July 7, 20204 yr 4 minutes ago, Bogotac said: Policijski cas je odraz nemoci drzave,i nepostojanja javnih sluzbi. 1 minute ago, harper said: Apsolutno. A iza svega toga lezi totalno nepoverenje u drzavu, to jest, ovo sto je ostalo od nje. Nije tu stvar vise ni ko za koga glasa, razlicite grupe, oni koji glasaju za njega i oni koji glasaju protiv, iz razlicitih razloga veoma dobro znaju da je drzava busan kurton. Laz je kao vino, koliko god da bezis na kraju te stigne. To znamo vas dvojica, ja i verovatno dobar deo foruma. Da sam on..sipak sto bih se uplasio i popustio. Nakon dobijenih izbora i definitivne nesposobnosti svih opozicionih organizacija da izadju u jednocifrenom broju kolona, pustio bih da se organizuje koliko god osh protesta, tek da se po n-ti put dokaze da nema od toga leba ovde i da se jos malo energije i bunta prolije uzalud.
July 7, 20204 yr Nece,ako mu fokus grupe to pokazu. Jevem ti novinare u ovoj smrdiji,da niko ne pita zasto se ne kontrolisu mere i ne kaznjavaju oni koji ih krse. Edited July 7, 20204 yr by Bogotac
July 7, 20204 yr Čekamo samo još i da krenu i protestanti iz Novog Sada, peške do Beške kao onomad... Edited July 7, 20204 yr by Rick.James
July 7, 20204 yr 4 minutes ago, SNARC said: To znamo vas dvojica, ja i verovatno dobar deo foruma. Da sam on..sipak sto bih se uplasio i popustio. Nakon dobijenih izbora i definitivne nesposobnosti svih opozicionih organizacija da izadju u jednocifrenom broju kolona, pustio bih da se organizuje koliko god osh protesta, tek da se po n-ti put dokaze da nema od toga leba ovde i da se jos malo energije i bunta prolije uzalud. To zna ogromna vecina ljudi u Srbiji, samo sto neke zabole a neki izvlace korist od toga, koliko god ta korist bila mala i sumnjivog kvaliteta. Onaj ko se ne bi plasio i ne bi popustio pod pritiskom onoga sto mu govore fokus grupe i licni interes ne bi nas ni doveo u ovakvu situaciju.
July 7, 20204 yr Fun fact: ovih dana je veća šansa da Vučićevac veruje u virus nego politički nezainteresovana ili Vučiću nenaklonjena osoba. Biće veselo.
July 7, 20204 yr 3 minutes ago, SNARC said: To znamo vas dvojica, ja i verovatno dobar deo foruma. Da sam on..sipak sto bih se uplasio i popustio. Nakon dobijenih izbora i definitivne nesposobnosti svih opozicionih organizacija da izadju u jednocifrenom broju kolona, pustio bih da se organizuje koliko god osh protesta, tek da se po n-ti put dokaze da nema od toga leba ovde i da se jos malo energije i bunta prolije uzalud. Ne možeš da racionalizuješ postupke neuračunljive osobe i da razmišljaš šta bi uradio na njegovom mestu. Kao što je harper napisao njemu su protesti problem jer ruše sliku o nedodirljivosti i nemogućnosti otpora. Zato se pred studentima odmah povukao. Uvođenje policijskog časa koji se ne bi poštovao i koji bi doveo do protesta je nešto što on ne sme da dopusti.
July 7, 20204 yr 1 minute ago, harper said: Onaj ko se ne bi plasio i ne bi popustio pod pritiskom onoga sto mu govore fokus grupe i licni interes ne bi nas ni doveo u ovakvu situaciju. +1 Ona situacija sa studentima govori mnogo toga.
July 7, 20204 yr Sad mi javio drugar iz Kga, da se decko koji je testiram i pozitivan, bez nekih vecih problema i simptoma, opusteno svrcka ulicama grada Jebe se burazeru Pa ne znam.. kontam da je bolje gadjati takvog snajperom Ubijes jednu budalu a spasis ostale
July 7, 20204 yr Vucic ne zeli policijski cas. Ponudio ga, narod odbio. Ponudjena kuca studentima, odbili. 5 ljudi max, odbijeno. Da se vratimo, budite odgovorni dok se ne vratim. Hocemo, putuj igumane kod Makrona i ne brini za namastir. Win win
July 7, 20204 yr 2 minutes ago, harper said: To zna ogromna vecina ljudi u Srbiji, samo sto neke zabole a neki izvlace korist od toga, koliko god ta korist bila mala i sumnjivog kvaliteta. Onaj ko se ne bi plasio i ne bi popustio pod pritiskom onoga sto mu govore fokus grupe i licni interes ne bi nas ni doveo u ovakvu situaciju. Da me neko ne shvati pogresno..mene neobicno zanima kakav ce biti ishod ovoga. Ne zato sto imam planove za vikend nego zelim da vidim kako ga savetuju i ima li iole malo petlje. Iskusan pokeras bi ovo proglasio za blef i terao napred.
July 7, 20204 yr on je dakle (konachno) napravio drzavu kojoj ni on ne moze da veruje sent from bubamoto
July 7, 20204 yr Pa neki dan je poklekao studentima. Sta god bilo, ja u subotu izlazim. Ima i automobilom da se provozam. Izaću sa maskom i ako me zaustave, reći ću da idem kod doktora, pa ako hoće da traće resurse da me prate do ambulante, neka im
July 7, 20204 yr 41 minutes ago, Haralampije said: gledam ovaj stream ...pobogu ljudi zasto ne nosite maske? Ovi su anti-vakseri, protestuju zbog toga što je najavio obavezno vakcinisanje
July 7, 20204 yr U petak u 15:00 ispred skupstine ugostitelji prave "Protest za egzistenciju" Nema nista od ovih mera, morace sve da se svede na pojedinacnu odgovornost, pa ko ziv ko mrtav