Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, theanswer said:

Ma bilo bi super ako bi virus mutirao da ubija i mlađe, baš bi bilo jebeno zanimljivo. 

da dodam, kao da to već nije radio

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

8 hours ago, Sammael said:

Izuzetno malo uzoraka, zašto?

Jer izbori.

8 hours ago, arkonada said:

Bilo bi zanimljivo videti kada bi virus mutira i da pogađa i mlađe kako bi koka drugačije pevala...

Virus kao da je pravljen da ljude boli kurac. Virus koji potencira sebicluk. Inace Spanska groznica je gadjala decu i ljude u punoj snazi, a imala je slicnu stopu smrtnosti. U drugom talasu bila je smrtonosnija

Edited by Caligula

9 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Jer izbori.

Očigledno će ti biti veličanstvena pobeda ali čega - zdravog razuma.Upregli su čak i usranog Noleta,o fudbalerima da ne pričam.Zato se manje u testira, zato nema podataka za gradove,zato su hiljade izlečene u roku od tri dana.Ko bi izašao na izbore u BG i ostalim gradovima kad bi se potvrdilo da možda 2/3 novih slučajeva otpada na BG? Ionako će biti mala izlaznost, ne treba im još korona.Rizik od širenja korone je sa te tačke gledišta miniran u odnosu na propale izbore

kaže mi hanuma malopre da je pročitala na NS Mamikama da izgleda Grci ne puštaju Srbe i Makedonce preko grane. Da su se valjda predomislili i odložili to za 1. jul

jel to istina ili mamike opet bulazne?

pa objavili su da puštavu večeras od 23h, ali ovi naši pohrlili pre

57 od 5085

1 preminula

Grci zadrzali neke naše na granici sa Bugarskom i rekli im da Srbe pustaju u Grcku tek od 1.jula

tako izgleda, ima ljajiceva izjava ne nekoliko sajtova.

Jedan preminuli dnevno je Vuciceva naredba ocigledno.

Ako ne "umre" niko zvanicno naci ce se porodica koja ce da povice da lazu. Ovako, svaka porodica misli da je taj njihov jedan usao u statistiku.

Ovo je kriminal.

Edited by Caligula

A koliko njih umre u danima kad niko ne umire? 

• Author

Previse

1 hour ago, Arkadija said:

Grci zadrzali neke naše na granici sa Bugarskom i rekli im da Srbe pustaju u Grcku tek od 1.jula

tj na posmatranju smo do 1.jula, tek onda će odlučiti šta sa nama. (a tada će produžiti trenutno stanje, jer se ništa promeniti neće)

"Krenuli smo u Grčku preko Bugarske, preko Bugarske smo prošli sasvim normalno, čim smo došli na grčku granicu, tu su nas zaustavili, uzeli su nam dokumente i rekli da se isključimo sa glavnog prelaza, ima nas ovde sigurno jedno pedesetak sa porodicama, tu ima i male dece, rekli su da ne možemo da prođemo zato što su čuli da je u Srbiji, tj. u Beogradu povećan broj zaraženih i da ne primaju srpske državljane sve do prvog jula", rekla je za N1 državljanka Srbije Dragana Bjelić.

Hoćemo li i na Grke drvlje i kamenje kao na Crnogorce ili Grke i dalje volimo kao bratski narod?

Ma šta je ovo, niko nas ne voli, čak ni braća, a tako smo super...Jebiga ljudi, izgleda da nećete biti prvi sa slikama na društvenim mrežama kako vas zabole za koronu i da ste na moru, neke druge ipak malo i zabole. A za ove što su poveli i malu decu u prvim satima, teško je bilo šta i reći i sada još kuka, kome i zašto, zato što ste glupi možda

Background Picker
Customize Layout