Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ne znam samo ko će od izvođača dolaziti na Exit u doba corone.

No, spice must flow:fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Marko Nastić celodnevni set :ph34r:

Edited by napadaj

kad je nolo uspeo da nađe par tenisača za turnir, onda će se naći i neki muzičar koji će da dođe.

exit treba da bude u avgustu? do tada ga mogu otkazati 50 puta. đe je avgust bre, do tad ko živ ko mrtav.

to nije vise exit, nije vec neko vreme al sada bas nije, mogli bi da odustanu od 2.0 u nazivu

• Author

Exit,. Guca, Beer fest i jos jedan muzicki festival u BG su najavljeni za avgust... Pa Nisvil, mozda i Gitarijada

1 hour ago, Caligula said:

:isuse:

jebote.

Njihovo je pravo da se useru u zivot medicinskim radnicima koji treba da obigravaju oko njih nedeljama i rizikuju da se i sami zaraze, njihovo pravo je da sire zarazu i ubijaju druge, njihovo je pravo... šta tačno?

Da je prva epidemija u istoriji sveta mozda bih i razumeo ovaj ... hm ... post. Ovako, znamo iz iskustva da su se ljudi u prethodnim epidemijama trudili da zarazu obuzdaju, narocito ako se ovoliko umire.

Imas pravo da se stitis od zaraze. Imas pravo da ne ides na posao. Kao sto drugi imaju pravo da igraju tenis, fudbal, drze koncert. Imas pravo da ides nocu u hipermarket.

I mi smo se trudili da je obuzdamo, ta strategija je dala rezultate ili nije, zavisi kako gledas, sad se radi drugacije. Sto bi reko Palma, sedi u svoja cetir zida i hm... pisi po forumu.

• Author

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji su u poslednja 24h testirana 1.802 uzorka, od čega je 59 pozitivnih, a virus je nažalost odneo još jedan život. 

Broj zaraženih nešto je manji u odnosu na jučerašnjih 76.

Ne idem još uvek na masovne događaje, ako izuzmem jednu projekciju filma na otvorenom gde jeste bilo dosta ljudi ali solidan razmak i nije bilo kontakta. Pozvan sam na neki rođendan 20.6. i još razmišljam da li da idem.

Još se nisam ni sa kim grlio i ljubio, rukujem se samo s bliskim ljudima za koje znam da održavaju dobru higijenu. Nosim i dalje masku u supermarketu. Idem par puta nedeljno u kancelariju, održavam i tamo kao neki razmak. U utorak idem za NS da držim live prezentaciju pred potencijalnim klijentima, oni nisu hteli da bude online nego su čekali da "prođe" korona i da se održi live.

1 minute ago, Milosh76 said:

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji su u poslednja 24h testirana 1.802 uzorka, od čega je 59 pozitivnih, a virus je nažalost odneo još jedan život. 

Broj zaraženih nešto je manji u odnosu na jučerašnjih 76.

Izuzetno malo uzoraka, zašto?

7 minutes ago, hefaca said:

Imas pravo da se stitis od zaraze. Imas pravo da ne ides na posao. Kao sto drugi imaju pravo da igraju tenis, fudbal, drze koncert. Imas pravo da ides nocu u hipermarket.

Važi, samo ako ti prihvatiš pravo lekara i bolnice da tebe ili nekog tvog bliskog ne prime u bolnicu jer nema mesta i nema ko da ih leči, jer su lekari svi zauzeti.

2 minutes ago, Tihajeza said:

Važi, samo ako ti prihvatiš pravo lekara i bolnice da tebe ili nekog tvog bliskog ne prime u bolnicu jer nema mesta i nema ko da ih leči, jer su lekari svi zauzeti.

To se podrazumeva pod uslovom da postoje propisane mere koje regulišu ponašanje. Pošto ne postoje, onda... jbg. Ili da i bilo ko ko je išao GSPom nema pravo na lečenje?

Svako ima pravo da se kreće,

I da bude kreten.

59 od 1802

1 preminuli

3%

Background Picker
Customize Layout