Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Zemunska bolnica je opet (ako je i bila izasla) u kovid sistemu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Zvanično - zabranjen dopunski rad u privatnim ordinacijama.

Nezvanično - smanjuje se broj osoblja po bolnicama, pominju se prinudni odmori, turnusi itd itd

Steins, budi precizniji, ništa te nisam shvatio

8 minutes ago, slow said:

Steins, budi precizniji, ništa te nisam shvatio

Pa kud ćeš preciznije - od danas je zabranjen dopunski rad lekraima u privatnim ordinacijama do daljnjeg. 

A trenutno se razmatra da li da se vrate ful mere iz marta za zdravstvene ustanove koje uključuju smanjenje aktivnog osoblja kroz turnuse. U vezi s tim će verovatno jedan deo ljudi biti oteran na godišnji odmor. 

Da se pripreme za mogući drugi talas (iako ni prvi još nije tu™)

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

SAd bi bila kosmička pravda da nas sustigne Italo-španjolski scenario

cuti bre!

sent from bubamoto

Obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru. Znači lokali samo u bašte kada prođe užas od ovog vremena.

Ovo je red za glasanje?

Kakvi ste bre vi to ljudi? Evo istine:

:covid19:

Nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru biće obavezno, jedan je od zaključaka sednice Kriznog štaba zbog epidemije korona virusa u Srbiji, potvrđeno je Kuriru.

Osim toga, Krizni štab je dao preporuku o formiranju dve centralne kovid 19 bolnice - KBC Bežanijska kosa u Beogradu i Klinika za plućne bolesti u Nišu.

od kad je obavezno?

Od ujutro

trebalo je da zasedaju da bi konstatovali da maske moraju da se nose u zatvorenom prostoru.

e, svaka čast na stručnosti.

:isuse: :frust:

Background Picker
Customize Layout