June 10, 20204 yr Kod mene na poslu se dosta njih testiralo danas ali svima je radjena, kao i meni, analiza krvi na virus i bakterije. I svima je krvna slika ok i to je to. Niko se nece dalje testirati na koronu
June 10, 20204 yr 21 hours ago, Jumanji said: Ides? Cujem da su dozvolili posete, a vidim imas i vizir Kazu vise od polovine testiranih u Bergamu ima antitela, a sta bi sa nasim testiranjima, rade li se? Slabo ide odziv. Planirali su sedam hiljada porodica, odnosno 17,000 ljudi. Prve rezultate bi objavili posle hiljadu. Nisu još stigli do te cifre. Ljudi se ili plaše ili nemaju taj osećaj odgovornosti. Odnosno imaju preča posla.
June 10, 20204 yr 3 hours ago, slepa živana said: a otkud ovolike hiljade testiranih dnevno ako su prestali da testiraju, to jest promenili proceduru? - vest od 6 juna Quote Pokrajinski sekretar je objasino da je broj zaraženih na teritoriji Vojvodine u protekla dva dana ukupno sedam, a istovremeno je 100 građana Vojvodine koji su oboleli od gripa i više od 5.000 građana koji su oboleli od akutnih respiratornih infekcija. Objasnio je da ti podaci govore da sve to znači da Srbija i Vojvodina ulazi u nešto što se zove življenje sa virusom i da pošto se mnogo testira, očekivano je da će se pojaviti pojedinačni slučajevi. - dakle itekako ima još gripa u cirkulaciji tu su i asmatičari i žrtve alergije na polen, moguće da i takvi slučajevi zaliče na koronu + testiraju se i zdravstveni radnici koji su radili u ambulanti gde se javila osoba za koju se kasnije ispostavilo da je pozitivna na kovid, za svaki slučaj, videli smo da može biti gadno kada korona uđe u bolnice
June 10, 20204 yr Ova statistika ne vredi skoro ništa pošto najveći procenat testova otpada na bolničke prijeme bilo da se radi o dijagnostici, operaciji ili lečenju. Osim toga, tu spada i neki broj izlečenih koji su negativno testirani, jedan procenat politički i drugačije bitnih ličnosti i onih koji se testiraju zbog putovanja itd itd To nema veze sa epidemiološkim indikacijama i ne pokazuje ništa osim da nekih gotovo nasumično izabranih par hiljada nema COVID.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
June 10, 20204 yr 12 minutes ago, steins said: Ova statistika ne vredi skoro ništa pošto najveći procenat testova otpada na bolničke prijeme bilo da se radi o dijagnostici, operaciji ili lečenju. Osim toga, tu spada i neki broj izlečenih koji su negativno testirani, jedan procenat politički i drugačije bitnih ličnosti i onih koji se testiraju zbog putovanja itd itd To nema veze sa epidemiološkim indikacijama i ne pokazuje ništa osim da nekih gotovo nasumično izabranih par hiljada nema COVID. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока bilo bi sjajno da je tako ali imas Tutin,N Pazar, Vranje...tamo bas i nema selbritija ™
June 10, 20204 yr bilo bi sjajno da je tako ali imas Tutin,N Pazar, Vranje...tamo bas i nema selbritija [emoji769] Ja govorim o onih 5k testiranihПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
June 10, 20204 yr 42 minutes ago, Ian Mancunian said: Otkazalo napredne mitinge. To bi trebalo onda da ide ka pomeranju izbora ? Ti mitinzi su kao podsetnik sta se mora
June 10, 20204 yr Pa oni sigurno nece odrzati izbore na koje ce izaci manje od 30-40% ljudi. To bi za njih bio debakl i trijumf bojkota. A kako moze da odlozi izbore? Jedina opcija je uvodjenje vanrednog stanja?
June 10, 20204 yr koji mu je sad moguci mehanizam za odlaganje?svako odlaganje mu je nov gubitak, ta masa se troshi, takva je priroda... ko ce posle drugog vanrednog stanja protiv nevidljivog neprijatelja da skochi za aleksandra? sent from bubamoto
June 10, 20204 yr Totalno je ludilo u zvanicnim informacijama, je l je virus u padu ili rastu, je l izlazimo iz prvog talasa ili jos nije ni kulminirao...ali svakodnevno od do... ludilo sa ovim banditima. Slabo ide odziv. Planirali su sedam hiljada porodica, odnosno 17,000 ljudi. Prve rezultate bi objavili posle hiljadu. Nisu još stigli do te cifre. Ljudi se ili plaše ili nemaju taj osećaj odgovornosti. Odnosno imaju preča posla. Cujem danas da neki komentarisu kako se masovno odbija. Nemamo mi tu svest ili odgovornost sto kazes.
June 10, 20204 yr A kako je organizovano testiranje na antitela? Ako se mora ići u zdravstvenu ustanovu po pozivu i ako ekipa ne dolazi u stambeni prostor sa punom zaštitom baš će im neko sada učestvovati i ići da se potencijalno zarazi ako do sada nije.