June 15, 20204 yr Sektaši zvani "ljetujemo u Grčkoj" su u dobroj mjeri ludi ko konji, na FB ih pratim, to dreždi po čitav dan i gleda grčke vijesti da vidi kakvu će odluku donijeti njihov ministar turizma i Vlada. Kapiram da su sad spremili masovni harakiri, a možda i na ulicu izađu.
June 15, 20204 yr 1 hour ago, hefaca said: A koliko njih umre u danima kad niko ne umire? Previse da bi se objavilo u dnevniku. Privezan za respirator obicno umre od bubrega, tromboze, sepse, infarkta, popustanja srca, aritmija, ... nikako od upale pluca to sto je privezan za respirator se ne uzima u obzir jebiga, "komorbiditet" da je covek postao bi clan UO SNSa. Edited June 15, 20204 yr by Caligula
June 15, 20204 yr 57 novozaraženo (1,12% testiranih) 5085 testirano 1 preminulo 15 na respiratoru (=) 551 aktivnih (+6, tj. +1,1%)
June 15, 20204 yr Kad je broj pacijenata na respiratoru 19.5, dakle pre 4 nedelje, prvi put pao na 15, u Srbiji je bilo 234 umrlih. Sad ih je 255, za 21 više, a broj na respiratoru je ponovo 15. Toliko o tome da je virus slab. U jednom trenutku, broj na respiratoru se bio spustio na svega 8 (29.5), ali ne zadugo. Edited June 15, 20204 yr by vememah
June 15, 20204 yr nezvanično, svodi se neka statistika u zemunskoj bolnici, ispada je samo tamo preminulo oko 180... na VMA se zahuktava kao i na infektivnoj... sve u svemu, nije dobro
June 15, 20204 yr Sa Vox92 foruma: Quote Kazu pticice da ce 26.6. ponovo biti aktivirane odredjene mere ako stanje ostane nepromenjeno sto se tice broja zarazenih. Ukoliko dodje do jos veceg porasta onda ranije. Edited June 15, 20204 yr by vememah
June 15, 20204 yr Just now, vememah said: Sa Vox92 foruma: Pa, dobro, svi znamo da se sustinski mere vracaju 22. juna, samo je pitanje koliko ce odluka vremenski biti udaljena od tog datuma kako bi ispalo da ceo ovaj galimatijas nema veze sa izborima.
June 15, 20204 yr Author Mere mogu biti i obavezno nosenje maski svuda i na svakom mestu, a moze i policijski cas bez vanrednog stanja... tj da uvedu vanrednu situaciju, kao kod poplava, recimo. Zavisi koliko priznaju da se povecao broj zarazenih.
June 15, 20204 yr ja sam sad isto chula 26,.skoro pa nishta pre chetvrtka dusho, da stignu kutije, da izbroje, da u chetvrtak rik izadje i neshto kaze i u petak smo zavrshili,.pobedili, ali ne mozemo time da se bavimo,.jer korona i izgibe nam narod. i onda meseci upravljanja dekretima, cedjenje kinte bez tendera i sve shto je vec bilo. sent from bubamoto
June 15, 20204 yr Quote Svetlana NS 15.06.2020 • 11:04 Jesmo li glupi Sad su jako obazrivi u izjavama zbog izbora, malo će zaoštriti izjave naleto zbog turizma, a ujesen kreće panika, bolesni, mrtvi u velikom broju itd, da bi nam stigao spas u vidu vakcina. I narod će pohrliti ko stoka na pojilo. ma sve je to zbog vakcinacije
June 15, 20204 yr Kod mene na poslu se ponavlja imbecilnost pojedinca. Jak i kurčevit momak, koga smo zaposlili po partijskoj liniji prošle jeseni, bio je na poslu celu prošlu nedelju iako se nije osećao baš sjajno, u petak je došao sa temperaturom. Saznajemo da je imao i proliv od simptoma. Konačno , danas odlazi na testiranje. Mi ostali da se nadamo najboljem.
June 15, 20204 yr 46 minutes ago, Kelt said: nezvanično, svodi se neka statistika u zemunskoj bolnici, ispada je samo tamo preminulo oko 180... na VMA se zahuktava kao i na infektivnoj... sve u svemu, nije dobro nezvanicno, povecao se itekako broj na KCV ali ljude generalno zabole paja. to vracanje mera sto je vememah preneo, to ce biti uber interesantno. em propada ljudima Grcka(ako mislite kako je to nebitno, grdno se varate), em ce ekonomija da trpi... pa pasce mu vlada pre nego je formira... bice maximalno fingiranje brojeva, osim ako ne odemo bas u picku materinu i pocnemo da imamo 500 novih slucajeva dnevno
June 15, 20204 yr 11 minutes ago, Arkadija said: Kod mene na poslu se ponavlja imbecilnost pojedinca. Jak i kurčevit momak, koga smo zaposlili po partijskoj liniji prošle jeseni, bio je na poslu celu prošlu nedelju iako se nije osećao baš sjajno, u petak je došao sa temperaturom. Saznajemo da je imao i proliv od simptoma. Konačno , danas odlazi na testiranje. Mi ostali da se nadamo najboljem. Ti iz SNSa su radoholicari jbg, ne fermaju bolovanje Ono sto mozes ukrasti danas, ne ostavljaj za sutra Edited June 15, 20204 yr by Caligula
June 15, 20204 yr 35 minutes ago, freakns said: nezvanicno, povecao se itekako broj na KCV Eno vest na 021 : 25 zaraženih , jedan kriticno,u kućnoj izolaciji 65 a nedelju dana pre bilo duplo manje u izolaciji