March 18, 20205 yr Kakvi ste vi Srbi. Ovamo super Italijani kad pevaju, a kad Srbin napravi flash mob, to onda nista ne valja.
March 18, 20205 yr Bikovic pozvao na tapsanje premorenim medicinskim radnicima. Odjekivao moj blok samo tako. Sad gledam sta ce da rade preostalih 8h55min do jutra.
March 18, 20205 yr Već sam se unervozio, nervira me što ne mogu napolje. A naravno da ne bih izlazio ni da je dozvoljeno.
March 18, 20205 yr Izašao na terasu koji minut pre 8 da osmotrim stanje. Opustelo, neki se vraćaju u poslednji čas. Prazno kao da je posle ponoći u nekoj redovnoj situaciji. Lik šeta kuče i razgovara telefonom. Komšije odozgo se vraćaju iz nabavke. Par automobila tu i tamo. Dostavljači iz Big Pice i još nekog lanca dostave koji nisam ovako ćorav razaznao. Prođe bus sa jednom putnicom. Kreće aplaudiranje. Uzvikuju imena medicinskih radnika. U stvari, radnica. NEVENAAAA! Prođe aplauz, vratiše se ljudi unutra, uđe pandurski auto u kraj, sad će, valjda, da obrću krugove... Označismo aplauzom prvi policijski čas posle, koliko, 75 godina?
March 18, 20205 yr 1 hour ago, Bogotac said: To,ili ih hapsi,kakve kazne. Boze me oprosti,dok ne bude neko umro kod nas,nece se opametiti narod. To, to, potrebni su jebenoj stoki leševi da shvati. Nije dovoljno što čitaju koliko ih je okolo, to se ne računa. 26 minutes ago, Filozof manijak said: Reče ona plava iz Batuta da je stvaran broj inficiranih verovatno 10x veći od zvaničnih brojki. (Šta god joj to značilo) Zar iko treba to da kaže? Pitaj boga koliko ih je, ove mere su sprdnja dokle god je dozvoljeno slobodno okupljanje po kafićima, i sl. Poseban krug pakla jebenog za privatnike koji drže radnike po radnim mestima gde i nema nekog prometa više i gde ljudi rade za 20k mesečno, znam iz ličnog okruženja. Rekao bi mu popuši mi kurac, dovedi mamu da ti radi. Jebeni skotovi pohlepni.
March 18, 20205 yr Ja video juče neko na Fejsu šerovao to za tapšanje, napisano ošišanom latinicom na ljubičastoj pozadini, je li to neko zvanično danas pozvao narod, ono, TV dnevnik i tako to?
March 18, 20205 yr Da, pozvala je voditeljka, posle konfe za štampu, narod da izađe na terase i prozore, i tapše
March 18, 20205 yr Pa dobro, poslušan narod. To je valjda i cilj. Inače mi policijski čas kvari planove da se vratim trčanju. Fizička aktivnost se za sada svodi na porodične šetnje. Edited March 18, 20205 yr by Zabalujev