Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

43 minutes ago, vememah said:

76 novozaraženo (2,28% testiranih)
3328 testirano
1 preminulo
15 na respiratoru (+1)
533 aktivnih (+21, tj. +4,1%)

Nemam dokaze, imam jak osećaj da spinuju.

Kako više ne objavljuju rezultate po gradovima, problem mi je da utvrdim da li su pojedinačne informacije koje imam iz pojedinih gradova samo izolovana žarišta, ili opšta pojava.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

evo, sad dobila redovnu poruku od zzjz o stanju u regionu - čak 8 novih u sjenici od juce. ne secam se tolikog broja potvrdjenih novih slucajeva ni u jednom gradu  u zlatiborskom regionu, od pocetka izvestavanja.

U lokalnom Lidlu smo ja i sestra danas bili medju retkima sa maskom. Osoblje naravno nosi iste, no koliko je narod generalno neodgovoran, to je neverovatno. Ja recimo ne podnosim rukavice, no kada dodjem kuci, operem ruke sapunom polako, zatim i lice, pa ponovo ruke.

Edited by Miljenko

2 hours ago, dvb-t manijak said:

Nemam dokaze, imam jak osećaj da spinuju.

Kako više ne objavljuju rezultate po gradovima, problem mi je da utvrdim da li su pojedinačne informacije koje imam iz pojedinih gradova samo izolovana žarišta, ili opšta pojava.

umesto da zatvaramo epidemiju kao slovenci i hrvati, mi smo joj napredno dali vetar u ledja.ne mogu ni da zamislim septembar - oktobar

Ne objavljuju brojeve po gradovima da se ne bismo opustili. :dry:

Danas sam bio u nabavci i bio sam jedan od retkih sa maskom, rekao bih i jedini sa rukavicama. Cak ni sve prodavacice u marketu Leon, gde sam bio, ne nose maske, a isto je i na pijaci - korona ponizena, ne zna sta ce sa sobom od bezspomocnosti. Ne moze vise ni da nas zaplasi.

Igra se derbi, igra se tenis, grle se ljube, rukuju, guzve u gradskom prevozu, mnogi bez maski, gotovo niko sa rukavicama (silom prilika sam morao da ucestvujem u jednoj voznji)...ne vidim sta bi moglo poci po zlu.

48 minutes ago, Nesh said:

Ne objavljuju brojeve po gradovima da se ne bismo opustili. :dry:

Danas sam bio u nabavci i bio sam jedan od retkih sa maskom, rekao bih i jedini sa rukavicama. Cak ni sve prodavacice u marketu Leon, gde sam bio, ne nose maske, a isto je i na pijaci - korona ponizena, ne zna sta ce sa sobom od bezspomocnosti. Ne moze vise ni da nas zaplasi.

Igra se derbi, igra se tenis, grle se ljube, rukuju, guzve u gradskom prevozu, mnogi bez maski, gotovo niko sa rukavicama (silom prilika sam morao da ucestvujem u jednoj voznji)...ne vidim sta bi moglo poci po zlu.

a ja u lidlu jedina sa maskom i to ne samo da sam imala jednu, nego dve maske nabudžila :D

jbg, mene je strah zbog muža, ne smem da se zezam, u prevoz ne ulazim, može mi se

nego živi nismo šta ćemo sa jednom svadbom koja je zakazana za avgust :sad:

a nije jednostavno za otkazivanje, opasna porodična obaveza

2 hours ago, Aleksija said:

evo, sad dobila redovnu poruku od zzjz o stanju u regionu - čak 8 novih u sjenici od juce. ne secam se tolikog broja potvrdjenih novih slucajeva ni u jednom gradu  u zlatiborskom regionu, od pocetka izvestavanja.

Brat trebalo da ide službeno u Tutun i Sjenicu nekoliko dana , odloženo na neodredjeno

video se jutros sa jednom koleginicom, infektivna klinika navodno puna, i to sa težim slučajevima, u heliant softveru zabranjeno testiranje kontakata na covid, forsira se da ljudi sami plaćaju test

Ajd I ovde, danas bio do doma kod keve, ne mogu se oteti utisku da smo kao država i društvo mogli ovakva "viđanja" organizovati ranije.
No jasno je da ova država, institucije ne mogu sprovesti nikakve "sofisticirane mere" nego samo "zamandali" i "otvori"...
Iz priče sa sestrama i soc radnicom zaključio sam da je komunikacija sa ministarstva vrlo loša...
Samo je bitno da se spere odgovornost..

... Shiit has hit the fan

Sa foruma Vox92:

Nego, ja sam se samoinicijativno testirao još u sredu, zbog ljudi sa kojima sam bio u kontaktu, i dalje nisam dobio rezultate.

video se jutros sa jednom koleginicom, infektivna klinika navodno puna, i to sa težim slučajevima, u heliant softveru zabranjeno testiranje kontakata na covid, forsira se da ljudi sami plaćaju test

jel to taj softver koji je juche u domu zdravlja vrishtao da ne prepoznaje broj telefona osiguranika, a danas da je osiguranje isteklo. isteklo blink.png

sent from bubamoto

I moja sestra, koja je provela april i maj kao lekar u jednoj od covid bolnica kaže da je u to vreme ispred Infektivne čekalo 30-50 ljudi svako jutro, zatim se zaista smanjilo na 0, sada već danima viđa dvadesetak ljudi svako jutro (radi u KC).

Kažu da je na turniru na Dorćolu bio veći haos nego onomad na derbiju.

Background Picker
Customize Layout