June 16, 20204 yr Ma glavni dokaz da vlast frizira podatke od starta je taj što ne objavljuju mesto, vreme, pol, godište preminulih (a mogu i inicijale ali i ne moraju). Zašto ne objave te podatke i pokažu svima da Caligula I njemu slični paranoišu i u svemu vide neku obmanu vlasti?
June 17, 20204 yr Ko bre paranoise? Zar sa ovim balavim kleptomanom treba ista paranoisati? Covek jos kao mali upao u kazan sa laganjem, on i njegovi tako funkcionisu od ujutru do uvece.
June 17, 20204 yr Sasvim je sigurno da lažu i manipulišu podacima i to vrlo nevešto. Da li će 22. da se ovo promeni ili ne, pitanje je pošto i mnoge druge države rade isto. S druge strane Kauboj kao da radi za njih jer s ovim nivoom paranoidne histerije deluje kao da svi koji ne veruju u zvanične podatke nose aluminijumske kapice.
June 17, 20204 yr 6 hours ago, mareeee said: Ma glavni dokaz da vlast frizira podatke od starta je taj što ne objavljuju mesto, vreme, pol, godište preminulih (a mogu i inicijale ali i ne moraju). Zašto ne objave te podatke i pokažu svima da Caligula I njemu slični paranoišu i u svemu vide neku obmanu vlasti? Zato sto se to ne radi. Koliko znam to ne radi niko, a verovatno nije ni dozvoljeno.
June 17, 20204 yr 7 hours ago, vememah said: Ko su svi ovi ljudi ciji se tweetovi objavljuju, posto zdravstveni radnici nisu? Zasto forum koji treba da bude ugledan i relevantan dozvoljava kacenje random tweetova i na taj nacin sam sebe silovito gura na deponiju?
June 17, 20204 yr Ja sam lepo napisao da samo juce u Nisu licno znam 4 mlade osobe koje su pozitivne. I to je proverena informacija. zar ti nije sumnjivo i indikativno da nema vise preseka novoobolelih po gradovima? Nisam teoreticar zavere ali meni to smrdi na pokusaj da se sakrije nesto. A sto se tice broja umrlih... Pisao sam o tome dok je otac bio na pulmoloskoj klinici u Nisu da je samo na njegovom spratu (gde inace i nisu najtezi pacjenti na respiratorima) svakog dana bilo po nekoliko preminulih osoba. Dosta bliskih prijatelja su mi lekari koji su radili u Covid centrima i koji kazu da broj preminulih ni priblizno ne odgovara zvanicnim brojevima. Ljudi mogu da veruju u sta god zele i to je njihovo pravo. Ovo vise nije ni nesposobnost drzave da drzi stvari pod kontrolom ni nemogucnost zdravstvenog sistema da se bori sa epidemijom. Ovo je cist bezobrazluk i kriminal koji je usko povezan sa cinjenicom da su izbori u nedelju i da im se kula od karata ozbiljno ljulja (pre svega gledano sa ekonomske strane)
June 17, 20204 yr 55 minutes ago, Caligula said: Ko bre paranoise? Zar sa ovim balavim kleptomanom treba ista paranoisati? Covek jos kao mali upao u kazan sa laganjem, on i njegovi tako funkcionisu od ujutru do uvece. Zezam se, zar nisi shvatio cinizam
June 17, 20204 yr 34 minutes ago, Pexa said: Ko su svi ovi ljudi ciji se tweetovi objavljuju, posto zdravstveni radnici nisu? Zasto forum koji treba da bude ugledan i relevantan dozvoljava kacenje random tweetova i na taj nacin sam sebe silovito gura na deponiju? Steins je zdravstveni radnik. Kelt je zdravstveni radnik. Eto za pocetak slusaj malo njih. Niko ko je ovde dosao po zadatku nije dugo ostao.
June 17, 20204 yr 35 minutes ago, Pexa said: Zato sto se to ne radi. Koliko znam to ne radi niko, a verovatno nije ni dozvoljeno. Radi se tako i tako trebaju da urade da bi narod poverovao u te njihove izveštaje.
June 17, 20204 yr 30 minutes ago, Mos said: PPP ugledan i relevantan? vazi sto ti ovde citas godinama Pa nema bolje