Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Znam... gledam

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Neizbezno “idite na Kosovo”

"UHAPSITE VUČIĆA"

4 minutes ago, gospa buba said:

pa polako se postavlja pitanje koliko chijeg sranja tachno oni mogu i/ili treba da peglaju. bolesne da leche moraju, ali shta ako sistem produkuje bolesne nenormalno/namerno?

sent from bubamoto

Sa medicinskim osobljem je cirkus, samo što se o tome džentlmenski ćuti. 

Ni u ludilu ne mogu da skupe ekipe za COVID ponovo, nego se prebrajaju i drkaju one što su upali preko stranke i koji su u stranci. Lekari tek ne jebu, zato se oni poslušni ovih dana vozaju tamo amo po Srbiji, bolovanja su otišla tru d ruf, otvoreno se odbija sve i svašta a ovi ne smeju da zaprete radnom knjižicom pošto pola specijalista jedva čeka da im ponude knjižicu pa da odu u materinu. 

Koliko je bolovanja provereno u Pazaru? Igde? 

I sve ostalo. 

Ode signal.

N1 izgleda pao sajt, ne mogu da se nakacim.

ko je bre ovo upao u skupštinu?

Svi

Dajte link za n1,ovo na fejsu ne radi

1 minute ago, renne said:
1 minute ago, steins said:

Svi

Mašala. 

Ako je spale, to znači da smo još uvek živi

Izbacili su sve osim Noga

policajke u kordonu :happy: ispendrečili su ove srboćetnike za minut :D