Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Anonymous said:

Kažu da je na turniru na Dorćolu bio veći haos nego onomad na derbiju.

Turnir traje.

Upravo gledam . Tribine solidno popunjene. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Kakav turnir?

Derbi, teniski turniri, splavovi, izbori, nastaviti niz. What could possibly go wrong?

Nolov, Corona open

i-Lk9l-La-HR0c-Dov-L29j-ZG4u-ZXUva-W1h-Z

Ovaj mi priča da je ispred bilo grdilo, skupilo se pola grada.

jesu oni normalni???

sent from bubamoto

Dobro mora sport malo da ljudi ne poumiru od negledanja lopte i loptice

1 minute ago, gospa buba said:

jesu oni normalni???

sent from bubamoto

Nemoj tako , džumandži nam je tamo večeras.

Sad videh dve gospođe sa maskama, u publici. Većinski je publika mlađa, a njih zabole 

Tek sad se vidi koliko su ovi "mi smo struka i držimo se samo svoje struke" epidemiolozi morali da imaju u timu nekog socijalnog ili klasičnog psihologa, koliko je to njihovo moglo samo jednokratno da se sprovede, ovo sad na staro neće vratiti niko, jedino da ponovo uvode policijske časove (btw. nikad više vozila pod rotacijom, što murije, što kombija murijaških, što hitne pomoći) sa pucanjem na one koji prekrše, duh je izašao iz boce, nema šanse vratiti sve u tor. 

Nolo pre 2 meseca:

Svojim primerom on svakodnevno pokazuje ljudima da treba da ostanu kod kuće, ali to stalno ponavlja i majci. Dijana je pre par godina operisana, bliži se šezdesetim i Novak se brine da ne zakači opasan virus kojim je u svetu zaraženo više od pola miliona ljudi.

Jako su inteligentni organizatori i gledaoci.:rolleyes:

Krajinović igra za sve pare.

Ne može mu Konrad ništa :fantom:.

Sedite kod kuce i uzivajte... 

Jel vas neko tera da idete na derbi i andrija tur? 

Hvala ti ko bratu, nismo znali.

Muka je što će taj sa derbija ili turnira sutra da mi uđe u samoposlugu.

Obuci skafander... Dezinfikuj sve sto kupis. A ako radis u samoposlugi, ondak promeni poso. 

Prihvatite realnos.

Background Picker
Customize Layout