June 17, 20204 yr Sad nazvao ove u domu gde mi je keva da zakažem[emoji769] posetu I popričamo malo sa glavnom sestrom.Ja sam, naime hteo da pitam ima li novosti, novih mera ili vraćanje starih oštriji.Ona žena je mnogo ljuta na ove iz ministarstva.Po njenim rečima, oni ne znaju gde biju, hteli bi da nešto menjaju a ovi iz "struke" se bukvalno kriju od bilo kakve odluke.Popizdela je kad joj je ovaj iz ministarstva rekao : " Ajde čujemo se posle 21-22og"Ona mu rekla:Šta bre meni znače izbori nisam ja u izbornoj komisiji...On odgovorio:Ja ti kažem da je to tako, a vi radite šta znate...Na kraju, kaže ona, sve je prebačeno na nas da se odgovornost ne bi zalepila na organe države...Naravno da ja ne uzimam sve ove razgovore zdravo za gotovo, ali su mi indikativni vrlo... ... Shiit has hit the fan
June 17, 20204 yr 59 minutes ago, cartman said: Ja sam lepo napisao da samo juce u Nisu licno znam 4 mlade osobe koje su pozitivne. I to je proverena informacija. zar ti nije sumnjivo i indikativno da nema vise preseka novoobolelih po gradovima? Nisam teoreticar zavere ali meni to smrdi na pokusaj da se sakrije nesto. A sto se tice broja umrlih... Pisao sam o tome dok je otac bio na pulmoloskoj klinici u Nisu da je samo na njegovom spratu (gde inace i nisu najtezi pacjenti na respiratorima) svakog dana bilo po nekoliko preminulih osoba. Dosta bliskih prijatelja su mi lekari koji su radili u Covid centrima i koji kazu da broj preminulih ni priblizno ne odgovara zvanicnim brojevima. Ljudi mogu da veruju u sta god zele i to je njihovo pravo. Ovo vise nije ni nesposobnost drzave da drzi stvari pod kontrolom ni nemogucnost zdravstvenog sistema da se bori sa epidemijom. Ovo je cist bezobrazluk i kriminal koji je usko povezan sa cinjenicom da su izbori u nedelju i da im se kula od karata ozbiljno ljulja (pre svega gledano sa ekonomske strane) tih četvoro mladih koje poznaješ, oni lažu da su pozitivni. a ovi ljudi što su ležali na spratu s tvojim ocem, oni nisu umrli nego su se pravili mrtvi. ti si obmanut pa sad obmanjuješ nas. pozdrav za pexu kona, bućnite se jednom i za mene ne mogu da verujem da se ubeđujete s ovim likovima
June 17, 20204 yr Najpre su lazirali, a sad laziraju do 22og. Jel bilo neke pauze u laziranju? Ne uhvatih kada. Ako se budemo drzali izbora kao razloga, oni ce nastaviti da laziraju i posle 22og. Pa vi vidite... Nikad istinu necemo saznati...
June 17, 20204 yr Zavisi od toga da li istinu uopšte tražiš, a ako je nađeš, tj poveruješ da je to istina, da li znaš šta ćeš dalje. poverovati hroničnom lažovu novu izjavu je već stvar ličnog razuma Edited June 17, 20204 yr by J-♣
June 17, 20204 yr vrhovni pajac laze kako zine, i kad misli da treba, a i iz zabave (jovana znate nashao sam neke pare), ceo drzavni aparat na svim nivoima se krshi i lomi da realizuje svaki izrecheni hir. da sam ja on, zverski bih se zabavljala samo da ih gledam kako izmishljaju kuke i kvake da gazda ne ispadne budala. da, interesuje me veoma komandni lanad izveshtavanja, od vrha do dna, od dana kada je dkt omashila datum pa se izvinjavala, kad su oni debili zarazili cele bolnice da ne bi plashili pacijente maskama i sve to redom shto je bilo, a zaboravilo se praktichno odmah. radoznala sam.sent from bubamoto
June 17, 20204 yr 8 minutes ago, gospa buba said: vrhovni pajac laze kako zine, i kad misli da treba, a i iz zabave (jovana znate nashao sam neke pare), ceo drzavni aparat na svim nivoima se krshi i lomi da realizuje svaki izrecheni hir. da sam ja on, zverski bih se zabavljala samo da ih gledam kako izmishljaju kuke i kvake da gazda ne ispadne budala. Quote "Ranije, u vreme okupacije marinaca, zatvarao se u svoj kabinet da sa zapovednikom desantnih trupa odluči o sudbini otadžbine i svakojake zakone i ukaze potpisivao palcem, jer tada čitati i pisati nije znao, ali kada su ga ponovo ostavili nasamo sa otadžbinom i sopstvenom vlasću, nije sebi trovao krv morama pisanog zakona, nego stade vladati usmenom rečju i prisustvom ličnim u svako doba i na svakom mestu sa prepotopskom škrtoscu dok ga je saletala rulja gubavaca, slepaca i uzetnika koji su vapili so ozdravljenja iz njegove ruke, zatim čopor veleučenih političara i besramnih udvorica koji su ga proglašavali vrhovnim ispravljačem zemljotresa, pomračenja, prestupnih godina i drugih božijih pogrešaka, vukao je po kuci svoja golema stopala poput slona u snegu, izlazeći na kraj sa državnim poslovima isto tako jednostavno kao kad bi naredio maknite mi ova vrata odavde i namestite ih tamo, vrata bi bila maknuta, vratite ih ponovo gde su bila, vracali su ih, usporite sat na tornju, neka ne odzvanja dvanaest tačno u dvanaest nego dva sata docnije kako bi život izgledao duži, usporavali su, bez trunke oklevanja, bez prestanka..." Gabrijel Garsija Markes, "Jesen Patrijarha"
June 17, 20204 yr 33 minutes ago, J-♣ said: Zavisi od toga da li istinu uopšte tražiš, a ako je nađeš, tj poveruješ da je to istina, da li znaš šta ćeš dalje. poverovati hroničnom lažovu novu izjavu je već stvar ličnog razuma Ko ovde pominje hronicnog lazova Vucica osim Caligule koji se i ne racuna? Da li u tom kriznom stabu sedi sve najbolje od struke sto imamo? Ok, fali Radovanovic, ali ni on ne spori ono sto se ovde osporava (ili sam propustio da je doveo u pitanje podatke o broju zarazenih i umrlih?). Da li u tim podacima ima propusta? Naravno da ima iz raznoraznih razloga, ali tvrditi da npr nije 1 umrli nego 10 ili 100 je blago receno nategnuto. Mi ne pricamo o podacima koje iznosi Nesa Slina nego doktori. Ako tipa 10-20 doktora iz tog kriznog staba lazu, ok. Edited June 17, 20204 yr by Pexa
June 17, 20204 yr Ni ti "doktori" na KzŠ se nisu proslavili iznošenjem tačnih podataka, uglavnom su im stavovi i izjave izgledali i zvučali kao titranje kohonesa vođi.
June 17, 20204 yr 9 minutes ago, Pexa said: Ko ovde pominje hronicnog lazova Vucica osim Caligule koji se i ne racuna? Da li u tom kriznom stabu sedi sve najbolje od struke sto imamo? Ok, fali Radovanovic, ali ni on ne spori ono sto se ovde osporava (ili sam propustio da je doveo u pitanje podatke o broju zarazenih i umrlih?). Da li u tim podacima ima propusta? Naravno da ima iz raznoraznih razloga, ali tvrditi da npr nije 1 umrli nego 10 ili 100 je blago receno nategnuto. Mi ne pricamo o podacima koje iznosi Nesa Slina nego doktori. Da da, nategnuto
June 17, 20204 yr 11 minutes ago, Pexa said: Ko ovde pominje hronicnog lazova Vucica osim Caligule koji se i ne racuna? pa ti pominjes kako ga NARAVNO ne volis ALI... Brt nastavi da rovaris, nikakav problem, uzivanje je gledati kako se tobom ovde brise pod. Hefaca je za tebe omanja četka.
June 17, 20204 yr 13 minutes ago, Pexa said: Ko ovde pominje hronicnog lazova Vucica osim Caligule koji se i ne racuna? Da li u tom kriznom stabu sedi sve najbolje od struke sto imamo? Ok, fali Radovanovic, ali ni on ne spori ono sto se ovde osporava (ili sam propustio da je doveo u pitanje podatke o broju zarazenih i umrlih?). Da li u tim podacima ima propusta? Naravno da ima iz raznoraznih razloga, ali tvrditi da npr nije 1 umrli nego 10 ili 100 je blago receno nategnuto. Mi ne pricamo o podacima koje iznosi Nesa Slina nego doktori. Ako tipa 10-20 doktora iz tog kriznog staba lazu, ok. Na čemu zasnivaš mišljenje da doktori iz kriznog štaba iznose tačne podatke, za razliku od npr. Neše Sline? SAmo zato što su doktori? Ovo je baš naivno Svi ti podaci moraju proći kod istog verifikatora.
June 17, 20204 yr 6 minutes ago, Caligula said: pa ti pominjes kako ga NARAVNO ne volis ALI... Brt nastavi da rovaris, nikakav problem, uzivanje je gledati kako se tobom ovde brise pod. Hefaca je za tebe omanja četka. Bilo juce, a vec si zaboravio: On 15.6.2020. at 15:18, Caligula said: Jedan preminuli dnevno je Vuciceva naredba ocigledno. Ako ne "umre" niko zvanicno naci ce se porodica koja ce da povice da lazu. Ovako, svaka porodica misli da je taj njihov jedan usao u statistiku. Ovo je kriminal. Na ovo tvoje ja napisao: "Izvini, ali sa nekim ko izvede ovakvu akrobaciju je vrlo tesko ozbiljno diskutovati. Zbog ovakvih nebuloza sam se naterao da posle toliko godina nesto napisem. Niko od nas ne voli Vucica ali je mnogima mrznja pomutila razum i to pogubno utice na kvalitet i ozbiljnost postova." Tvoj post potvrdjuje moju tvrdnju. Mislim da je Cowboya bilo lakse za svariti. Izgleda da to ide sa godinama...
June 17, 20204 yr I dalje čekamo vagone mrtvih, gomilu ljudi u teškom stanju, zakrčene bolnice, ali nikako da stignu. Stižu samo tvitovi i postovi. A vreme prolazi i prolazi, bio je uskrs pa prvi maj pa otvaranje od juna pa derbi.. Sad će izbori pa exit i tako u nedogled.