Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

38 minutes ago, Filozof manijak said:

Reče ona plava iz Batuta da je stvaran broj inficiranih verovatno 10x veći od zvaničnih brojki. (Šta god joj to značilo)

Grohotom se smijem

daj boze da je samo deset puta veci. Tamo gde se testiralo mnogo vise (Kina) u nasoj fazi je bilo oko 30X vise neregistrovanih.

9 minutes ago, renne said:

Nestvarna tišina, nećemo moći zaspati

bez brige, uši se brzo naviknu na tišinu.

Ja ću uskoro trčati na posao, kad ukinu gsp :D

19 minutes ago, Budja said:

Kakvi ste vi Srbi.

Ovamo super Italijani kad pevaju, a kad Srbin napravi flash mob, to onda nista ne valja.

Prastaj ako mozes. Krindzara je

Kod mene u bloku pustali numeru iz sivog doma sa aplauzom. Sad se javio jedan da sutra ide bg sindikat:isuse:

42 minutes ago, Filozof manijak said:

Reče ona plava iz Batuta da je stvaran broj inficiranih verovatno 10x veći od zvaničnih brojki. (Šta god joj to značilo)

značilo je ono o čemu smo natenane pričali danima unazad kad smo pričali o tome koja je zapravo stopa smrtnosti kovida i šta znači nenormalna i neshvatljiva smrtnost u italiji (izvedena iz zvaničnih slučajeva)

Kako ce penzosi da dizu penzije 25-og

opet ćemo, ko u ćetnike ko u metalike

O9dkzDk.jpg

koliko kosta jedan respirator?

• Author
2 minutes ago, ultra plasticni said:

Sta ce im penzije, kad se ukidaju racuni, krediti, dobijaju pomoc od drzave na kucu... penzija ostaje kao poklon od "ujaka iz Amerike"...

2 minutes ago, ultra plasticni said:

Od 4 do 7 kad krenu u prodavnice, svrate pravo u banke, Jorgovanka uvodi radnu obavezu.

2 minutes ago, variola said:

opet ćemo, ko u ćetnike ko u metalike

O9dkzDk.jpg

Da, bojao sam da ce krenuti sa gasenjem pijaca. 

Razumem meru i da, tamo svako malo degustira neki kajmak i sir i svi pipaju i nabijeni smo... Al ja bas volim pijacu

10 minutes ago, Ravanelli said:

Prastaj ako mozes. Krindzara je

Kod mene u bloku pustali numeru iz sivog doma sa aplauzom. Sad se javio jedan da sutra ide bg sindikat:isuse:

Priimerenije je "Selo moje lepse od Pariza"

edit: svaka cast medicinarima, mnogo bolje od applaussa je da se ne razboljevamo i u narednim nedeljama ne izlazimo bez preke potrebe.

Edited by Caligula