Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Hitna pomoć u BG dobila naredbu da neprekidno vozi pod uključenim rotacijama (zvučnim i svetlosnim ).

Politkom od jutros naređuje ekipama.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

10 hours ago, steins said:

Sa medicinskim osobljem je cirkus, samo što se o tome džentlmenski ćuti. 

Ni u ludilu ne mogu da skupe ekipe za COVID ponovo, nego se prebrajaju i drkaju one što su upali preko stranke i koji su u stranci. Lekari tek ne jebu, zato se oni poslušni ovih dana vozaju tamo amo po Srbiji, bolovanja su otišla tru d ruf, otvoreno se odbija sve i svašta a ovi ne smeju da zaprete radnom knjižicom pošto pola specijalista jedva čeka da im ponude knjižicu pa da odu u materinu. 

Koliko je bolovanja provereno u Pazaru? Igde? 

I sve ostalo. 

Juce sam bio svedok mahnite organizacije kovid i uopste regularnog osoblja. Bukvalno ih danas za sutra trpaju u timove koji idu u regionalni centar, a oni koji ostaju u regularnim zdravstvenim ustanovama jos gore najebu, jer rade i 50% vise nego sto bi trebalo. Komsija juce dosao iz prve i trebalo uvece da se vrati nazad na dezurstvo od 12 sati, kad ono odmah posle rucka ga zvali ako moze da dodje odmah, previse ljudi ima po cekaonici... i on sta ce, jeo, sleglo se malo, aj nazad... mislim da u ovim momentima treba da se vrati kuci.

6 hours ago, de Sisti said:

U sta da se kladimo da ce u 15h da bude 500+ 

Ili će doći do iznenadnog poboljšanja epidemiološke situacije koja neće zahtevati restriktivne mere

Edited by ubibobi

22 minutes ago, ubibobi said:

Ili će doći do iznenadnog poboljšanja epidemiološke situacije koja neće zahtevati restriktivne mere

pa da neko izvuče zaključak da je najefikasnija mera protiv epidemije masovni protest ;)

Kon na N1 spušta loptu, kaže građani su pokazali šta misle o zatvaranju, razmotrićemo još šta da radimo.

Kon na N1 spušta loptu, kaže građani su pokazali šta misle o zatvaranju, razmotrićemo još šta da radimo.

Nek jede govna. Kutlačom.

Puštao bih mu onaj Delićev deo iz UN koji glasi otprilike:

"Ubrzo posld početka čuo sam nešto što me je uznemirilo od strane epidemiologa:

"Mi smo napravili kompromis.... "

Kakav kompromis? Nema kompromisa kad je ovo u pitanju! "

.... Shiit has hit the fan!

5 hours ago, gospa buba said:

kad probaju da slome svezanj pruca, pa ne moze, pa probaju jedan po jedan i slome, pa otac uchi sinove kako su zajedno jachi?

realno to i iz fizike moze da se predaje.

terajte nas odavde emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Ustvari je fašizam tako i dobio ime, jer je Musolini to navodio kao simbol snage italijanskog naroda (što je bio primer još iz starog Rima), a snop pruća na italijanskom se kaže fascio, i tako... 

10 minutes ago, keitel said:

Kaže došlo do poboljšanja situacije u BG :D

Edited by Milošica

To sa prucem je Ezopova basna. 

koji li je razlog za promptno poboljšanje.....najnovija istraživanja pokazuju da virus reaguje na društvena gibanja ii aktivno prati političku siuaciju u sredini u kojoj obitava. stavlja se na stranu vlasti ili protiv nje kako bi sprečio mere koje onemogućavaju njegovo širenje. zajeban neki virus.

7 minutes ago, Ayatollah said:

Ustvari je fašizam tako i dobio ime, jer je Musolini to navodio kao simbol snage italijanskog naroda (što je bio primer još iz starog Rima), a snop pruća na italijanskom se kaže fascio, i tako... 

Da

Zato me uvek cudilo to sa prucem u sfrj

Kon jutros balansira(a sta bi drugo), izgleda ce opasti broj zarazenih u bgd za danas

Poboljsanje, pa ce onda pogorsanje za koje ce optuziti sinocne proteste.

1 minute ago, Ted said:

koji li je razlog za promptno poboljšanje.....najnovija istraživanja pokazuju da virus reaguje na društvena gibanja ii aktivno prati političku siuaciju u sredini u kojoj obitava. stavlja se na stranu vlasti ili protiv nje kako bi sprečio mere koje onemogućavaju njegovo širenje. zajeban neki virus.

Suzavac ubija virus!

Screenshot_20200708-100201_Facebook.thumb.jpg.f326e2710b21b9a1c395c6872d97d015.jpg

Pa dobro, svašta može da se desi za jedan dan :happy:

Background Picker
Customize Layout