June 9, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Obavestili da moze 15 minuta 1 nedeljno.Zakazao za subotu...Vec imam tremu... bravo!
June 9, 20205 yr 15 hours ago, Milosh76 said: Gde da nadjem vizir... Toga ni u prodaji nema, jedino da ukradem negde prima apoteke sve imaju. koštaju oko 500 kinti, kupila moja žena.
June 10, 20205 yr da li su se u srbiji otvorile sale sa kosarku i bokserski, djiudjitcu klubovi? koriste li se maske i 2m razdaljine? kako je to uopste izvodljivo? Edited June 10, 20205 yr by mustang
June 10, 20205 yr otvorili.tekvondo, ulazi se po protokolu, dezinfikuje,.treneri pod maskama, djaci ne. ali oni ionako biju nogama sa 2 metra, nema kontakta. nisam pametna.sent from bubamoto
June 10, 20205 yr 8 hours ago, Frank Pembleton said: Vizir ... Shiit has hit the fan bravo veljo, care zelim ti da sve bude ok i da je mama odlicno-super spremi zivce kao brodske konope, a mozda i zvekni bombonicu za svaki slucaj. nadam se da ces sada napraviti neku pouzdaniju varijantu za vidjanje. bravo. jos jednom
June 10, 20205 yr Author prima apoteke sve imaju. koštaju oko 500 kinti, kupila moja žena.Hvala. U caletovom domu ne insistiraju na viziru, nema grljenja, ljubljenja, dodirivanja...distanca 2m u dvoristu uz prisustvo socijalnog radnika. Isti slucaj kao kod Frenkove mame, 15 minuta poseta jednom nedeljno.
June 10, 20205 yr 10 hours ago, Frank Pembleton said: Obavestili da moze 15 minuta 1 nedeljno.Zakazao za subotu...Vec imam tremu... 16-i minut je vec rizican za sirenje virusa? pa, da li su normalni?
June 10, 20205 yr 24 minutes ago, InvisibleLight said: Juce niko nije poatavio brojke po gradovima, odakle to kopirate? Ранг Територија Вредност 1 Град Београд 45 2 Град Ниш 6 3 Сомбор 2 3 Суботица 2 5 Чока 1 5 Љубовија 1 5 Житорађа 1 5 Ириг 1 5 Крушевац 1 5 Дољевац 1
June 10, 20205 yr fala buboJuce cuo za jednog coveka koji je (izgleda) pokupio virus u (skoro ponovo otvorenoj) teretani. A onda zarazio i svoju zenu koja radi u bolnici (i uspela da izbegne sve ovo vreme).Sent from my iPhone using Tapatalk
June 10, 20205 yr 13 hours ago, Frank Pembleton said: Vizir ... Shiit has hit the fan Potrebno je da se skine zaštitna folija sa vizira, kaže moja žena (apotekarka). To je samo fabrička folija da se ne ošteti vizir pre kupovine a nema nikakvu funkciju protiv korone. Biće ti mutno pred očima. To je inače standardna greška u preko 90% slučajeva kupaca vizira. Prenosim njene reči. Edited June 10, 20205 yr by BlackGeorge