June 13, 20204 yr A ko su onih 5000 sto testiraju dnevno? Nista mi vise nije jasno.Послато са SM-J610FN помоћу ТапатокаVerovatno tu ima dosta onih koji plate 6000 din jer su znatizeljni ili ce da lete u inostranstvo? Mozda u to broje i ove koji rade seroloske testove
June 13, 20204 yr Author Za odlazak u Banju se trazi test? daj neki detaljniji info ili link sa tom preporukom/odlukom
June 13, 20204 yr Samo priča od rođake koja treba da ide u banju ovih dana...nazvali su je 5 dana pre termina, i rekli da joj treba negativan test, ne stariji od 72 časa. Onda su počela zezanja - treba vam test na antitela; ne, treba vam pravi test; da, treba vam pravi test ali ne treba da ga platite pošto je razlog odlazak u banju; ne, morate da platite, ko vam je to rekao... Tako da je uradila test na antitela koji je dovoljan, iz banje su odobrili a kojim odlukama/preporukama je to pokriveno, ko zna. Mnogo je mlađa od 65 godina, pa računam da to važi za sve, što je u redu. @Milosh76
June 13, 20204 yr A ko su onih 5000 sto testiraju dnevno? Nista mi vise nije jasno.Послато са SM-J610FN помоћу Тапатокаkoji ulaze.u bolnice na lechenje.sent from bubamoto
June 13, 20204 yr Znaci da u nasu dnevnu statistiku testiranih ulazi ogromna vecina ljudi za koje se i pretpostavlja da nisu pozitivni, vec im treba potvrda za neke njihove potrebe, a oni koji su moguce zarazeni treba da ispune stroge kriterijume da bi bili testirani. Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока
June 13, 20204 yr 3 minutes ago, San Epifanio said: Znaci da u nasu dnevnu statistiku testiranih ulazi ogromna vecina ljudi za koje se i pretpostavlja da nisu pozitivni, vec im treba potvrda za neke njihove potrebe ...znachi.
June 13, 20204 yr Dete od 3 godine ide na operaciju preponske kile,obevezan je covid19 test ne stariji od 72h,a testiraju se i roditelji.I sve je to deo "5000" statistike.Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
June 13, 20204 yr U unutrašnjosti sam Vojvodine, niko živ masku ne nosi. Ubosni mnogo veća disciplina. Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
June 13, 20204 yr Virusologinja na Medicinskom fakultetu u Beogradu Ana Banko kaže da zasad ne postoji studija koja dokazuje bilo kakvu promjenu novog korona virusa, pa ni to da mu je opala virulentnost.
June 13, 20204 yr 76 novozaraženo (2,28% testiranih) 3328 testirano 1 preminulo 15 na respiratoru (+1) 533 aktivnih (+21, tj. +4,1%)