Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dajte ljudi komentarisete u dve teme. Predjite kod Vucica, ovo neka za covid19 u nas.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ovdje.

Zaključaću topic 5-10 minuta da bismo se svi preselili na jedan topic.

• James Marshall locked this topic
  • James Marshall unlocked this topic

Otključano, ovdje pišite o SARS-Cov-2 i kako utiče na život u Srbiji.  

1 hour ago, harper said:

Proci ce mu kao sto mu je proslo izbacivanje studenata iz domova. Dva dana ce da bistri istrazivanja javnog mjenja i kad/ako mu ona pokazu da se preigrao ublazice policijski cas, s obrazlozenjem da je struka htela da ne izlazimo iz kuca mesec dana ali je on u svojoj milosti izasao u susret potrebama & zeljama gradjana. Kao i svaki drugi diktator i autoritarac generalno, Vucic je raspala picka koja je bez svojih pretorijanaca niko i nista. Jedino cega se on plasi su masovni protesti na ulici, ne zato sto ne moze da ih ishendluje vec zato sto su mu oni pokazatelj da je vreme uspesnog zastrasivanja proslo, a od tog trenutka do kraja nije daleko.

+ 1000

1 hour ago, Halvard said:

Pa jbt, upravo sada su kafići prepuni omladine™ koja se grli ljubi, i tu ne može da se uradi ništa već nedeljama, e ali zato će za vikend da to naplate svima kompletno. 

Ovakvo vraćanje policijskog časa se ljudima userava u život na milion načina, više nije mart, ovakav potez će biti ekstremno nepopularan i mislim da neće proći tek tako. 

Aj ne zajebavaj.Prosao pored 30+ splavova svi gosti sa 30 splavova mogu da stanu na jedan i to da se ne guraju.

55 minutes ago, keitel said:

Zapravo Nogo je već ispred skupštine.

I Sandulovic :D sa sve kamionom,ali je oteran.

• James Marshall locked this topic

Ne može sa vama drugačije, mora lockdown, u pravu je Vučić.

• James Marshall unlocked this topic

U sta da se kladimo da ce u 15h da bude 500+ novozarazenih

I to nas zabole!

Neće višе biti saopštenja.

bile su dve priche na kojima se zasnivalo osnovno obrazovanje jugoslovenske mladezi: (1) otac, sinovi i snop pruca i (2) vuci vuci pomagajte ljudi.

obe su vrlo brzo izbachene iz svih shkolskih programa, da bi se, ne mnogo godina kasnije, "iznenada" ostvarile.

tako i treba, uputstva koja nisu data na jasan i razumljiv nachin treba odbaciti, makar se kasnije i obistinila :hihi:

Edited by gospa buba

7 hours ago, Партибрејкер said:

... Daleko je petak.

Ovo je bilo vizionarski.

1 hour ago, gospa buba said:

bile su dve priche na kojima se zasnivalo osnovno obrazovanje jugoslovenske mladezi: (1) otac, sinovi i snop pruca i (2) vuci vuci pomagajte ljudi.

obe su vrlo brzo izbachene iz svih shkolskih programa, da bi se, ne mnogo godina kasnije, "iznenada" ostvarile.

tako i treba, uputstva koja nisu data na jasan i razumljiv nachin treba odbaciti, makar se kasnije i obistinila :hihi:

Sta je to?

Ja sam SFRJ obrazovan, ali ovo ne znam.

Sta je to?

kad probaju da slome svezanj pruca, pa ne moze, pa probaju jedan po jedan i slome, pa otac uchi sinove kako su zajedno jachi?

realno to i iz fizike moze da se predaje.

terajte nas odavde [emoji38]ol:

sent from bubamoto

1 hour ago, Budja said:

Sta je to?

:D Buđa bežao iz škole u prvom osnovne (i drugom i trećem)

Posle dominacije u Grčkoj, dominacija i u Nemačkoj u protekle 2 nedelje.
(Zemlja kao izvor zaraze)fef9880b740bb00f6daee04b9dbe7f9e.jpg

Background Picker
Customize Layout