June 16, 20204 yr 35 minutes ago, Pexa said: Gde je masovna grobnica? Pitaj Nislije koji su cekali da sahrane njihove mrtve po 11 (jedanaest!) dana u piku zaraze. To je mogao da ti kaze ortak iz Nisa, iz prve ruke, ali RTS ti to nije rekao. Zvanicno, u Nisu je umrlo tek par desetina ljudi od KOVIDa, iako je limenih sanduka bilo onoliko. Vrlo je lako manipulisati podacima u Srbiji, mi mozemo samo da nachuljimo ushi i slusamo ljude kojima verujemo (dakle ortaku iz Nisa). I to sto dolazi do usiju se drasticno razlikuje od onog sto gledamo na poselima infektologa i smotri frizura, uparenih rukavica i maski ispod brade. Prosto je neverovatno da ljudi misle da ce ova SNS bolestina koja se uvukla u poslednju soljicu i dzezvu neke kafe kuvarice u Srudulici da zaobidje jednu ovako zajebanu stvar kao sto je pandemija. Pa nismo veverice jebote. Ovaj Hefaca kao nesto vaga, kao trazi zlatnu sredinu - izmedju cega? Izmedju istine i vucicevih lazi? Zajebi bre sa tom demagogijom, nema tu sredine, ne muti vodu sa namerom. Edited June 16, 20204 yr by Caligula
June 16, 20204 yr On 15.6.2020. at 15:18, Caligula said: Jedan preminuli dnevno je Vuciceva naredba ocigledno. Ako ne "umre" niko zvanicno naci ce se porodica koja ce da povice da lazu. Ovako, svaka porodica misli da je taj njihov jedan usao u statistiku. Ovo je kriminal. Izvini, ali sa nekim ko izvede ovakvu akrobaciju je vrlo tesko ozbiljno diskutovati. Zbog ovakvih nebuloza sam se naterao da posle toliko godina nesto napisem. Niko od nas ne voli Vucica ali je mnogima mrznja pomutila razum i to pogubno utice na kvalitet i ozbiljnost postova.
June 16, 20204 yr 23 minutes ago, Pexa said: Izvini, ali sa nekim ko izvede ovakvu akrobaciju je vrlo tesko ozbiljno diskutovati. Zbog ovakvih nebuloza sam se naterao da posle toliko godina nesto napisem. Niko od nas ne voli Vucica ali je mnogima mrznja pomutila razum i to pogubno utice na kvalitet i ozbiljnost postova. Ovo u boldu je uvek znak za uzbunu. Pazi kako pises. Nalupao si se za sve pare u ovih par postova. Sta je ovde akrobacija, ajde objasni. Jedan dnevno je mera. Vec danima. Nije ti cudno? Nije nula, nije dva, jedan redovno? Edited June 16, 20204 yr by Caligula
June 16, 20204 yr 10 minutes ago, hefaca said: Caligula ne mrzi, caligula calgulise najgotivniji lik na forumu Otrovao si se od salame, uzmi malo zelene salate, trazi majonez.
June 16, 20204 yr Nema sanse, neodgovorno se ponasam, korone se ne bojim... I da li mozes da me zamislis krezubog, kako glodjem sendvica? Pa ne bih ti se dopao takav...
June 16, 20204 yr 16 minutes ago, Caligula said: Ovo u boldu je uvek znak za uzbunu. Pazi kako pises. Nalupao si se za sve pare u ovih par postova. Sta je ovde akrobacija, ajde objasni. Jedan dnevno je mera. Vec danima. Nije ti cudno? Nije nula, nije dva, jedan redovno? Krece lov na vestice, ocekivao sam i ranije... Vec danima je jedan ili nula. Eh, gde su ti srecni dani kad je bilo devet
June 16, 20204 yr 16 minutes ago, hefaca said: Nema sanse, neodgovorno se ponasam, korone se ne bojim... Ma ne skreci sa teme, vrati se na ono sto si nalupao za Vucica. Jadno. 2 minutes ago, Pexa said: Krece lov na vestice, ocekivao sam i ranije... Vec danima je jedan ili nula. Eh, gde su ti srecni dani kad je bilo devet Izbori brt mora balavi sebi da legalizuje jos cetiri godine mamutske kradje. Stotine da umiru sakrio bi, pa taj je lobanju nosio na dzipu dok se vozio po Palama. Zlocinac. Aj sad ti kako je sve super.
June 16, 20204 yr Quote Muškarac star 62 godina preminuo je danas u šabačkoj Opštoj bolnici „Dr Laza K. Lazarević“, a kod njega je nakon smrti utvređno da je imao i korona virus, rečeno je danas na pres konferenciji u Šapcu. Tačan uzrok smrti, međutim, u ovom trenutku se ne zna. Međutim, tokom dana, epidemilog Darija Kisić Tepavčević, a zatim i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na dve odvojene pres koferencije, rekli su da nema potvrde da ovaj pacijent imao korona virus. Oni su otvoreno smanjivali brojeve, al to je bilo pre 2.5 meseca, ko bi se toga setio
June 16, 20204 yr Da izađu sa brojem preminulih od zaraženih, bez obzira na uzrok. Da nastave sa objavljivanjem broja zaraženih po gradovima. O preminulima među hroničnim bolesnicima, koji su koletarerna šteta, drugi put. Nedavno mi je preminula bliska rođaka, hronični bolesnik, testirana i negativna na koronu, a ipak posredno umrla ne od nje, već zbog nje.
June 16, 20204 yr 9 minutes ago, Caligula said: Ma ne skreci sa teme, vrati se na ono sto si nalupao za Vucica. Jadno Sjajno mi je to kako su sendvici tema, samo kad nema argumenata. Kad istom merom uzvratim, to je skretanje sa teme. Lozis se cim mi post ugledas. Ne vidim da iko spori da je samo 250 preminulih imalo koronu, kao sto nisu zarazeni samo oni koji su pozitivni na testu. Isto tako mozda od neko od ovih 250 ne bi poziveo dan, dva... Grozno je pricati o ovakvoj statistici, jednako kao sto je grozno optuziti nadlezne da smanjuju broj smrtnih slucajeva za 2, 5, 10... Samo zato sto je sumnjiv broj 1 ili sto su izbori...
June 16, 20204 yr Zbog cega se tacno zgrazavate? (Pexu i ne citam, pa ne garantujem) Zato sto imam utisak da nije preminulo mnogo vise od ovoga sto javljaju i sto mislim da bolnice nisu (jos uvek) prepune? Al to je to... Sendvic, Vucic, laz... Djilas, Solak, Jeremic
June 16, 20204 yr 21 minutes ago, dvb-t manijak said: Da izađu sa brojem preminulih od zaraženih, bez obzira na uzrok. Da nastave sa objavljivanjem broja zaraženih po gradovima. O preminulima među hroničnim bolesnicima, koji su koletarerna šteta, drugi put. Nedavno mi je preminula bliska rođaka, hronični bolesnik, testirana i negativna na koronu, a ipak posredno umrla ne od nje, već zbog nje. sauchesce druze, to nije trebalo da se desi, sve i da bi zivela samo 3 dana duze. mi ne smemo da odluchujemo na taj nachin i iz chistog hira chija 3 dana su manje vredna.