Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

28 minutes ago, renne said:

Ahahaha, pa stvarno. 

Čitajući ovaj tekst, neko bi ,iz neke druge dimenzije, pomislio kako javni gradski prevoz u Beogradu funkcioniše besprekorno, pa je fino podešavanje klima samo šlag na torti.

I zar nije pre 35 dana rečeno da klime neće raditi u busevima jer je to leglo korone? Ko udahne taj vazduh odmah završava na respiratoru.

Edited by Arkadija

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa ako mogu egziti, moze i klima, shto da ne. uskoro ce da kazu ne mora maska, vrucina je. shto da se muchimo kad ce umreti samo neki anonimni slepci, u nizovima po 1 dnevno. to je nishta. nama ostaje samo nasha individualna pamet.

sent from bubamoto

Zbog složene epidemiološke situacije u Novom Pazaru, Ministarstvo zdravlja uputilo je ekipu lekara iz Kliničkog centra Kragujevac u ovaj grad.

- U Novi Pazar smo poslali zamenika direktora KC Kragujevac, profesora Slobodana Milisavljevića, sa njegovim timom i u Novom Pazaru ćemo sprovesti sve neophodne mere da situacija bude pod kontrolom, rekao je za Indexonline, ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

U Novom Pazaru potvrđeno je prisustvo virusa korona kod još 30 osoba, što čini da je sada ukupno zaraženih od početka epidemije 369, objavio je Zavod za javno zdravlje u tom gradu.

Prema poslednjim podacima, u Tutinu je zaraženo od početka epidemije ukupno 90 osoba. Zbog povećanja broja novozaraženih virusom korona, na teritoriji Novog Pazara juče je proglašena vanredna situacija.

Istovremeno u Kragujevcu za svega 15 dana potvrđeno preko 80 novih slučajeva zaraze korona virusom. Grad Kragujevac se obratio Vladi Srbije sa zahtevom da se odobre preporuke Kriznog štaba za uvođenje vanredne situacije.

https://www.pressek.rs/kragujevac/kragujevacki-lekari-idu-u-novi-pazar/

Evo ga konara u hronici

Lepo ga proziva voditeljica

2 minutes ago, renne said:

Evo ga konara u hronici

Svuda ga ima!:thumbsup:

Bukvalno kaže da su odlučili sve da nas zaraze

Još se dere na voditeljicu

Ali sad je pravo vreme inace ekon kolapas

2 minutes ago, renne said:

Bukvalno kaže da su odlučili sve da nas zaraze

Odlučio je on kiticu.