ih danas za sutra trpaju u timove koji idu u regionalni centar, a oni koji ostaju u regularnim zdravstvenim ustanovama jos gore najebu, jer rade i 50% vise nego sto bi trebalo. Komsija juce dosao iz prve i trebalo uvece da se vrati nazad na dezurstvo od 12 sati, kad ono odmah posle rucka ga zvali ako moze da dodje odmah, previse ljudi ima po cekaonici... i on sta ce, jeo, sleglo se malo, aj nazad... mislim da u ovim momentima treba da se vrati kuci.
July 8, 20204 yr 6 hours ago, de Sisti said: U sta da se kladimo da ce u 15h da bude 500+ Ili će doći do iznenadnog poboljšanja epidemiološke situacije koja neće zahtevati restriktivne mere Edited July 8, 20204 yr by ubibobi
July 8, 20204 yr 22 minutes ago, ubibobi said: Ili će doći do iznenadnog poboljšanja epidemiološke situacije koja neće zahtevati restriktivne mere pa da neko izvuče zaključak da je najefikasnija mera protiv epidemije masovni protest
July 8, 20204 yr Kon na N1 spušta loptu, kaže građani su pokazali šta misle o zatvaranju, razmotrićemo još šta da radimo.
July 8, 20204 yr Kon na N1 spušta loptu, kaže građani su pokazali šta misle o zatvaranju, razmotrićemo još šta da radimo.Nek jede govna. Kutlačom. Puštao bih mu onaj Delićev deo iz UN koji glasi otprilike: "Ubrzo posld početka čuo sam nešto što me je uznemirilo od strane epidemiologa: "Mi smo napravili kompromis.... " Kakav kompromis? Nema kompromisa kad je ovo u pitanju! " .... Shiit has hit the fan!
July 8, 20204 yr 5 hours ago, gospa buba said: kad probaju da slome svezanj pruca, pa ne moze, pa probaju jedan po jedan i slome, pa otac uchi sinove kako su zajedno jachi? realno to i iz fizike moze da se predaje. terajte nas odavde ol: sent from bubamoto Ustvari je fašizam tako i dobio ime, jer je Musolini to navodio kao simbol snage italijanskog naroda (što je bio primer još iz starog Rima), a snop pruća na italijanskom se kaže fascio, i tako...
July 8, 20204 yr 10 minutes ago, keitel said: Kon na N1 spušta loptu, kaže građani su pokazali šta misle o zatvaranju, razmotrićemo još šta da radimo. Kaže došlo do poboljšanja situacije u BG Edited July 8, 20204 yr by Milošica
July 8, 20204 yr koji li je razlog za promptno poboljšanje.....najnovija istraživanja pokazuju da virus reaguje na društvena gibanja ii aktivno prati političku siuaciju u sredini u kojoj obitava. stavlja se na stranu vlasti ili protiv nje kako bi sprečio mere koje onemogućavaju njegovo širenje. zajeban neki virus.
July 8, 20204 yr 7 minutes ago, Ayatollah said: Ustvari je fašizam tako i dobio ime, jer je Musolini to navodio kao simbol snage italijanskog naroda (što je bio primer još iz starog Rima), a snop pruća na italijanskom se kaže fascio, i tako... Da Zato me uvek cudilo to sa prucem u sfrj Kon jutros balansira(a sta bi drugo), izgleda ce opasti broj zarazenih u bgd za danas
July 8, 20204 yr 1 minute ago, Ted said: koji li je razlog za promptno poboljšanje.....najnovija istraživanja pokazuju da virus reaguje na društvena gibanja ii aktivno prati političku siuaciju u sredini u kojoj obitava. stavlja se na stranu vlasti ili protiv nje kako bi sprečio mere koje onemogućavaju njegovo širenje. zajeban neki virus. Suzavac ubija virus!