Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Znam 3 firme koje se vracaju na rad od kuce, moja je jedna od njih. 

Ja 5 banki ne dajem na sve ovo, ali eto ako nekome znaci stanje na terenu, navodno uopste nije obecavajuce.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

33 minutes ago, Krcun said:

Znam 3 firme koje se vracaju na rad od kuce, moja je jedna od njih. 

Ja 5 banki ne dajem na sve ovo, ali eto ako nekome znaci stanje na terenu, navodno uopste nije obecavajuce.

Ocekujemo lakse, nema sta drugo, tesko cemo se sacuvati kada oni puste 20K ljudi na gomilu, plus sve moguce zurke i rodjendani...evo rece neki na n1 da je predvidjeno da na stadionu bude razmak 1 m :isuse:

• Author

Objavljivanjem u Službenom glasniku, na snagu je stupila naredba ministra zdravlja Zlatibora Lončara, kojom se u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa u Srbiji, zabranjuju javna okupljanja više od 500 ljudi u zatvorenom prostoru.

http://rs.n1info.com/Vesti/a609038/Stupile-na-snagu-nove-mere-zabranjena-okupljanja-vise-od-500-ljudi-u-zatvorenom.html

Ne znam kako se to razlikuje od drugih naredbi, ali eto...

Ma da, seljačka buna samo što nije krenula. Ja stvarno ne znam gde vi živite. Ja bih razumeo ovo da postoji ujedinjena opozicija koja izlazi sa opasnom logistikom na izbore. Ovako je totalno svejedno. 

u tome i jeste problem. mogao je da drzi vanredno stanje kako hoce, isto kao shto ga je i uveo. moze opet ako mu dune. moze da odrzi izbore, ali i ne mora. moze da dobije izbore i ne formira skupshtinu i vladu tachno nikad i vlada sa svojom anom bukvalno ukazima. jer korona i jer zabole ga. meni se vishe chini da se on lichno pali na proces, to ga radi, ne moze da sedi miran, trazi mu se djavo.

a ima vecu ribu da peche s_p.jpg

sent from bubamoto

17 minutes ago, Milosh76 said:

Objavljivanjem u Službenom glasniku, na snagu je stupila naredba ministra zdravlja Zlatibora Lončara, kojom se u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa u Srbiji, zabranjuju javna okupljanja više od 500 ljudi u zatvorenom prostoru.

http://rs.n1info.com/Vesti/a609038/Stupile-na-snagu-nove-mere-zabranjena-okupljanja-vise-od-500-ljudi-u-zatvorenom.html

Ne znam kako se to razlikuje od drugih naredbi, ali eto...

kakva su to okupljanja sa više od 500 ljudi u zatvorenom prostoru, romske gastoske svadbe i derbiji u Pioniru?

Gde gledate dnevni izvestaj o broju zarazenih po gradovima?

Zatajila statistika po gradovima. Da nisu svi otišli da iskoriste stari godišnji?

Neko bio postavio svoje rezultate, valjda na ovom pdf-u, jos pre mesec dana gde je jedan Ig pozitivan a drugi negativan pa se preporucuje dalje testiranje. Očigledno nije ništa novo.

Ne znaju gde biju. Il su jeftiniji ili misle da ovom metodom peglaju brojeve.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

73 novozaraženo (1,26% testiranih)
5793 testirano
0 preminulo
14 na respiratoru (=)
512 aktivnih (+24, tj. +4,9%)

Poravnali smo krivu, nema šta.

virus izvede taj salto (30 ljudi, mass spread event) kao svoje tajno oruzije, njegov signature potez

ako je 30 pozitivno sa te zurke, to deluje kao tipican mass spread event, tipa ovaj https://www.livescience.com/covid-19-superspreader-singing.html

e sada, ako se posmatra sa vedrije strane, postoji teorija, da ako se zaustave mass spread eventi, broj zarazenih bi ostajao manje vise konstantan, pod uslovom da se nose maske

drugim recima, da su mass spread eventovi nuzan uslov za sirenje zaraze

ako je R vrednost generalno izmedju 2 ili 3, ako jedna osoba zarazi 30+ ljudi, onda to znaci da vecina ne zarazi nikoga, ili 1 osobu, da bi R bilo u proseku 2 ili 3

15 hours ago, Jozef K. said:

Zatajila statistika po gradovima.

Ili su, s obzirom na to da je još nema, jednostavno odlučili da je više ne objavljuju, kao što za period od 30.3. do 15.4. ne postoji statistika po gradovima i kao što su ukinuli objavljivanje prosečne starosti i pola preminulih.

Background Picker
Customize Layout