June 17, 20204 yr 54 minutes ago, dùda said: Strategija je : penzosi i hronični da glasaju pa posle da mru ljudi, teško je vreme, 100 stvari nas pritislo, ne terajte nas (modovi) da i na ovom forumu čitamo klasične botovske baljezgarije U pravu si i ja kazem da moderacija treba da zabrani botovsko kacenje anonimnih twiterasa, ne prilici to ovom forumu... Odo ja, malo sam zatalasao zabokrecinu i to mi je i bila namera. Moze ovaj theanswer sam, grobar je ali zilav...
June 17, 20204 yr 9 minutes ago, Pexa said: U pravu si i ja kazem da moderacija treba da zabrani botovsko kacenje anonimnih twiterasa, ne prilici to ovom forumu... Odo ja, malo sam zatalasao zabokrecinu i to mi je i bila namera. Moze ovaj theanswer sam, grobar je ali zilav... Ostao si mi dužan objašenje o prihvatljvosti....:unsure: e: ostao ti dužan još nešto oko ovog doktori lažu... - ne lažu nego su epidemiološke procene da jednog otkrivenog dodju izmedju 2 i 5 onih koji nisu detektovni. Sada sa masovnim testiranjem je taj broj svakako bliži dvojci ali nije ispod. Edited June 17, 20204 yr by steins
June 17, 20204 yr 6 minutes ago, Pexa said: U pravu si i ja kazem da moderacija treba da zabrani botovsko kacenje anonimnih twiterasa, ne prilici to ovom forumu... Odo ja, malo sam zatalasao zabokrecinu i to mi je i bila namera. Moze ovaj theanswer sam, grobar je ali zilav... I meni zasto je 10% vise testova dnevno na kontakte i ljude sa siptomima bacanje pare koje nemamo na vec postojecih 4000 do 5000 testova?
June 17, 20204 yr 6 minutes ago, Pexa said: U pravu si i ja kazem da moderacija treba da zabrani botovsko kacenje anonimnih twiterasa, ne prilici to ovom forumu... Odo ja, lepo sam se razmazao govnima i to mi je i bila namera. Moze ovaj theanswer sam, grobar je ali zilav... +1 (dnevnoumrlitm)
June 17, 20204 yr Quote U poslednja 24 sata u Srbiji je testirano 6.098 osoba, njih 96 bilo je pozitivno na korona virus, a nažalost, jedna osoba je preminula. Trenutno se 17 pacijenata nalazi na respiratorima.
June 17, 20204 yr 96 novozaraženo (1,57% testiranih) 6098 testirano 1 preminulo 17 na respiratoru (+2) 568 aktivnih slučajeva (+22, tj. +4,0%)
June 17, 20204 yr 6 hours ago, Pexa said: sto se to ne radi. Koliko znam to ne radi niko, a verovatno nije ni dozvoljeno U npr. Oregonu se to baš tako radi, bez inicijala doduše: https://www.oregonlive.com/coronavirus/2020/06/278-new-cases-of-coronavirus-in-oregon-on-tuesday-an-all-time-high.html " Reported deaths: Tuesday, officials reported that an 85-year-old woman in Marion County tested positive on Thursday and died Saturday at Salem Hospital. She had underlying health conditions. An 89-year-old man from Clackamas County tested positive Saturday and died Monday in his home. He had underlying health conditions.
June 17, 20204 yr 11 minutes ago, steins said: Ostao si mi dužan objašenje o prihvatljvosti....:unsure: Ne postoji nikakva potreba da se juri corona free jer je to neizvodljivo, nemoguce. Sam kazes da to ne uspevaju ni mnogo razvijenije zemlje. Ovaj virus ce verovatno biti prisutan duze vreme, ali ce verovatno slabiti vremenom kao i svi respiratorni virusi pa se nece ni posebno testirati na njega. Kao sto je bila pandemija svinjskog gripa 2009. Taj virus, kao i masa drugih virusa, jos uvek postoji ali je on daleko slabiji nego u piku pa se o njemu vise i ne prica. https://en.wikipedia.org/wiki/Swine_influenza#H1N1_virus_pandemic_history Pozdrav! Edited June 17, 20204 yr by Pexa
June 17, 20204 yr U proteklih 7 dana ukupno je registrovana 491 novozaražena osoba, a testirano 32.508 osoba, što daje udeo novozaraženih među testiranima od 1,72%. Pre nedelju dana bilo je 432 aktivna slučaja, a sad je 568. To je porast od 31,5%, što odgovara vremenu dupliranja od 18 dana. Edited June 17, 20204 yr by vememah
June 17, 20204 yr Evo i novog žarišta u Šimanovcima.https://nova.rs/showbiz/korona-usla-u-zadrugu-ucesnici-sa-temperaturom-i-do-39-9/
June 17, 20204 yr default završetak rečenica postao: a nažalost, jedna osoba je preminula. iskreno, glavni argument protiv toga da nameštaju na tog jednog dnevno je da je to suviše providan tip nameštanja naravno da nameštaju. šta su sve (s)lagali, ovo je najmanji problem, naročito 5 dana pred izbore. ne znam ni što se ovolko o tome razglaba (računam i svoj post u to).
June 17, 20204 yr 1 minute ago, Pexa said: Ne postoji nikakva potreba da se juri corona free jer je to neizvodljivo, nemoguce. Sam kazes da to ne uspevaju ni mnogo razvijenije zemlje. Ovaj virus ce verovatno biti prisutan duze vreme, ali ce verovatno slabiti vremenom kao i svi respiratorni virusi pa se nece ni posebno testirati na njega. Kao sto je bila pandemija svinjskog gripa 2009. Taj virus, kao i masa drugih virusa, jos uvek postoji ali je on daleko slabiji nego u piku pa se o njemu vise i ne prica. https://en.wikipedia.org/wiki/Swine_influenza#H1N1_virus_pandemic_history Pozdrav! Neizvodnjivo i nemoguce je moguce na Novom Zelandu? A od virusa koji slabi je danas u Makedoniji umrlo 9 ljudi sto je najvise od pocetka epidemije....
June 17, 20204 yr 2 minutes ago, BarryWhite said: Neizvodnjivo i nemoguce je moguce na Novom Zelandu? A od virusa koji slabi je danas u Makedoniji umrlo 9 ljudi sto je najvise od pocetka epidemije.... to je makedonski virus. srpski slabi.
June 17, 20204 yr 6 minutes ago, Pexa said: Ne postoji nikakva potreba da se juri corona free jer je to neizvodljivo, nemoguce. Sam kazes da to ne uspevaju ni mnogo razvijenije zemlje. Ovaj virus ce verovatno biti prisutan duze vreme, ali ce verovatno slabiti vremenom kao i svi respiratorni virusi pa se nece ni posebno testirati na njega. Kao sto je bila pandemija svinjskog gripa 2009. Taj virus, kao i masa drugih virusa, jos uvek postoji ali je on daleko slabiji nego u piku pa se o njemu vise i ne prica. https://en.wikipedia.org/wiki/Swine_influenza#H1N1_virus_pandemic_history Pozdrav! Bio je to 1 jak pik svinjskog gripa to su 2 dosta slična virusa. kao i svi respiratorni, takoreći.
June 17, 20204 yr 12 minutes ago, Pexa said: Ne postoji nikakva potreba da se juri corona free jer je to neizvodljivo, nemoguce. Sam kazes da to ne uspevaju ni mnogo razvijenije zemlje. Ovaj virus ce verovatno biti prisutan duze vreme, ali ce verovatno slabiti vremenom kao i svi respiratorni virusi pa se nece ni posebno testirati na njega. Kao sto je bila pandemija svinjskog gripa 2009. Taj virus, kao i masa drugih virusa, jos uvek postoji ali je on daleko slabiji nego u piku pa se o njemu vise i ne prica. https://en.wikipedia.org/wiki/Swine_influenza#H1N1_virus_pandemic_history Pozdrav! Pitao sam te šta je konktretno prihvatljivo i nisi mi odgovorio. I nije neizvodljivo, samo je teško jer zahteva gvozdenu disciplinu. Priča o H1N1 je sasvim drugačija i nema gotovo nikakve dodirne tačke sa COVIDom, osim formalnog proglašenja pandemije i uporedjivati ovo je besmisleno. Ovo dalje što pišeš je u domenu čistih spekulacija, ali da se nadamo da ćeš biti u pravu. Bez uvrede, ali kontam da si došao ovde da malo zaludjuješ narod i malo prodaješ pamet. Pusti to. Edited June 17, 20204 yr by steins