Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

A ko su onih 5000 sto testiraju dnevno? Nista mi vise nije jasno.

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Verovatno tu ima dosta onih koji plate 6000 din jer su znatizeljni ili ce da lete u inostranstvo?
Mozda u to broje i ove koji rade seroloske testove
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Banje su pocele sa radom, i za odlazak se trazi test koji nije stariji od 72 sata.

• Author

Za odlazak u Banju se trazi test? daj neki detaljniji info ili link sa tom preporukom/odlukom

Pre deset dana si u Medigroup mogao ući bez maske, juče ne.

Samo priča od rođake koja treba da ide u banju ovih dana...nazvali su je 5 dana pre termina, i rekli da joj treba negativan test, ne stariji od 72 časa. Onda su počela zezanja - treba vam test na antitela; ne, treba vam pravi test; da, treba vam pravi test ali ne treba da ga platite pošto je razlog odlazak u banju; ne, morate da platite, ko vam je to rekao...

:wacko:

Tako da je uradila test na antitela koji je dovoljan, iz banje su odobrili a kojim odlukama/preporukama je to pokriveno, ko zna. Mnogo je mlađa od 65 godina, pa računam da to važi za sve, što je u redu.

@Milosh76

A ko su onih 5000 sto testiraju dnevno? Nista mi vise nije jasno.

koji ulaze.u bolnice na lechenje.

sent from bubamoto

Znaci da u nasu dnevnu statistiku testiranih ulazi ogromna vecina ljudi za koje se i pretpostavlja da nisu pozitivni, vec im treba potvrda za neke njihove potrebe, a oni koji su moguce zarazeni treba da ispune stroge kriterijume da bi bili testirani.

3 minutes ago, San Epifanio said:

Znaci da u nasu dnevnu statistiku testiranih ulazi ogromna vecina ljudi za koje se i pretpostavlja da nisu pozitivni, vec im treba potvrda za neke njihove potrebe

...znachi.

Dete od 3 godine ide na operaciju preponske kile,obevezan je covid19 test ne stariji od 72h,a testiraju se i roditelji.I sve je to deo "5000" statistike.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

U unutrašnjosti sam Vojvodine, niko živ masku ne nosi. Ubosni mnogo veća disciplina.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Virusologinja na Medicinskom fakultetu u Beogradu Ana Banko kaže da zasad ne postoji studija koja dokazuje bilo kakvu promjenu novog korona virusa, pa ni to da mu je opala virulentnost.

76 novozaraženo (2,28% testiranih)
3328 testirano
1 preminulo
15 na respiratoru (+1)
533 aktivnih (+21, tj. +4,1%)

Mozzart Sport objavio da su stigli rezultati za Brđane i da su negativni.

Background Picker
Customize Layout