Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Upravo zvao BioMedica laboratoriju da proverim da li rade test za antitela za koronu pošto ga nisam video na sajtu. Odgovor: nažalost, radili smo danas do 11, posle toga nam je zabranjeno. Zašto? Moraćete da pitate državu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

hihi

Ni ovo se više ne ažurira.

COVID-19 – Дневни извештај Института за јавно здравље Србије о зараженим лицима на територији Републике Србије

Скуп података садржи ресурсе о:
полу, старости, општини пребивалишта особа које су заражене са временском одредницом
Резултати који се налазе у сету података уписани су у периоду од 15.04.2020 14:00:00 до 10.06.2020 у 14:00:00

https://data.gov.rs/sr/datasets/covid-19-dnevni-izveshtaj-instituta-za-javno-zdravlje-srbije-o-zarazhenim-litsima-na-teritoriji-republike-srbije/

Čitao danas da francuzi počeli da treniraju pse da otkrivaju ko je pozitivan na covid, i to neka "kao ozbiljna" novina. Tačnost pogodaka kuca oko 95%. Cenim ako sam ja pročitao vest za par dana očekujte da vas na ulazima u opštinu njuška neki policijski ker

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

2 hours ago, vememah said:

Ako su Španci prestali da upisuju umrle, što ne bi mi zaražene po gradovima.

Inače kod nas je praktično obustavljeno testiranje iz epidemioloških razloga. Ne znam da li ovih drugih zaista ima 4-5000 koliko napišu da je testirano.

4 minutes ago, Jozef K. said:

Inače kod nas je praktično obustavljeno testiranje iz epidemioloških razloga.

Kako to misliš ? Uopšte ne razumem šta ovo znači.

Kriterijumi za testiranje su vraćeni kao na početku epidemije. 

57 minutes ago, Jozef K. said:

Ako su Španci prestali da upisuju umrle, što ne bi mi zaražene po gradovima.

Tako je, nađimo najveće govnare kad god možemo i ugledajmo se na njih. To je pravi recept.

nama javljeno sinoć da ne dolazimo do daljnjeg u kancelarije, jer je potvrđen jedan slučaj u zgradi. u pitanju je Belgrade Office Park. izgleda da je u pitanju firma Mera, ruski IT outsource. e sad, vesti brzo cure jer se ljudi između firmi poznaju, pa mi moji malopre javili da ih navodno već ima 7 potvrđenih ali da ne sme da se objavi. ko bi ga znao da li je to baš tačno.

sa potpuno druge strane sam čujem juče i da neke filijale AIK banke, ili možda i centralu (??) zatvaraju zbog nemalog broja zaraženih. prijatelj prijatelja radi tamo. za koliko kupio za toliko prodajem ovde.

ne znam šta da mislim, sa suviše strana iz okruženja čujem za slučajeve. i to mi onda zvaničnu cifru i potpuno obesmišljava, jer nemoguća da baš toliko slučajeva na neki način su u mom okruženju. al opet, ogromna većina tih informacija su ne baš sa kredibilitetom nego ta prijatelj prijatelja varijanta. tako da ne mogu baš konkretan zaključak da donesem.

On 11.6.2020. at 14:47, Conspirator said:

Krizni štab je najodgovorniji za ovo jer su dozvolili da im se Vučić posere po svakoj odluci, a nisu uveli ni jednu obavezujuću meru koja bi možda mogla držati virus pod kontrolom bar do jeseni. Sve se svelo na jebene preporuke i kukanje na pogrešne ljude preko društvenih mreža.

+1

Slažem se milion posto, a i sa ostatkom posta -nisam citirala sve. 

U tom Kriznom štabu sedi valjda još neko pored Kisićke, Kona, Jankovića i Nestorovića.. Oni gostuju u svim mogućim emisijama sns televizija.

Zašto neko od njih nije napravio spot o važnosti nošenja maski i rukavica? Zašto nema na svim mestima flajera o svemu tome, kako se maske nose i gde ( da li su potrebne i na otvorenom, na manje prometnoj ulici npr )..

ON krši Ustav na svakom koraku..on je protivustavno uveo vanredno stanje, protivustavno nastavio izborni ciklus..on može opet da uvede vanredno stanje..

Ali bi sada moglo to da izgleda drugačije- da nema one šizofrene mere da penzioneri kupuju noću- npr. 

Videćemo..situacija nije nimalo ružičasta..u Beogradu je 45 zaraženo a prati se 250 kontakata ( Konova izjava portalu Mondo rs )..  

2 hours ago, Svarog said:

ne znam šta da mislim, sa suviše strana iz okruženja čujem za slučajeve. i to mi onda zvaničnu cifru i potpuno obesmišljava, jer nemoguća da baš toliko slučajeva na neki način su u mom okruženju. al opet, ogromna većina tih informacija su ne baš sa kredibilitetom nego ta prijatelj prijatelja varijanta. tako da ne mogu baš konkretan zaključak da donesem.

Lici na oluju bez simptoma, cujem da je bio sef na televiziji, po njemu se dosta sazna, da li je pominjao izbore i oprez ili ne, verovatno ne, samo, ne bih se kladio da ce izlaznost biti ona planirana

Nestvarno je da radimo izbore, bas je ludo i ova eu mafija cuti, nista

Edited by villiem

9 hours ago, vememah said:

Tako je, nađimo najveće govnare kad god možemo i ugledajmo se na njih. To je pravi recept.

Bio sam ironičan. Uvek sam za istinu, ma kakva da je ona. 

Inače uvek su mi Španci bili cigani, ali ovako da preseku mi je jednako fascinantno kao i ovi naši od suludog zaključavanja po nekoliko dana do može sveee u dve nedelje. Očigledno da su sve mere po meri jednog čoveka.

meni je ludilo i shto smeju makar da kazu da im je zabranjeno, pa tim rechima.

sent from bubamoto

A ko su onih 5000 sto testiraju dnevno? Nista mi vise nije jasno.

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Background Picker
Customize Layout