March 18, 20205 yr 38 minutes ago, Filozof manijak said: Reče ona plava iz Batuta da je stvaran broj inficiranih verovatno 10x veći od zvaničnih brojki. (Šta god joj to značilo) Grohotom se smijem daj boze da je samo deset puta veci. Tamo gde se testiralo mnogo vise (Kina) u nasoj fazi je bilo oko 30X vise neregistrovanih.
March 18, 20205 yr 9 minutes ago, renne said: Nestvarna tišina, nećemo moći zaspati bez brige, uši se brzo naviknu na tišinu.
March 18, 20205 yr 19 minutes ago, Budja said: Kakvi ste vi Srbi. Ovamo super Italijani kad pevaju, a kad Srbin napravi flash mob, to onda nista ne valja. Prastaj ako mozes. Krindzara je Kod mene u bloku pustali numeru iz sivog doma sa aplauzom. Sad se javio jedan da sutra ide bg sindikat
March 18, 20205 yr 42 minutes ago, Filozof manijak said: Reče ona plava iz Batuta da je stvaran broj inficiranih verovatno 10x veći od zvaničnih brojki. (Šta god joj to značilo) značilo je ono o čemu smo natenane pričali danima unazad kad smo pričali o tome koja je zapravo stopa smrtnosti kovida i šta znači nenormalna i neshvatljiva smrtnost u italiji (izvedena iz zvaničnih slučajeva)
March 18, 20205 yr Author 2 minutes ago, ultra plasticni said: Kako ce penzosi da dizu penzije 25-og Sta ce im penzije, kad se ukidaju racuni, krediti, dobijaju pomoc od drzave na kucu... penzija ostaje kao poklon od "ujaka iz Amerike"...
March 18, 20205 yr 2 minutes ago, ultra plasticni said: Kako ce penzosi da dizu penzije 25-og Od 4 do 7 kad krenu u prodavnice, svrate pravo u banke, Jorgovanka uvodi radnu obavezu.
March 18, 20205 yr sada je bilo na n1 sajtu vezano za aplauz. Aplauz sa beogradskih balkona za medicinske radnike
March 18, 20205 yr 2 minutes ago, variola said: opet ćemo, ko u ćetnike ko u metalike Da, bojao sam da ce krenuti sa gasenjem pijaca. Razumem meru i da, tamo svako malo degustira neki kajmak i sir i svi pipaju i nabijeni smo... Al ja bas volim pijacu
March 18, 20205 yr 10 minutes ago, Ravanelli said: Prastaj ako mozes. Krindzara je Kod mene u bloku pustali numeru iz sivog doma sa aplauzom. Sad se javio jedan da sutra ide bg sindikat Priimerenije je "Selo moje lepse od Pariza" edit: svaka cast medicinarima, mnogo bolje od applaussa je da se ne razboljevamo i u narednim nedeljama ne izlazimo bez preke potrebe. Edited March 18, 20205 yr by Caligula
March 18, 20205 yr 1 minute ago, hoffnung said: sada je bilo na n1 sajtu vezano za aplauz. Aplauz sa beogradskih balkona za medicinske radnike ovo se po transferu™ moze porediti samo sa lupanjem u serpe