July 7, 20204 yr I ja sam mišljenja da bi mu pč (naročito) u bg teško prošao. Ako je više uopšte i bitno, Vanredna stuacija proglašena danas i u Valjevu. Quote U Valjevu je od početka pandemije koronavirusa 14. marta do 31. maja, ili za dva i po meseca, registrovano 196 slučajeva infekcije COVID-19. Nakon 18 dana, koliko u Valjevu nije bilo obolelih od koronavirusa, 17. juna registrovani su novi slučajevi da bi se za samo 19 dana broj novoobolelih povećao za 120. Od početka juna nema novih smrtnih ishoda lica sa laboratorijski potvrđenom infekcijom COVId- 19. U periodu od 14. marta do 31. maja je umrlo 28 osoba. Ono po čemu smo sigurno neslavni rekorderi je svakako broj preminulih u odnosu na registrovvane zaražene - 28/196 (14%). Prosečna starost ovih 120 novozaraženih je 39 godina.
July 7, 20204 yr 5 minutes ago, napadaj said: Ovi su anti-vakseri, protestuju zbog toga što je najavio obavezno vakcinisanje 1 minute ago, Krcun said: U petak u 15:00 ispred skupstine ugostitelji prave "Protest za egzistenciju" Nema nista od ovih mera, morace sve da se svede na pojedinacnu odgovornost, pa ko ziv ko mrtav brod ludaka kompletiran, fale još nogo i sandulović
July 7, 20204 yr Ovi i sutrašnji protesti su greška. Sad će da skine odgovornost sa sebe za porast broja zaraženih, prebacivaće je na opoziciju. Trebalo ih je zakazati za petak u 18 00, uz insistiranje na poštovanju bezbednosti.
July 7, 20204 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: brod ludaka kompletiran, fale još nogo i sandulović I da lekari stupe u štrajk
July 7, 20204 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: brod ludaka kompletiran, fale još nogo i sandulović Zapravo Nogo je već ispred skupštine.
July 7, 20204 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: brod ludaka kompletiran, fale još nogo i sandulović Kažu da je Nogo tamo (na protestu) viđen još večeras, i da su ga neki okupljeni terali skandiranjem.
July 7, 20204 yr 1 minute ago, SNARC said: Da me neko ne shvati pogresno..mene neobicno zanima kakav ce biti ishod ovoga. Ne zato sto imam planove za vikend nego zelim da vidim kako ga savetuju i ima li iole malo petlje. Iskusan pokeras bi ovo proglasio za blef i terao napred. Objasnio je Barrister, ne mozes Vuciceve motive da razumes kroz racionalnu prizmu. Mnoge od ovih stvari koje su se dogodile s nama i koronom nisu posledica nekih njegovih interesa i kalkulacija vec iskljucivo potrebe da se prikaze na nacin u javnosti koji mu pumpa ego. Ono sto je nas problem je sto ce ponovo da odustane od ideje koju je najverovatnije sam smislio i da to prikaze kao njegovo suprotstavljanje nekim neimenovanim strucnjacima ili kriznom stabu kako bi gradjanima izasao u susret i preko svojih tabloida sebe ponovo dovede u win-win situaciju. To je vec dva puta uradio da smo mogli da ispratimo od pocetka do kraja u javnosti, ono kad se raspao na Prvoj i pretio da niko nece moci u prodavnicu i pre par dana sa izbacivanjem studenata iz studentskih domova. Taj nas problem se sastoji iz toga da pamtimo kao kokoske pa ce mu proci i treci, i trideseti, i tristoti put ako mu zatreba. Ne savetuje njega niko, to od saveta sto uopste dobije verovatno saslusa, ono sto prihvati predstavi u javnosti na najdebilniji nacin koji je moguc i obavezno stavi sebe u prvi plan kao zasluznog sto je to tako uradjeno, ono sto odbije skladisti za situacije kad bude morao savetnike da drzi na uzdi. Svi njegovi "saradnici" su odavno naucili da to ne rade i da se prave ludi, urade to sto se od njih trazi, pohvale ga u javnosti kao poslednjeg debila jer on, posto debil i jeste, takve pohvale sakuplja kao znacke, dakle, nahrane svinju i ne diraju nista. Zato mi moramo da cekamo da se on vrati iz neke pizde materine i posalje vojsku da pomogne u Pazaru, jer nas vajni ministar vojske ne sme ni u toalet da ode ako to od njega ne zatrazi njegov "vrhovni komandant". Napisao sam vec pre par dana, nas sistem je odavno propao, samo smo sad u ovoj krizi svedoci koliko je propao. Drzava je skrenula sa glavne ulice i sad se jasno vidi sta se nalazi s druge strane Potemkinovih fasada, to sto se Vucic trudi da nas vrati na glavnu ulicu i da nas natera da zaboravimo sta smo videli je uzaludan napor, koji nas sve mnogo kosta. Ovde nema da te izvadi politicki marketing, nema tabloida da uspesno izvrcu stvarnost kojoj svi svedocimo, nema kredita od kojih se prave auto-putevi i maznjava lova, nema izrabljivackih firmi koje dobijaju ogromne beneficije da zaposljavaju ljude u pelenama za mizernu platu, njegovi krimosi ne mogu da zarade od korone, njegovi Megatrend strucnjaci ne mogu s njom da se izbore. Sta je drugo ostalo Vucicu od alata? Nista. To sto sam nabrojao je njegov kompletan tool-kit. Otprilike na svakih deset dana napisem jedan isti post pa hajde da ponovo iskoristim priliku. Mi smo prepusteni sami sebi, ova drzava ne moze i ne ume da nam pomogne, sve i da hoce, svako od nas treba da organizuje za sebe zastitu do one mere do koje moze i da se nada najboljem. To sto mi svakog dana ponavljamo na stotine postova o tome kako lazu, friziraju podatke i stalno se iscudjavamo njihovoj nesposobnosti i manjku integriteta je nebitno, svima nam je odavno jasno da su laz i maskiranje realnosti jedini Vucicevi alati kojima raspolaze. Nije to pocelo s koronom i nece se s njom zavrsiti, on prosto ne ume drugacije.
July 7, 20204 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: brod ludaka kompletiran, fale još nogo i sandulović
July 7, 20204 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ovi i sutrašnji protesti su greška. Sad će da skine odgovornost sa sebe za porast broja zaraženih, prebacivaće je na opoziciju. Trebalo ih je zakazati za petak u 18 00, uz insistiranje na poštovanju bezbednosti. Nisu. Tad je kasno. A prebacivanje na opoziciju će svakako biti. To je i master plan zakazivanja policijskog časa. Previše se dugo priča da je sve zbog utakmica i izbora, proslava izbora i sl...
July 7, 20204 yr I da lekari stupe u štrajkpa polako se postavlja pitanje koliko chijeg sranja tachno oni mogu i/ili treba da peglaju. bolesne da leche moraju, ali shta ako sistem produkuje bolesne nenormalno/namerno? sent from bubamoto
July 7, 20204 yr Nogo je od izbora svako vece ispred skupstine, mozda je neko preskocio ali tamo je cesto.
July 7, 20204 yr 14 minutes ago, napadaj said: Ovi su anti-vakseri, protestuju zbog toga što je najavio obavezno vakcinisanje Ovo je spontano okupljanje i ima raznih, što i nije čudno.
July 7, 20204 yr Author Bukvano hoce da upadnu u Skupstinu Razvalili vrata... usli Edited July 7, 20204 yr by Milosh76
July 7, 20204 yr 1 minute ago, Barrister said: Ovo je spontano okupljanje i ima raznih, što i nije čudno. ko španija 30 i neke