Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Očekujem da nas još jače zvizne drugi talas  za nekih desetak dana, kada budu došle na naplatu izborna noć i izborni dan.

Dežurao sam tokom izborne noći u GIK-u u Novom Sadu, stotine ljudi je čekalo i defilovalo holom Skuštine grada i hodnicima. Svaki pedeseti je nosio masku, rukavice niko. A kada je pljusnuo monsun, svi su se zgurali u prizemlju i zajednički isparavali satima dok su čekali da predaju džakove sa izbornim materijalom. E to je prava corona party, a ne Djovakov turnir.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Šolak da otključa!

1 hour ago, dvb-t manijak said:

Kakvi ste bre vi to ljudi? Evo istine:

:covid19:

To je ova žena iz reportaže. Šta se to desi sa ljudima da pređu kod njih, nikada mi neće biti jasno.

RTS javlja da je doneta samo preporuka za nošenje maski u zatvorenom, u prevozu obavezno.

I sudije sa derbija su zaražene

Onda nema teoretske šanse da i igrači oba tima nisu zaraženi

Jebale ih više te preporuke. Koliko je teško doneti odluku da mora da se nosi maska u maksiju, apoteci, pošti, banci... A i u prevozu, šta kad neko ne nosi, hoće da zaustave autobus i izbace ga napolje, ma ludilo. Još ako sutra dozvole da se u  Nišu igra finale kupa sa publikom, taman malo da prokuže jug  Srbije- ako su se i oporavili malo sada će se to promeniti

dozvolili su publiku

3 minutes ago, renne said:

I sudije sa derbija su zaražene

Just now, renne said:

dozvolili su publiku

Jbt...

.

1 minute ago, renne said:

dozvolili su publiku

:covid19:

Ove mere koje su donete ne služe apsolutno ničemu :isuse:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Ovo je takticko prokuzavanje, to im je ideja garant.

Edited by Friend

Sve više i sam naginjem toj misli

12 minutes ago, radisa said:

Jbt...

.

trebalo je obezbediti taj osecaj da je sve proslo i da se masovno moze cekati u redu za glasanje

Background Picker
Customize Layout